bohus76 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Co na nich bylo ( je špatně) ,nabídka je smazána !? Na Chrono24 jsou podobné https://www.chrono24.cz/unionglashuette/union-glashuette-edition-sachsen-classic-2020-noramis-chronograph--id37978098.htm?searchHash=f5f3f5de_swGFkI&pos=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna boli quartz s plnym dynkom s blabolmi na nom, a este k tomu MADE IN GLRMAXY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Aha,kvarc jsem si všiml než to smázli... ostatní nikoliv,diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Konečně už vím, k čemu je dobrá lupa ROLEX Datejust Replika | Aukro 1 1 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna A to jsem myslel, že už jsem viděl fakt všechno. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna a tuto tragediu niekto aj kupi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Tohle je fakt hustýýý! Možná má ta replika otočnou lunetu spojenou se sklíčkem... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfGS Odesláno středa v 10:05 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:05 Omega hodinky Prej nález na sjezdovce v itálii a prasklý "řemínek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno středa v 11:12 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:12 Jistě, že jsou to fejky, protože originály by tam našel jedině s uřízlou rukou Ale divím se, že na to přihazuje tolik lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcturus Odesláno čtvrtek v 08:42 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:42 Lidi jsou hloupí a rádi se nechávají podvádět ať už jde o hodinky, o auta nebo o elektroniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno čtvrtek v 09:48 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:48 (upraveno) Je mi upřímně líto osla, který je vydražil za 6.480 Kč. Za to si mohl koupit pěkný nový hodinky. Prodávajícímu gratuluji k výkonu Upraveno čtvrtek v 09:50 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno čtvrtek v 10:48 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:48 (upraveno) Kluci, a co tyhle Dark Side of the Moon Planet Ocean s 50m WR? https://aukro.cz/prodam-hodinky-omega-7080041327 Doplnění: 50m WR maji jenom zezadu, zepredu je to klasickych 600m WR, takze asi cajk Upraveno čtvrtek v 10:50 uživatelem misso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 11:13 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:13 Krásný fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno čtvrtek v 11:34 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:34 Koaxiál na baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno čtvrtek v 11:46 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:46 Jenomže jirik2490 má těch šmejdů plnou kabelku a zasloužil by přes prdel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno včera v 07:53 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:53 Hlásil jsem to jak se tam objevil a co myslíte? Aukro na to se.e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno včera v 08:31 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:31 Na toto reaguju vzdy, mam taku skusenost https://aukro.cz/kontakt/podvod/varovat-pred-podvodem A vacsinou inzerat zmizne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno včera v 09:01 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:01 (upraveno) před 37 minutami, Harwey napsal: Na toto reaguju vzdy, mam taku skusenost https://aukro.cz/kontakt/podvod/varovat-pred-podvodem A vacsinou inzerat zmizne dík za odkaz. Upozornil jsem, že jdou čelem proti ČOI Smazáno Upraveno včera v 09:09 uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmelund Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami "Prvorepublikové digitálky". Přepychové. https://aukro.cz/beltek-prvorepublikove-prepychove-panske-digitalky-7079923043 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Tvl, to se jen tak nevidí V takové situaci mě vždy napadne hláška z Černejch Baronů: "A pozdravujte soudružku hraběnku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se