simon Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Zdravím Vás, chtěl bych zkusit nafotit hodinky s řemínkama pro galerii na chronomag i zahraniční fora.Sonduji jestli by byl zájem dostat řemínek od našeho atelieru zdarma za zapůjčení hodinek k focení(chtěl bych řemínky nechat nafotit na různých hodinkách)Focení bych rád zrealizoval v jeden den. Zajímalo by mě jestli je o takovou akci zájem, a jestli ji má smysl připravovat..samozřejmně řemínek po focení zůstává na hodinkách. Díky za názory Ondřej
simon Odesláno 21. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Hlásím své JLC Fajn řemínek spolu vymyslíme. Ještě bych dodal, že i vitážní kousky bych rád zvěčnil..
sery.vlk Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Ondřeji, až budete mít návrh/y termínu, dejte prosím včas vědět. Myslím, že pár Vašich řemínků u mne si zaslouží profesionální focení .-) - jsou srovnatelné a někdy lepší vzhledem k charakteru hodinek než OEM řemínky výrobce.Děkuju petr
Vit Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Vzhledem k Tvé ochotě při nákupu řemínků u Tebe nemám problém půjčit Ti hodinky i zdarma.Moje portfolio viz podpis.
simon Odesláno 21. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Vzhledem k Tvé ochotě při nákupu řemínků u Tebe nemám problém půjčit Ti hodinky i zdarma. Moje portfolio viz podpis. Díky moc! podobu řemenu si dohodnem po SZ O.
Jakubisko Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Mé portfolio je Ti k dispozici, ale to Ty víš
financ Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Můžu nabídnout Breitling Steelfish i Seiko FFF mod, nebo nějaké vintážní Primky (Traktor, Diplomat)
gougy Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Vintážní Omega Genéve ve zlacení, netuším, co na ně sedne viz odkaz kdyby se Ti chtělo ukázat, že výborně umíš i "netradiční pásek"
enGiN Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 S chutí bych nabídl moje monstra, ale pochybuju, že by byl zájem
tiboon Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Ahoj Ondřeji,mohu nabídnout Archimede Pilot Chrono a Hamilton X-wind, pokud budeš mít zájem ozvi se...
Rudykopalsson Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 klidně nabízím oranžové Zodiac Ocenaire - kdyby jsi chtěl i něco lowcost... docela by mě zajímalo, jestli by se Ti podařilo doladit k nim řemen:-)
ricous Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Seiko Sumo Blue, Seiko Black Helmet, Prim Digital Chrono Blue - pokud budeš jakékoliv chtít, není problém. A řemeny si kdyžtak odkoupím.
Chorche Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Mé skromné portfolio je ti též k dispozici Dej kdyžtak vědět do SZ, díky.
vraby Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 asi taky nebude moc zájem,mohu nabídnout Seiko SumoBlack a Laco Flieger 42 Typ B.
exBURN Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Sice low end ale rád bych nový řemen na Orient cfm00003. Na ně nejde jiný než origo řemen. Klidně bych ho i zaplatil :-) Pokud to vůbec půjde nějak ušít :-)
farářskej Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Odesláno 22. října 2011 Mám Glycine Airman 17, kdybys potřeboval nějaký větší hodinky (řemen 24 mm). Stačí napsat a můžeme se domluvit, jsou náramně fotogenický
instant Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Odesláno 22. října 2011 Marinemaster 300 a Glycine Airman 17 GMT, buduci tyzden mam cestu do Prahy ak vyhovuje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se