Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

MESH je stainless steel do vody bez problémů. Vyzkoušel jsem většinu typů MESH tahů z Ebay i Čech (viz. galerie v podpisu) a žádný problém (i moře) ... teda mimo MESH z Kovotexu :D ... "přezouvat" MESH do vody je stejně divný jako dávat kůži na potápky (taky sem vyzkoušel :)) ...

Chvíli jsem o tom uvažoval, že ten mesh nechám i do vody, ale už jsem měl pro tyto účely koupenou tu gumu a už jsem se na ni těšil.

Ale zajímala by mě jiná věc. Co říkají na mořskou vodu stěžejky? Slyšel jsem, že některé to snáší špatně a při následném pokusu o výměnu gumy nebo tahu se ani nehnou a zničí se. Prostě jako kdyby během pár dnů zrezivěly někde uvnitř.

Odesláno

Chvíli jsem o tom uvažoval, že ten mesh nechám i do vody, ale už jsem měl pro tyto účely koupenou tu gumu a už jsem se na ni těšil.

Ale zajímala by mě jiná věc. Co říkají na mořskou vodu stěžejky? Slyšel jsem, že některé to snáší špatně a při následném pokusu o výměnu gumy nebo tahu se ani nehnou a zničí se. Prostě jako kdyby během pár dnů zrezivěly někde uvnitř.

Moje Mako na nato strapu a originálních stěžejkách loni absolvovaly cca 3 týdny chorvatského moře. A vzhledem k tomu že sem se v něm snažil hodinky fotit, tak jsem se ve vodě louhoval až až. 

Stěžejky i hodinky to přežily a bez problémů a oboje funguje doteď. 

Btw. do vody je podle mě nato nejpraktičtější záležitostí.

Odesláno

Nove stezejky vydrzi docela hodne. Rozpadnou se pri vyrobni vade nebo pouziti velke sily. Co se tyka vody tak tam je problem s reznutim pruziny uvnitr, ale to trva mozna i roky.

Odesláno (upraveno)

Já jedině KOV !!! Do vody paráda, hned uschne. A  ženský se otáčejí  :cool02: Čím větší típ lepší. I když mám ruku hubenou, vůbec mi to nevadí.

Svatá pravda s těma ženskejma. Hodinky na, byť kvalitním, řemeni, natožpak natu, jakoby nebyly.

Nicméně do vody bych se bál, že proreznou osičky článků. Obzvlášť u starších tahů. 

Upraveno uživatelem mikulíšek
Odesláno

Kdo se bojí nesmí do lesa, nebo do vody ?  :lol2: Já se nebojím, už leta hodinky máchám jak v moři tak bazénum a dobrý. Ten lesk co házejí těsně pod hladinou je SUPER. Když tah odejde pořídím holt jiný. Hodinky si užívám se vším všudy, až na vzácnější kousky.

Odesláno

No jestli nosíš na bazén takhle dvoje hodinky na ruce, tak bych se taky otočil :-) To musí na ty ženský fungovat líp než brambora v trenkách :-)

Odesláno

no jooo to budu muset vyzkoušet  :)  Často tahám na ruce dvoje hodinky (repasy atd), ale do bazénu zatím ne. Na co jsem to jenom myslel.... :wallbash:  těch žen o které jsem přišel.

Odesláno

Marcus : To si nerozumíme. Nemyslel jsem průměr stěžejek, ale hodinek :D

Aha, po doplnujicim vysvetleni chapu snad uz dobre, ze se ti proste zda ten remen na nich siroky. Me se to ale libi i s tim "opaskem". Nevim proc, ale sirka 22 je mi sympaticka. Snad proto, ze ji mam na vse automatech.

Odesláno

Po nějaké době Mako opět na hadru, asi by se mi líbil sailor strap, ale v šířce 22 mm jsem ho zatím nenašel, tak uvidíme. 

post-12657-0-52922300-1404146969_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím.

Neuměli byste prosím poradit nějaký slušný tah na Raye ? Mesh se mi nelíbí, Nato bych snad v nejhorším případě v létě snesl to modročervené, které postoval Markus. Jsou to první hodinky, které mi ulétly z ruky, a dost mně to nas..míchlo. S hodinkami sice zacházím naprosto zvířecky, ale zrovna tyhle jsem docela šetřil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...