Bob Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Prijemnych 19 stupnu v Barcelone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Po cca 5 letech v humidoru uz se daji kourit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Prijemnych 19 stupnu v Barcelone Výrazně lepší počasí než tady Bobe , užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Dneska testuju první z poslední akvizice od Boba - NUB 358 Connecticut - super. Příjemný krátký doutník , pro mě tak akorát silný Díky Bobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) Ja zkousim Kubu, H.Upmann Noelas, bohuzel netahne tak musim dat tag #rudahlava Mam je doma asi 3 roky takze chutove parada, mel jsem celou sklenici a tohle je zatim druhej spatnej, sklenice je vyrobena 2014, prvni 3 roky to za nic nestalo Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Ranni ulezelej Larutan a cerveny na krvinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Sváča od KFC ;-). Byl super, teď si na těch "sweet" doutníkách ujíždím. Včera Larutan Torpedo. Jo, a DE Nasty Fritas taky výbornej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 La Ley v klastere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Velikonoční pohodová neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 (upraveno) Venku je krasne :-)Oliva V Melanio Churchill z roku 2015 Upraveno 24. dubna 2019 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Dobré to včera bylo a dnes dorazil větší cestovní humidor, tak jsem ho dozdobil samolepou, co jsem kdysi dostal. Sice to nehulím, ale obrázek je to hezký a hlavně budu vědět, který je můj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 U ohne to jde, jinak je kosa :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Na podzim budou Diademy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Beru jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Tez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Zari/Rijen by mely byt ready Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Samozřejmě beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Zdravím panové,Sezóna pomalu začne a mám prosbu. Dejte mi prosím nějaké tipy na doutníky od Boba, které pro vás jsou ty nejlepši. I nějaké cigarillos nahoďte. Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Taky záleží kolik toho vydržíš nikotinově ? Jaká cenová relace ? To je jak doporučte mě babu,fšecko je mi jedno,hlavně aby ju měla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Tak nejlepší neznamená nejdražśi:). Z posledních, co jsem měl, tak nejlepší pro mě byl Oliva V Melanio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se