Skalamander Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Tady jsi se moc netrefil a to ani se zlatem a ani s diamanty. Myslím si, že oběma docela rozumím a asi jsi se blbě podíval na ceny před 3až 5 lety a nyní. To si myslíš všichni, že tomu rozumí. Nerozumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 To si myslíš všichni, že tomu rozumí. Nerozumí. Ale někdo třeba ano? Jen ani tady nemůže žádná NAIVKA počítat s tím, že ti někdo veřejně na netu poví teď udělej přesně toto a toto. To by potom všichni obchodovali s diamanty a se zlatem a nikdo by mi ani nodvezl popelnice nebo neprodal rohlíky v krámě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 pujc to na expanzi firme sveho dobreho znameho, nejlepe developera s pozemky, za polovicni urok nez banka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) pujc to na expanzi firme sveho dobreho znameho, nejlepe developera s pozemky, za polovicni urok nez banka. Poloviční úrok než banka je dobré?????? T o mám potom blbé info, prosím tě ozřejmi mi to, kolik je to tedy % ročně???? Vím něco od CTY ,ale něco mi tady nehraje. A navíc jim kvůli riziku nechce půjčovat prý nikdo. Upraveno 12. června 2011 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Souhlasím se shagem, pozemky nebo nemovitost z vlastní zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Souhlasím se shagem, pozemky nebo nemovitost z vlastní zkušenosti... Pozemek je ale přece nemovitost. Takže .... pozemky nebo nemovitost .... je nesmysl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Pozemek je ale přece nemovitost. Takže .... pozemky nebo nemovitost .... je nesmysl :-) Máš pravu předsedo, taky jsme to tak napsal o příspěvek výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Jak tady vsichni radi investovat do zlata a diamantu - u diamantu si nejsem vubec jisty trvalosti jejich hodnoty v ramci 50 let napriklad, uz nyni jsou synteticke diamanty a pokrok pujde urcite dopredu, ze uz nebudou synteticke a prirodni rozeznatelne - mozny a pravdepodobny pokles ceny nekde k hodnote pisku??U zlata takova vyroba asi zatim nehrozi, ale kdo to muze s urcitosti rict? Jen k zamysleni nad agitkou ceskych prekupniku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Když už se zde bavíme o diamantech, tak si dovolím přiřát svojí polívčičku http://www.mesec.cz/clanky/jak-ochranit-sve-penize/Podle mého názoru je investice do diamantů velmi riziková, protože neexistuje volný trh s nimi - veškerý ho ovládají pouze dvě firmy De Beers a Leva Levieva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 13. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 uz som sa po urcitom studiu rozhodol...nieco dam do zlata..zlato pojdem zrejme stale hore pretoze je zavisle na rope..preto ked chcu zdraziet ropu musi ist hore aj zlato..a kedze je ropa stale drahsia pojde hore aj zlato...takze som sa rozhodol zabezpecit svoj majetok zlatom...a este som si kupil vintazne rolex.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 uz som sa po urcitom studiu rozhodol...nieco dam do zlata..zlato pojdem zrejme stale hore pretoze je zavisle na rope..preto ked chcu zdraziet ropu musi ist hore aj zlato..a kedze je ropa stale drahsia pojde hore aj zlato...takze som sa rozhodol zabezpecit svoj majetok zlatom...a este som si kupil vintazne rolex.. Já teda nejsem na investování žádný lumen, dám to raději na běžný účet s 2,6 % nebo ještě lépe utratím, ale zlato závislé na ropě, to je skutečně tak nebetyčná pitomost, že mě to přinutilo i vypotit příspěvek. Být tebou strčím prachy do Key Investment, bude to zhruba stejně efektivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 bertovi: jistě, špatně jsem se vyjádřil, mněl jsem napsat nemovitosti at už pozemek nebo dům atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Jak tady vsichni radi investovat do zlata a diamantu - u diamantu si nejsem vubec jisty trvalosti jejich hodnoty v ramci 50 let napriklad, uz nyni jsou synteticke diamanty a pokrok pujde urcite dopredu, ze uz nebudou synteticke a prirodni rozeznatelne - mozny a pravdepodobny pokles ceny nekde k hodnote pisku?? U zlata takova vyroba asi zatim nehrozi, ale kdo to muze s urcitosti rict? Jen k zamysleni nad agitkou ceskych prekupniku :-) Prosím tě ,než příště něco takového plácneš tak si o DIAMANTECH alepoň něco málo přečti ! To je ukrutnost Jestli jsi si nedal náhodou o skleničku navíc jak jsi mlel nakonec o těch českých překupnících se zlatem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 (upraveno) Prosím tě ,než příště něco takového plácneš tak si o DIAMANTECH alepoň něco málo přečti ! To je ukrutnost Jestli jsi si nedal náhodou o skleničku navíc jak jsi mlel nakonec o těch českých překupnících se zlatem. Nedal, a proč takové osobní útoky... EDIT: můj příspěvek nic konkrétního netvrdí, uvedl jsem jenom 2 otázky k zamyšlění... Upraveno 15. června 2011 uživatelem Drexxy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Staré židovské pravidlo tvrdí, že se má uložit třetina do zlata, třetina do kamenů a třetina do nemovitostí. Takže tak, už je to dávno vymyšlené a ověřené...Pokud by šlo o zlato, z vlastní zkušenosti doporučuji mince HISTORICKÉ (do r cca 1800), nikoliv ty nové plíšky, které se prodávají jen na váhu. Historická hodnota rovněž roste, někdy i víc než zlato a likvidita je poměrně bezproblémová.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Dá se koupit investiční zlato v nějaké bance u nás? Zatím jsem ho viděl prodávat jen samé pochybné společnosti, a s odkupem je u nich taky problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Když už se zde bavíme o diamantech, tak si dovolím přiřát svojí polívčičku http://www.mesec.cz/clanky/jak-ochranit-sve-penize/ Podle mého názoru je investice do diamantů velmi riziková, protože neexistuje volný trh s nimi - veškerý ho ovládají pouze dvě firmy De Beers a Leva Levieva. Patriku, díky za zajímavý článek. O De Beers jsem už mnohé slyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 čéče, Patriku, nic moc optimistickýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Dá se koupit investiční zlato v nějaké bance u nás? Zatím jsem ho viděl prodávat jen samé pochybné společnosti, a s odkupem je u nich taky problém. Ahoj prosím tě co tím myslíš pochybné společnosti?. Zlato jako investiční ti prodají i v České spořitelně a to asi nebude moc pochybná společnost, navíc to dělá každá velká banka investiční společnost. Pozor jen na rozdíl v cenách při koupi u různých bank Laicky se prodávají vlastně takové cihličky, každá s dokladem, atestem a jsou rozděleny dle váhy. Ale jak je v příspěvcích výše napsáno chcešli kupovat Gold, kup si staré mince nebo jakékoliv opuncované zlato nyní za 440 kč/ gr/ 585/1000 Chcešli ho kilo je to již zajímavé, ale jisdtě nemá cenu kupovat 30 gramů jako investici, ale na druhou stranu až půjde tvá dcera za 15 let k oltáři bude ráda, že zlato dostane a skoro jistě nebude levnější. Rás vysvětlím více přes SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Nedal, a proč takové osobní útoky... EDIT: můj příspěvek nic konkrétního netvrdí, uvedl jsem jenom 2 otázky k zamyšlění... Kdepak to není osobní, to se omlouvám vyznělo li to tak, ale když napíšeš, ŽE NEJDE A NEBO NEPŮJDE ROZEZNAT syntetický, Moissanit, nebo přírodní dimant je to BLBOST. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se