Luk Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 No a tady je jeden hodinář čáryfuk, hodinky na baterii seřídil bez ní. http://aukro.cz/prim-sport-quartz-i2170004860.html Longu, on přece myslel seřízení ruček na pozici 10:10.
Jezevcik2 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Citace z Aukra: /Atypické hodinky. Zvláštní svým uložením ciferníku. Jeho uložení je vyoseno z důvodu lepší přehlednosti, tzn. Když zvednete ruku abyste se podívali na hodinky nemusíte ohýbat zápěstí nebo vyáčet loket aby jste se na ciferník moli podívat zpříma. To vše Vám již firma Seiko připravila, tak že stačí jen zvednout ruku. Tomu je také uzpůsobeno ovládání datumovky. Na spodní straně se nachází Logo firmy Seiko, water resistant, 977552, Stainless steel back.. Hodinky jsou doslova jako nové, vyjma drobného otlouku na sklíčku u datumovky. To jen tak abychom byli opravdu pečlivý v popisu. Protože tato vada je viditelná pouze po opravdu podrobném zkoumání pod lupou. Zapínání na ruku je vyřešeno elegantním patentním zavíráním. Na ramínku se též nachází nápis Stainless Steel. http://aukro.cz/hodi...2171874392.html Vyhozená cena pouhých 999,-
quaero Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Citace z Aukra: /Atypické hodinky. Zvláštní svým uložením ciferníku. Jeho uložení je vyoseno z důvodu lepší přehlednosti, tzn. Když zvednete ruku abyste se podívali na hodinky nemusíte ohýbat zápěstí nebo vyáčet loket aby jste se na ciferník moli podívat zpříma. To vše Vám již firma Seiko připravila, tak že stačí jen zvednout ruku. Tomu je také uzpůsobeno ovládání datumovky. Na spodní straně se nachází Logo firmy Seiko, water resistant, 977552, Stainless steel back.. Hodinky jsou doslova jako nové, vyjma drobného otlouku na sklíčku u datumovky. To jen tak abychom byli opravdu pečlivý v popisu. Protože tato vada je viditelná pouze po opravdu podrobném zkoumání pod lupou. Zapínání na ruku je vyřešeno elegantním patentním zavíráním. Na ramínku se též nachází nápis Stainless Steel. Masakr.
Marhys Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Ahoj, není to sice Aukro, ale co je tady to snad musí bejt jisto jistě trestné. Takhle nepokrytě prodávat kopie s toho bych b..l http://yfx.
Johny111 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Tak toto je v každej civilizovanej krajine trestné ... Našťastie na spracovaní tých falzifikátov je vidieť, že sú to falzifikáty (pozeral som iba Omegy).
Klasik Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tak tohle by si snad u Seika měli nechat patentovat Ale musí se nechat, že bastlíř se musel celkem zamyslet aby vymyslel pro laika věrohodbnou pohádku. Zkuste se podívat na hodinky, ono to má tak trochu hlavu a patu. Neispiroval se někde? Nedělá někdo něco takového? Designově dost hnus, ale co se praxe týká, mělo by to něco do sebe Citace z Aukra: /Atypické hodinky. Zvláštní svým uložením ciferníku. Jeho uložení je vyoseno z důvodu lepší přehlednosti, tzn. Když zvednete ruku abyste se podívali na hodinky nemusíte ohýbat zápěstí nebo vyáčet loket aby jste se na ciferník moli podívat zpříma. To vše Vám již firma Seiko připravila, tak že stačí jen zvednout ruku. Tomu je také uzpůsobeno ovládání datumovky. Na spodní straně se nachází Logo firmy Seiko, water resistant, 977552, Stainless steel back.. Hodinky jsou doslova jako nové, vyjma drobného otlouku na sklíčku u datumovky. To jen tak abychom byli opravdu pečlivý v popisu. Protože tato vada je viditelná pouze po opravdu podrobném zkoumání pod lupou. Zapínání na ruku je vyřešeno elegantním patentním zavíráním. Na ramínku se též nachází nápis Stainless Steel. Vyhozená cena pouhých 999,-
Petr R Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Citace z Aukra: /Atypické hodinky. Zvláštní svým uložením ciferníku. Jeho uložení je vyoseno z důvodu lepší přehlednosti, tzn. Když zvednete ruku abyste se podívali na hodinky nemusíte ohýbat zápěstí nebo vyáčet loket aby jste se na ciferník moli podívat zpříma. To vše Vám již firma Seiko připravila, tak že stačí jen zvednout ruku. Tomu je také uzpůsobeno ovládání datumovky. Na spodní straně se nachází Logo firmy Seiko, water resistant, 977552, Stainless steel back.. Hodinky jsou doslova jako nové, vyjma drobného otlouku na sklíčku u datumovky. To jen tak abychom byli opravdu pečlivý v popisu. Protože tato vada je viditelná pouze po opravdu podrobném zkoumání pod lupou. Zapínání na ruku je vyřešeno elegantním patentním zavíráním. Na ramínku se též nachází nápis Stainless Steel. Vyhozená cena pouhých 999,- No on je na tom zvláštní i ten popis, že jsou jako nový. Lidská sprostota je nekonečná. Upraveno 5. března 2012 uživatelem Petr R
Klasik Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Jak tomu rozumím já: 1. Fejk - Snaha o napodobení vyráběného a nebo i již nevyráběného modelu existující a fungující značky bez souhlasu původního majitele (to platí všeobecně, ne jen pro hodinky) 2. Replika - Snaha o vyrobení nějakého legendárního kousku nějaké legendární, ale již zaniklé značky (nebo i existující značky s jeím souhlasem). Replika vypadá jako originál nebo se mu blíží, nikdy ale neí prezentována jako originál, ale někde je zcela jasně označeno (třeba na dýnku), že se nejdná o originál, ale repliku). Repliku nějakého svého historického modelu může samozřejmě vyrýábět i sám původní výrobce daného modelu, vždy ji ale jasně odliší od historického originálu a také ji při prodeji prezentuje jako repliku. Z hodinek mne třeba napadají ruské Strely, které se dají sehnat buď jako historický vintage kousek, a nebo nové repliky, které se na historii těch starých odkazují, používají ale modern materiály (nerez), mají lepší zpracování a jsou pouze inspirovány původními hodinkami, ale jsou jasně odlišitelné. Obecně se mi pojem replika hodí spíš k automobilovému průmyslu, kde např jedno z nejreplikovanějších aut je klasický Lotus 7. Původních Lotusů je mnohem méně a originál má samozřejmě jinou cenu než repliky. 3. Určitě se shodnem, že dělat repliku stávajícho vyráběného modelu čehokoliv prostě nejde - tam jde vždy o fejk. Kdo by to taky proč dělal? replika se obvykle s určitým časovým odstupem odkazuje na nějaký světlý bod historie replikované značky, modelu atd. který se už nedělá. Ahoj pánové, už několikrát se mi stalo, že mě oslovil nějaký šmejd s hodinkama světových značek na parkovišti. Všichni víme o jaké hodinky jde. naposledy včera odpoledne na parkovišti v Hradci Králové u mekáče. Když jsem mu řekl, že co dělá je trestné a že volám policii, tak mě doslova a do písmene vypi****l s tím, že prodává repliky a to zakázané není. Stejným dodavatelem je mu zřejmě ten, kdo krmí i aukro atd. Nevíte někdo, jak je to opravdu v rámci legislativy ? Jaký je právní rozdíl mezi fejkem a replikou ? Copak se s tím opravdu nedá nic dělat ?
Klasik Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 No co, trošičku olezlý jsou, hlavně spodní strana pouzdra, to se rozleští, nebuď cimprlich:oneeyed02: Nadruhý straně tohle fakt může koupit jen slepec. vždyť i na té fotce je vidět jak je to celý sežraný potem, má to odřený tah a vůbec to vykazje známky intezivního několikaletého používání. No on je na tom zvláštní i ten popis, že jsou jako nový. Lidská sprostota je nekonečná.
Petr R Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) No co, trošičku olezlý jsou, hlavně spodní strana pouzdra, to se rozleští, nebuď cimprlich:oneeyed02: Nadruhý straně tohle fakt může koupit jen slepec. vždyť i na té fotce je vidět jak je to celý sežraný potem, má to odřený tah a vůbec to vykazje známky intezivního několikaletého používání. Jako úplně nejlepší je sdělení, že je odražené sklíčko což je vidět jen pod lupou. Fotky sice nejsou nic moc, ale asi mám místo očí lupu, protože je to vidět dost dobře. A konec, tohle si nezaslouží tolik pozornosti. Upraveno 5. března 2012 uživatelem Petr R
Moty Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 tak mě teda dostal tento inzerát: Just Blink - Breitling ?Just Bling?. Podobné vlastní aj Rytmus!!! Hodinky disponujú kvalitným quartz strojčekom, zafírovým sklíčkom odolným voči poškriabaniu, majú priemer 48mm a na svojom tele majú uložené pravé diamanty, v celkovej hodnote približne 300?!!! Hodinky sú samozrejme vodotesné a vzťahuje sa na ne záruka platná odo dňa PREDAJA. Zatiaľ záruka na hodinky neplynie, 1 ročná medzinárodná záruka sa spustí až po registrácií hodiniek do systému, túto registráciu konečný zákazník nevykonáva.
JR_2010 Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tohle je fakt p...l pán je asi vypěstoval ve skleníku
lastam Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 (upraveno) Znalci kupují toto, už dlouho jsem neviděl fejk tak nablití jako je toto, stojek totálně bez šutrů, super kvalitka a najdou se takoví co za to dají přes litr, megasračka, dementům na aukru přeju drahou koupi, když jim to prodejce naservíruje i s odhaleným zadkem těch nevim jak to nazvat, ale hodinky rozhodně nee http://aukro.cz/omega-seamaster-18kt-zlato-coz-ale-vubec-neodpovi-i2172113678.html a tohle mi taky nepřijde OK, co říkáte, já je neznám, někdo tady jo?http://aukro.cz/hodinky-omega-strojek-i2178211539.html Upraveno 8. března 2012 uživatelem lastam
ivan_989 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 a tohle mi taky nepřijde OK, co říkáte, já je neznám, někdo tady jo? http://aukro.cz/hodi...2178211539.html v popise je "nejdou natáhnout,tlačítka jsou funkční ". V skutocnosti sa jedna o povodny prototyp, ktory sa bohuzial nedostal do seriovej vyroby, moze mat vsak velku zberatelsku hodnotu.
VintageLover Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 v popise je "nejdou natáhnout,tlačítka jsou funkční ". V skutocnosti sa jedna o povodny prototyp, ktory sa bohuzial nedostal do seriovej vyroby, moze mat vsak velku zberatelsku hodnotu. Souhlas, každopádně jsou hodně podobné Speedmasterům Mark III
Stepino Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 kez bych mohl komentovat prispevky prodavajiciho http://aukro.cz/naramkove-heuer-chronograf-atomaticky-natah-i2185024064.html pry ulozni na dvou loziskach - blbost pry se diky tomu neposkodi - blbost naopak se u cal 12 uvolnuje zavazi od hridelky sklicko neni original - no to je divny kdyz jde vyndavat co? pry se da objednat nove - ano da ale jen za cenu celkoveho servisu ve svycarsku za cca 15 tis to je pekna past na toho kdo chce dat vic jak 10.000 Kc rucicky bez luminiscence...
VintageLover Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 kez bych mohl komentovat prispevky prodavajiciho http://aukro.cz/nara...2185024064.html pry ulozni na dvou loziskach - blbost pry se diky tomu neposkodi - blbost naopak se u cal 12 uvolnuje zavazi od hridelky sklicko neni original - no to je divny kdyz jde vyndavat co? pry se da objednat nove - ano da ale jen za cenu celkoveho servisu ve svycarsku za cca 15 tis to je pekna past na toho kdo chce dat vic jak 10.000 Kc rucicky bez luminiscence... Náhodou... už dlouho jsem tak pěkné Heuerky neviděl, se sklíčkem pal to čert... Jako investice rozhodně dobrá záležitost...
Moty Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 http://obleceni.bazos.cz/inzerat/14902363/Panske-hodinky-Ferrari-White.php a maj kvalitní chronograph:smile_anim: !... - malé stříbrné ciferníčky jsou pouze dekorativní "
ensi Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 IWC. Nevím jestli fake, ale takovou dceru bych chtěl taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se