pebe Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Sea Urchin SNZF jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 @pebe moc pěkná fotka, ty ohraničené indexy se krásně fotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 @DavidLC jj staci si jen vybrat. @pebe pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 (upraveno) Moc je nenosím a někdy si říkám, zda je nepustit dál, ale zas za ty peníze kolik radosti udělají, když už si je člověk vezme Upraveno 31. října 2020 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Právě proto, že tě prodej nijak nespasí, bych je neprodával. I kdyby si je nosil málo, tak si je nechej;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Přesně tak. Prodávat tyhle hodinky by byl nerozum. To, co bys za ně dostal, je minimum proti radosti, kterou na ruce udělaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Tím spíš, když už je mám podruhý a vím, že v budoucnu bych je zase sháněl máte pravdu kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Safír a strojek NH36, takže hacking a nátah. Bílý datový věnec jsem nechal, protože jsem chtěl zobrazení dne v Kanji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 @cerven87 - strojek jsi měnil vlastnoručně? i safír? jednou jsem s originálem neopatrně ťukl a zastavily se a nerozešly. Byly v záruce, tak mi v timestore vynadali, ale spravili gratis. PS každé jiné hodinky mi ve tmě připadají jaksi malinkaté a skončím vždycky u těchto ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 pěťák kudla do stromu kvůli fotce? Seš fakt vocas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Se podivej do "Co mě právě naštvalo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 23 hodinami, Datel napsal: @cerven87 - strojek jsi měnil vlastnoručně? i safír? jednou jsem s originálem neopatrně ťukl a zastavily se a nerozešly. Byly v záruce, tak mi v timestore vynadali, ale spravili gratis. PS každé jiné hodinky mi ve tmě připadají jaksi malinkaté a skončím vždycky u těchto ;o) Ano, obojí sám. Safír jsem sehnal na ebay, rozměr myslím 35x1,5. A stroj tamtéž Ten se dá prohodit, jsou rozměrově stejné. Ale nepasuje hřídelka z původního, takže se musí vyšroubovat z korunky a do korunky našroubovat nová, která přijde s novým strojkem. A upravit délka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 40 minutami, cerven87 napsal: Tak dík. Nevím jestli se na svou šikovnost budu až tak spoléhat. Když bude nejhůř, třeba by se dal Jeronimo zlomit, nemám to daleko... Ale jsi důkazem, že to jde. Taky bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 25 minutami, Datel napsal: Musíš mít na to sklíčko lis. Pak to jde vcelku dobře. Důležitý je ho prvně usadit a vyrovnat, aby "zapadlo" hezky rovnoměrně po celém obvodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Dnes tahle "Baby" Monstra. Jsou super, ale jsou větší, než Monstra. Tak mi k nim to baby moc nesedí Kvůli tý velikosti (nebo spíš obvodu mého zápěstí) asi stejně půjdou dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 18 hodinami, cerven87 napsal: Musíš mít na to sklíčko lis. Pak to jde vcelku dobře. Důležitý je ho prvně usadit a vyrovnat, aby "zapadlo" hezky rovnoměrně po celém obvodu tak tím je to jasné, já nikdy pořádný lis neměl (ani ten vědecko fantastický "sci-fi lis" tak v nouzi si ho holt pronajmu i s obsluhou, za bujarého mládí bych to zkusil obejít dvěma destičkami a Svěrákem, ale tak bych mohl mít Smoljaka a zkazit to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 V 3. 11. 2020 v 19:43, geometr napsal: Se podivej do "Co mě právě naštvalo". to sem viděl, taky hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Dá se nějak zjistit, kde byly vyrobeny mé Snxs79? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Pětky umí být elegantní Ale zblízka i pěkné hrubé Ale jsou to pořád jen pětky, které nové stály málo přes dvojku, takže jim lecos jde odpustit A na "oblekovky" dokáží náramně svítit Při troše trpělivosti se lze dočkat i světelného meče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se