AndyAaron Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Siwi, ze te tve fotky to je trosku videt. Me stvalo, ze mezi ruku a hodinky na horni strane-vnejsi strane zapesti jsem schopnej protahnout tuzku. Sedely mi ok, ale proto, ze byly male. Snk za me lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Já ty rozdíly posoudit nedokážu, ale nemám důvod tomu nevěřit. Ten prostor mezi vnější stranou hodinek a zápěstím mívám skoro u všech hodinek. Tady je ovšem pravda, že ty nožky zápěstí moc nekopírují, což - jak píšeš - jim díky velikosti nic neubírá na pohodlnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Člověk si koupí první automaty a už ho chtějí nahlodat, že to není ono:D My se ale nenecháme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikitan Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Tak si dovolím ještě jednu fotku celku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 dost dobrý fotky i věci kolem, pětky a tyto SNK obzvláště jsou fakt super, taky něco mám, ale pobavil mi fajvítr, že se tituluje - chronovocas.... , to už je teda záběr, pětky s vocasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Su vocas, že jsem prodal patery pětky (většina z nich byly SNK) a koupil za to jedny švýcary. No má to logiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Podla mna ma, lebo tie patky kedykolvek bezbolestne kupis spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Nejsem si tak jistej, nektere petky uz se shani fakt blbe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 moje 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 O víkendu se měnil čas a to je pro mě vždy implusem k vystřídání hodinek. Když už jsme se tady o nich před týdnem bavili, nasadil jsem pětky SNXS77. Nemít pod pouzdrem to 3mm tlusté dýnko, seděly by perfektně. Naposledy jsem nosil Prim Sport zcela bez lumi a před tím pár dní Amfibie a měsíc LHC s poměrně slabou lumi. Když mám teď po tolika týdnech hodinky, které fakt svítí, opravdu si to užívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Pěkní modrásci. Furt přemýšlím, kde přesně to fotíš. To máš kousek od baráku nebo je to úplně jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Dík. První fotka u baráku, druhá úplně jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 20 hodinami, 5etter napsal: Dík. První fotka u baráku, druhá úplně jinde. Nedá mi to ale ta druhá fotka je podle mě focená nad Pustou Rybnou s výhledem na Lucký vrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 @hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 6 hodinami, 5etter napsal: @hejdik Znám to tam jako svoje boty...můj druhý domov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Kuci, fotky máte pěkný. Vzhledem k tomu, že nemůžu nosit na ruce nic drahého, tak jsem se k mým Bottlecup rozhodl pořídit nějakého brášku. Měla by to být hodinka DIVER. Ale která???????? Proč já kkt lezl na tuto stránku: http://www.watchsleuth.com/seiko5finder/search/?STYLE[]=Diver Co z toho vybrat? Preference: diver, více jak 42 mm, bez číslic, stříbrné pouzdro, ne oranžové, musí mít bod H (H jako pěkná hodinka, je to hned za bodem G) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 SNZF 15 (popř 17 a další varianty) sice je to jen 41mm ale protože jsem je měl (i ve vodě) a dobře seděly a působí "potápkově" (pro mne). Pak se mi líbí SNZD 73 (65) a SNZJ 19 vypadají zajímavě. Nebo něco dalšího z té "trochy" co je na té stránce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se