Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 756
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Bert

Cena /výkon=Nivona.

Odesláno

Tak u všeho si člověk musí najít odpovídající kvalitu, kterou chce řešit. Zkoušel někdo počítat, na kolik ho to jednu domácí kafe přijde? Jenom cash, čas radši nepočítat.

Odesláno

No... To je tady jak se vším. Já už se tady na nic radši neptám... Kafe, chlast, nože, auta, hodinky, rifle, boty... U všeho by se tady člověk střelil do hlavy :D

Tak to mám aktuálně podobně. Rád bych se zeptal na full automat, ideálně do desítky, ale skoro se bojím ;)

Odesláno

Tak to mám aktuálně podobně. Rád bych se zeptal na full automat, ideálně do desítky, ale skoro se bojím ;)

To je tedy skoro na BAN :eek:

Odesláno

Kluci, to už jste tady tak urvaný od reality, že nedokážete poradit "nováčkovi" co se ptá na první lepší hodinky za rozum: "ber SKX 007"? A jestli časem on pak dozraje k AP se uvidí...

Odesláno

Pěkně jste mi to hoši zakecali, tak poprosím ještě jednou. Hodte mi nějaké tipy na mlýnky kterých bych si měl všimnout. Řekneme někde okolo te sedmicky. Jestli je to teda reálná cena za nejakej slusnej entry levé. Ten Ascaso i-steel je dobrej? Budu se držet Bertova doporučení i na nějaký bazarovy kousek, jen potrebujj trochu nakopnout.

Odesláno

Pozri, ak novy tak ten Ascaso je asi fajn. Ja som v danej cene nove nic ine nevymyslel. Ale do 300? uz zozenies pouzivany napr. Super Jolly v dobrom stave a to je ina kava...

Odesláno

Z vlastní zkušenosti musím říct,že už kupuji věci,které přesahují můj rozpočet.Ať jsou to hodinky,elektronika,nářadí atd.Protože jsem do toho ve finále vždy nalil mnohem víc.Já začal nějakým automatem od Siemense,pak delonghi.Pak jsem si sám plnil i kapsle a už tehdy jsem poznal,že může být káva mnohem lepší než teče z automatu a to rozhodlo.Koupil jsem combo od Rancilia a teď jsem konečně spokojenej.Kdybych to udělal už tenkrát,když mi to radili,ušetřil bych si tuhle cestu.I když  to asi nebyla marná cesta :-)

samozřejmě vím,že může být líp ale já jsem spokojenej.To,co teče z výpustě je něco,čeho se nemůžu nabažit.myslím opticky,protože pěnu musím mít abych byl spokojený.Myslím,že Silvia je top v té střední třídě.

Odesláno

Silvia je urcite super stroj na zaciatok, a nieje dovod aby nesluzil navzdy, no to oznacenie TOP je troska prehnane. Nedavno som v nejakom IT eshope videl Oscar 2 od Nuova Simonelli za necelych 700?. A to sme oproti Silvii o galaxiu inde.

Odesláno

Silvia je urcite super stroj na zaciatok, a nieje dovod aby nesluzil navzdy, no to oznacenie TOP je troska prehnane. Nedavno som v nejakom IT eshope videl Oscar 2 od Nuova Simonelli za necelych 700?. A to sme oproti Silvii o galaxiu inde.

Oscara II za 700????? Tak to bych rad videl, kdyztak zkus najit, neb ta cena je nejlepci co sem kde videl!

Ja oscara mam rok a kupoval sem pres vsecky znamy a primo od dovozce a cena trochu jinde;-(

Odesláno

mě to tak přišlo,bo jsem nic lepšího nevyzkoušel :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...