eloga Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendafa Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna (upraveno) Lunetu jsem následně úspěšně zasekl, a nemuzu ji sundat. Co vím, tak to lidi u tohohle modelu řeší jejím naříznutím, páč drží jak přibitá cifr je ale skvost Upraveno 27. dubna uživatelem jendafa Špatný obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Dneska taky Orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Oblíbená kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května před 30 minutami, lub napsal: Parádní hodinky, to jsou již tvé třetí Orientky s Pepsi lunetou? Taky mám slabost pro Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května diky. kanno jsem nedavno prodal, u kamasu o tom uvazuju. kdyz ony jsou tak povedene!, ze je mi lito se jich zbavovat. jen to vsechno nemohu unosit. s pepsi souhlas, moje oblibena barevna varianta. mam jeste pepsi citiny NY, SKX009 a..amfibie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května před 8 hodinami, lub napsal: Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května jsou to fakt moc pěkný hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Kapky v jarním deštíku si dokáží s nápisy na ciferníku hezky pohrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Dnes jsem se přeOrientoval na moje oblíbené světoběžnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Jsou mi velky, ale ta cervena je skvela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Orient defender 1 jejich 42 mm pouzdro je velmi univerzální a dle mého názoru se hodí snad do všech příležitostí. Jen snad sekat dříví bych s nima nešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Po delší době mám zase Orient v hodinkovnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Já dnes podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Dneska odpoledne jsem si vytáhnul moje svatební kombo - Orient defender na kůži. Nemáte náhodou někdo tento model i na kovovém náramku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2.gen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se