Pali11 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Musel som to sem dať krásna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Ja dnes San lotano a Peta Oliva V Melanio, byla to u ni premiera, prej dobry, ale po dokoureni byla 20 min na kolotoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Dneska. A byl za trest. Ještě že nevím, kdo mi ho kdysi dal. https://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Na návštěvě u kamaráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Dneska. A byl za trest. Ještě že nevím, kdo mi ho kdysi dal. IMG-20180916-02974.jpg https://knizka6.webnode.cz/ Počkej, ty nevděčníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ten byl od Tebe??? Nene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Já to říkám pořád, že Tikal je buran bez špetky vkusu :-) EDIT: To, že jsme měli včera oba doutník stejné značky a typu, je náhoda, náhoda, náhoda. A protože jsem ještě větší křupan, a dlouho trvá, než mi něco dojde, tak jsem si dal raději dva .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 tak ty si mi fakt chyběl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Kdo má kamarády, netřeba mu nepřátel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 jojo, tady vo hajzla nezakopnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Jj Tikal to je sketa, skudli a dava kamaradum stary doutniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Mezitím v Olomouci . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Mezitím v Olomouci . . . . Obsluha je pánská nebo dámská? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Řekl bych že se střídají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 ...... a kdo je Tikal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Jéééééé, já mám kamarádů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 (upraveno) To si takhle jdu zakourit do podzimniho pocasi na zahradku a kastan mi v hube rozbije doutnik, hajzl jeden Upraveno 7. října 2018 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 To by si mal davat na obaly ako varovanie ministerstva zdravotnictva o skodlivosti fajceni... . Ale ber to pozitivne, mohol Ti jebnut aj na hlavu. Aj ked, pri niektorych dutnikoch by to clovek uprednostnil (tu hlavu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se