Hardslimer Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 (upraveno) Divný hodinky. S nožkama ze spodu. Upraveno 9. prosince 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Divny hodinky pro divny lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Budu to muset někde omrknout. Takhle to vypadá jako hroznej magnet na futra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 no joo, takouvoudle nejakou kuzicku. jednu asi stejnou mam z aliku, ale 22mm.jinak ty hodinky jsou fakt divny, ale maji moje sympatie. vypadaj vykuleny a nahaty jak voskubany kure . ty nozky jsou tak dolu, ze nato strap projde pod hodinkama uplne volne rovne. magnet na futra to bude, snazim se davat si bacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Hodinky pod 4 tisíce se Seiko automatem + přehledné zobrazení času + zdá se, že už i v eshopech vyprodány za standard cenu + 100m vodník + dobrá lumi + broušené nerez pouzdro + nevšední design uzávěru z pet láhve = výborné hodinky u kterých je pokaždé radost si zkontrolovat kolik je hodin. A ti, kdo je nemají, tak o hodně přichází. RADĚJI SEIKO 5 NA RUCE, NEŽ ROLEX V TREZORU ! Jdu si je užívat................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Houby uzávěr z PETky. Tímto jim uděluji přezdívku "zátky". I když ty vroubky maj nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Našel jsem doma vytahanou nato 22mm kůži od Zrna, vyžmoulaný maratac 22mm a starou gumu z monster.Pasuje to všechno dobře, takže kromě toho že jsou divný, jsou to taky fajn univerzální hodinky . Pro začátek dám maratac, jak je jetej, tak je moc pohodlnej.omlouvám se za kvalitu, ale telefon + stolní lampa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 (upraveno) Divný hodinky. S nožkama ze spodu.Přééésně. Všechno, co je na nich divný, se mi vlastně líbí lub: ta kožka z těch tří strapů se mi na nich docela líbí, možná to dělá to kovové oko. Upraveno 10. prosince 2019 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Počasí bylo dneska pochmurné tak jsem nahodil aspoň veselý pásek :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Počasí bylo dneska pochmurné tak jsem nahodil aspoň veselý pásek :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) tento týden je ve znamení zátek, jsem si je nějak oblíbil. co mi ale přijde poněkud trapné je to, že plastový casia za polovinu ceny (a cca čtvrtinu hmotnosti) mají tlustší stěžejky než seiko.nevím přesně jaký stěžejky jsem na všech těch pětkách měl, ale takhle tenký určitě nebývaly... ..ostatně jako síla luminiscence.. na babysumo (sea urchin) SNZF byla lumi srovnatelná s potápkama SKX.tady je o level slabší - ne že by nebyly čitelné až do rána, ale už to není to nekompromisní seiko...nicméně u tohodle modelu to aspoň vyvažuje velká plocha lumi. Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Co vzít do hospody? Pětky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Co vzít do hospody? Pětky: DSC_6576.jpg Pětky jsou dobrý i v posteli ... super foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ty stezejky jsou opravdu tenke. Ale taky mi ty botlkapy nejak nejdou z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Jak tu někdo brečel, že už nejsou k dostání, samozřejmě jsou. Stačí jen vědět kde, doufám, že se rychle vykoupí: https://www.ihodinarstvi.cz/fulltext/?string=Bottle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ty stezejky jsou opravdu tenke. Ale taky mi ty botlkapy nejak nejdou z ruky. jsou dobry. velky prehledny cifr, daydate, a tenka casomerna luneta. vic asi nepotrebuju. za me jedny z nejzajimavejsich pjetek za posledni roky.jinak na watcheszon jsou ted za 145. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ja ted resim tezke dilema jestli tzv 5KX nebo nejaka baby monstra. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Jak tu někdo brečel, že už nejsou k dostání, samozřejmě jsou. Stačí jen vědět kde, doufám, že se rychle vykoupí: https://www.ihodinarstvi.cz/fulltext/?string=BottleCti poradne.............ja psal o cene pod 4K...........odkaz je s cenou 6990. Hezky vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 jsou dobry. velky prehledny cifr, daydate, a tenka casomerna luneta. vic asi nepotrebuju. za me jedny z nejzajimavejsich pjetek za posledni roky.jinak na watcheszon jsou ted za 145.Obávám se, že objednat moc nepůjdou, při pokusu zaplatit je Ti to hodí hlášku, že je neposílají do EU. Aspoň před několika měsíci to tak měli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se