Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás, chtěl bych zkusit nafotit hodinky s řemínkama pro galerii na chronomag i zahraniční fora.

Sonduji jestli by byl zájem dostat řemínek od našeho atelieru zdarma za zapůjčení hodinek k focení(chtěl bych řemínky nechat nafotit na různých hodinkách)Focení bych rád zrealizoval v jeden den.

Zajímalo by mě jestli je o takovou akci zájem, a jestli ji má smysl připravovat..samozřejmně řemínek po focení zůstává na hodinkách.

Díky za názory Ondřej

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ondřeji, až budete mít návrh/y termínu, dejte prosím včas vědět. Myslím, že pár Vašich řemínků u mne si zaslouží profesionální focení .-) - jsou srovnatelné a někdy lepší vzhledem k charakteru hodinek než OEM řemínky výrobce.

Děkuju petr

Odesláno

Vzhledem k Tvé ochotě při nákupu řemínků u Tebe nemám problém půjčit Ti hodinky i zdarma.

Moje portfolio viz podpis.

Odesláno

Vzhledem k Tvé ochotě při nákupu řemínků u Tebe nemám problém půjčit Ti hodinky i zdarma.

Moje portfolio viz podpis.

Díky moc! podobu řemenu si dohodnem po SZ :) O.
Odesláno

Seiko Sumo Blue, Seiko Black Helmet, Prim Digital Chrono Blue - pokud budeš jakékoliv chtít, není problém. A řemeny si kdyžtak odkoupím.

Odesláno

Sice low end ale rád bych nový řemen na Orient cfm00003. Na ně nejde jiný než origo řemen. Klidně bych ho i zaplatil :-) Pokud to vůbec půjde nějak ušít :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...