huhu4d Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Už delší dobu se chystám na zátiší s tímhle perem, ke kterému se myslím z hodinek ideálně hodí Déčka. Tak tady je. DSCN0965.JPG DSCN0967.JPG DSCN0975.JPG DSCN0996.JPG DSCN0981.JPG Ako sa Ti s nim pise ? Ja som si vo velkej nadeji kupil brass verziu, ale som krunik dost sklamany, je to ma mna moc male ci co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Ako sa Ti s nim pise ? Ja som si vo velkej nadeji kupil brass verziu, ale som krunik dost sklamany, je to ma mna moc male ci co.... Úplně v pohodě - s velikostí problém nemám. Pamatuju, že na ZŠ jsem byl schopnej psát i párcentimetrovým špačkem Spíš mám problém v tom, že ubývá příležitostí vůbec na papír psát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 potrebujem vasu pomoc. Uz tyzden sa tu hram s tymto https://www.montegrappa.com/configuratore/?id=191&v=948 a neviem sa rozhodnut. potrebujem vyskladat nejake pero pre muza. prosim dajte vediet co by sa pacilo Vam. mojou poziadavkou je len aby nebolo cele cierne, sede, ci inak tmave. ozaj je lepsie kupit hrot F ci radsej M? vopred vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Nevím jaký máš krasopis, ale doporučuji M, F je fakt delikátní a dle mého názoru zbytečné, obzvláště, plánuješ to používat na všechny psaní. A opravdu chceš začít s pérem za 30k ? Za mě si je MB Starwalker nebo klidně hand-made lepší volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 MB Stalwalker sa mi absolutne nepaci. tak este raz..nebude to pero pre mna, bude to darcek pre pana stredneho veku. Ak by som vyberala pero pre seba, to by som zvladla. Chcem len vidiet zopar vasich napadov, ake pero by ste si vyskladali vy..ako muzi, chcem len inspiraciu a iny pohlad . nechcem inu znacku bude to asi hlavne podpisove pero. cenu neberte teraz absolutne do uvahy ide iba o vizual. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Za mě M hrot určitě, jo a Mont Blanc samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Podle mě záleží, jak velké má písmo. Čím menší, tím tenčí hrot. Já bych M brzo založil do šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 (upraveno) před 10 hodinami, Wanderer napsal: Podle mě záleží, jak velké má písmo. Čím menší, tím tenčí hrot. Já bych M brzo založil do šuplíku. Přesně tak a roli hraje i inkoust, já píšu do diáře malým písmem a dokupoval jsem si dokonce EF, protože F pro mě bylo moc silné (TWSBI). M je podle mě vhodné pouze pro podpisování nebo když člověk píše aspoň centimetrovým písmem. Navíc, pokud je člověk dlouhodobě zvyklý jen na propisky nebo rollery, tak mu bude i to F připadat tlusté. Nejlepší by bylo zjistit, jaký hrot používá dotyčný nyní. Upraveno 9. července 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Mna z vas picne...dotycny nyni pouziva hrot M..a asi bude pouzivat aj nadalej:-). Fakt si z toho konfiguratora nevyskladate ani jedno pero na ukazku? Sklamana som. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 před 7 hodinami, Hellé napsal: Mna z vas picne...dotycny nyni pouziva hrot M..a asi bude pouzivat aj nadalej:-). Fakt si z toho konfiguratora nevyskladate ani jedno pero na ukazku? Sklamana som. Já osobně bych si za třicku také nelajsknul si online nakonfigurovat pero. Výsledek je vždycky velké překvapení, protože naživo je to pero většinou úplně jiné než na obrazovce. Zašel bych do obchodu, omakal si to, vyzkoušel jak píše a co se ti bude líbit, koupil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Montegrappa je slavná značka kromě mě s ní psal i Hemingway dá se vybrat od cca 5 000 výše nemusí to být hned za 30 k a psaní s tímhle perem je fakt poh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. oda konkrétně mám tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 (upraveno) Prosim, nemate nekdo centropen s vnitrnostmi v dobrem stavu, ktere bych mohl hodit do meho pera (viz foto). Bohuzel se mi znicil ten gumovy mechanismus. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. prosince 2020 uživatelem Honza1234 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Co se hrotu týče, tak tedy za sebe mám M, ale přesně jak píše V 9. 7. 2020 v 7:29, Vit napsal: já píšu do diáře tak dnes trošku lituji, anžto M je prostě velký.. příště jdu do F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Na letošní sezonu jsem vybaven, dva diáře a kalendář ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Též vybaven, a nejen na letošní rok. Na půdě jsem po dědovi nalezl tento inkoust. Překvapivě nevyschnul, a píše, jen moc do fialova to není, spíš do modra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Též vybaven, a nejen na letošní rok. Na půdě jsem po dědovi nalezl tento inkoust. Překvapivě nevyschnul, a píše, jen moc do fialova to není, spíš do modra.Tak to je velka parada! I ta barva je skvela. Jak to rychle/ pomalu zasycha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 (upraveno) Myslím, že zasychá o trošku rychleji než např. Standardgraph. Upraveno 8. února 2021 uživatelem alky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Poslední úlovek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 (upraveno) před 48 minutami, PEtrS napsal: Poslední úlovek Malý princ? Moc hezký, ta modrá je super. EDIT: je tam okénko na hladinu inkoustu? Upraveno 24. února 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 jj, malý princ Tohle je varianta s konvertorem, takže okénko tu není. Okénko má jen pístové (nebo jak se tomu správně říká) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se