Miroslávek Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Ty ručky, barva cifru, tvar indexů i font písma mi něco docela připomíná Takže gratulace.Zajímá mě ale Tvůj pocit z toho pásku, předpokládám, že je to origo co byl na hodinkách. Dík. Pásek je skutečně origi, šířka 21 mm, a je prostě tvrdej jako prase.. Nejsem zmlsanej nějakou extra kvalitou , na nošených hodinkách mám většinou kvalitnější Mavex a ním jsem velmi spokojenej. Ale třeba originálek časem vyměkne , uvidím. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Mako Forever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Nedělní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Ode dneška Ray. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Zajímavý přírůstek do mé sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Celotitanové s rezervou nátahu CEZAC 001D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Jednou 60th B&W, ať to tu trochu oživíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Dnes opět STI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Ode dneška Mako na nato strapu. A může za to zde přítomný travex, protože než jsem ho potkal na srazu, byl jsem přesvědčený, že bych si nato na hodinky nikdy nedal. Dnes mám doma dva hadry a myslím, že to ještě není konečná stanice. Nosí se to moc dobře. Díky, travexi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Ode dneška Mako na nato strapu. A může za to zde přítomný travex, protože než jsem ho potkal na srazu, byl jsem přesvědčený, že bych si nato na hodinky nikdy nedal. Dnes mám doma dva hadry a myslím, že to ještě není konečná stanice. Nosí se to moc dobře. Díky, travexi.sob8057.jpg Správně postupuješ a nezapomeň, že je tu i zulu strap. Ten by také neměl být zanedbán. Jinak dnes zase Ray. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Jedna mobilovka - modré mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Správně postupuješ a nezapomeň, že je tu i zulu strap. Ten by také neměl být zanedbán. Zulu strap žádný nemám a ani o něm neuvažuju. Změna by mohla nastat snad jen v případě, že bysme sešli někdy v budoucnu na dalším srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Zatím jsme spolu krátce ale vypadá to že si budeme rozumět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Včera na autosalonu v Lipsku jsem si důkladně prohlédnul nové WRX STI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 zpět na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 ... vsechny uz patri vazenym clenum fora ... tak jen pro potechu oka ... Orient kdyz chytne tak nepusti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Zatim si na sebe zvykame...mimochodem,kde mi vymeni lunetu a sklicko? A za kolik cca? Mate nekdo zkusenost? Diky Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Jestli máš new sklo a myslíš vložku lunety? tak v atelieru K&M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 To sklo bych mozna prezil, kdyby nechal to puvodni, ale lunetu myslim komplet celou, jsem to vecer tuknul/skrabnul a nehorazne me to sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Sklíčko by neměl být problém. Poptával jsem safír na Ray a přišlo by to na 500 Kč bez AR. Nechal jsem to být, na hodinky za tyhle peníze to nemá cenu. S vložkou lunety to bude horší, nikde jsem ji na prodej neviděl na jakékoliv Orienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se