Americkej Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 No jistě, a gurmán přece nemá trabl si zalítnout za orbitu, bo mletí ve stavu beztíže je zas trochu dál. Došel mi rum.
lloffass Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 No... To je tady jak se vším. Já už se tady na nic radši neptám... Kafe, chlast, nože, auta, hodinky, rifle, boty... U všeho by se tady člověk střelil do hlavy
Liqid Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Tak u všeho si člověk musí najít odpovídající kvalitu, kterou chce řešit. Zkoušel někdo počítat, na kolik ho to jednu domácí kafe přijde? Jenom cash, čas radši nepočítat.
noviisek Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Ale taková domácí cibetkova káva (bez cibetek)...
warann Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 No... To je tady jak se vším. Já už se tady na nic radši neptám... Kafe, chlast, nože, auta, hodinky, rifle, boty... U všeho by se tady člověk střelil do hlavy Tak to mám aktuálně podobně. Rád bych se zeptal na full automat, ideálně do desítky, ale skoro se bojím
Effe Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Tak to mám aktuálně podobně. Rád bych se zeptal na full automat, ideálně do desítky, ale skoro se bojím To je tedy skoro na BAN
Americkej Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Kluci, to už jste tady tak urvaný od reality, že nedokážete poradit "nováčkovi" co se ptá na první lepší hodinky za rozum: "ber SKX 007"? A jestli časem on pak dozraje k AP se uvidí...
Effe Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Tak to mám aktuálně podobně. Rád bych se zeptal na full automat, ideálně do desítky, ale skoro se bojím Tady jsou nějaké diskuze k DeLonghi , které jsou v cenové kategorii ...... http://www.primacafe.cz/primafrm/viewforum.php?f=15
Daredevill Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Pěkně jste mi to hoši zakecali, tak poprosím ještě jednou. Hodte mi nějaké tipy na mlýnky kterých bych si měl všimnout. Řekneme někde okolo te sedmicky. Jestli je to teda reálná cena za nejakej slusnej entry levé. Ten Ascaso i-steel je dobrej? Budu se držet Bertova doporučení i na nějaký bazarovy kousek, jen potrebujj trochu nakopnout.
eskimak Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Pozri, ak novy tak ten Ascaso je asi fajn. Ja som v danej cene nove nic ine nevymyslel. Ale do 300? uz zozenies pouzivany napr. Super Jolly v dobrom stave a to je ina kava...
Bert Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Jak píše Eskymák. Já jsem taky fanda Mazzer, takže Super Jolly je IMHO dobrá volba. Stačil by i Mini.
Freelander Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Z vlastní zkušenosti musím říct,že už kupuji věci,které přesahují můj rozpočet.Ať jsou to hodinky,elektronika,nářadí atd.Protože jsem do toho ve finále vždy nalil mnohem víc.Já začal nějakým automatem od Siemense,pak delonghi.Pak jsem si sám plnil i kapsle a už tehdy jsem poznal,že může být káva mnohem lepší než teče z automatu a to rozhodlo.Koupil jsem combo od Rancilia a teď jsem konečně spokojenej.Kdybych to udělal už tenkrát,když mi to radili,ušetřil bych si tuhle cestu.I když to asi nebyla marná cesta :-)samozřejmě vím,že může být líp ale já jsem spokojenej.To,co teče z výpustě je něco,čeho se nemůžu nabažit.myslím opticky,protože pěnu musím mít abych byl spokojený.Myslím,že Silvia je top v té střední třídě.
Bert Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Amen. Silvia Rancilio cena lomeno výkon je v nových strojích bez konkurence.
Americkej Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Fajn, teď k tomu teda ještě mlýnek. Novej, rozumnej. Fakt se nechci dohadovat se zoufalcema na bazoši, jestli je po repasi "bez papírů"...
eskimak Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Silvia je urcite super stroj na zaciatok, a nieje dovod aby nesluzil navzdy, no to oznacenie TOP je troska prehnane. Nedavno som v nejakom IT eshope videl Oscar 2 od Nuova Simonelli za necelych 700?. A to sme oproti Silvii o galaxiu inde.
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Ja bych doporučil grintu od simonelli, je teda trochu hlucnejsi, ale mlynek na domaci pouziti je to myslim suprovej;-)https://www.amazon.com/Nuova-Simonelli-Grinta-Coffee-Grinder/dp/B00E5N1OD0
Daredevill Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Tak kdyby jste náhodou někde na toho super jolly narazili, tak budu rád za echo.
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Silvia je urcite super stroj na zaciatok, a nieje dovod aby nesluzil navzdy, no to oznacenie TOP je troska prehnane. Nedavno som v nejakom IT eshope videl Oscar 2 od Nuova Simonelli za necelych 700?. A to sme oproti Silvii o galaxiu inde.Oscara II za 700????? Tak to bych rad videl, kdyztak zkus najit, neb ta cena je nejlepci co sem kde videl! Ja oscara mam rok a kupoval sem pres vsecky znamy a primo od dovozce a cena trochu jinde;-(
hedonista Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Problém u těch profi bazarovek je, že to do pěkné kuchyně nebude žádná paráda a navíc jsou dost velké. To jen aby to nebylo zase tak jednoduché
Freelander Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Silvia je urcite super stroj na zaciatok, a nieje dovod aby nesluzil navzdy, no to oznacenie TOP je troska prehnane. Nedavno som v nejakom IT eshope videl Oscar 2 od Nuova Simonelli za necelych 700?. A to sme oproti Silvii o galaxiu inde. mě to tak přišlo,bo jsem nic lepšího nevyzkoušel :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se