Přejít na obsah

Co jste koupili k vánocům Vaší partnerce (partnerkám ....) ?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já letos kromě nějakých drobnosti jako DVD, šála, nějaký doplnky pro iPhone koupil jako hlavní dárek pro přítelkyni xBox + pár dobrodružných a logických her.... a samozřejmě si hned pro sebe do zásoby od kamaráda půjčil asi 10 akčních her pro sebe :-D

Ale trochu se začínám bát, aby to nebylo pochopeno, že jsem si ho koupil hlavně pro sebe, tak asi na rychlo budu ještě shánět něco k tomu.

Docela se mi líbil jak tu někdo dal ten kromoměr a měl jsem v záloze vlastně ještě hodinky s měřením tepu do posilovny. Před 2 roky jsem k vánocům tepák koupil, byla z něj po vybalení nadšená, ale byl porouchanej, vůbec se nerozjel, vrátili nám peníze a na nákup nového už pak nikdy nedošlo.... tak třeba jí to namotivuje začít znova cvičit nebo jezdit na kole :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NO tak ja to mam kurevsky. Svoja my uz povedala co chce:D ale ten snubak este hadam pocka :D tak to bude kabelka.A este v rodine mam 2x sestra a mama. a to zas bude kabelka ako som sa dopocul .D Kua takze mi treba 4xkabelku :D Este ze viem,kde ich nakupit :D bude to nieco od guess.DKNY,maximalne Calvin.. a podla ceny Prada :D

Odkaz ke komentáři

Já letos kromě nějakých drobnosti jako DVD, šála, nějaký doplnky pro iPhone koupil jako hlavní dárek pro přítelkyni xBox + pár dobrodružných a logických her.... a samozřejmě si hned pro sebe do zásoby od kamaráda půjčil asi 10 akčních her pro sebe :-D

Ale trochu se začínám bát, aby to nebylo pochopeno, že jsem si ho koupil hlavně pro sebe, tak asi na rychlo budu ještě shánět něco k tomu.

Docela se mi líbil jak tu někdo dal ten kromoměr a měl jsem v záloze vlastně ještě hodinky s měřením tepu do posilovny. Před 2 roky jsem k vánocům tepák koupil, byla z něj po vybalení nadšená, ale byl porouchanej, vůbec se nerozjel, vrátili nám peníze a na nákup nového už pak nikdy nedošlo.... tak třeba jí to namotivuje začít znova cvičit nebo jezdit na kole :)

XBOX360 s Kinectem jsem kupoval minulej rok a teď se na něj práší. Kdyby kurňa nebyla manželka tak namasírovaná od kamarádek tak jsem mohl koupit Playstation 3 a bylo. Kinect prakticky na prd. vyšlo pár cvičení a pár her co za chvilku omrzí. Občas asi dobrý na nějaké pařbě, které ale doma nepořádáme :-) Umí sice všechny video formáty ale neumí externí titulky takže jako přehravač na prd. Střílečky pokud člověk hraje na PC jsou na XBOXu nehratelné .... na ten jejich ovladač jsem si prostě nezvykl, než jeden zamíří tak na myší na kompíku už třikrát vystřelí. Co je na tom fakt super jsou mlátičky ... konkrétně Dantes Inferno doporučuju. Ale přece jen Playstation má sérii GOD OF WAR.

Odkaz ke komentáři

Díky za tipy ... :notworthy:

Kabelka se vyskytuje často, mohla by to být cesta ... poradíte nějaký dobrý zdroj (klasický požadavek, dobrý poměr výkon cena) ? Napadla mne Fashion arena v Praze.

Fashion arena je outlet - seš si jistý, že bude chtít kabelku, která už není in? Aspoň trochu přitlač, třeba Kisim:-)

Nějaké české designové šperky: Steinerová, Richterová, JaraDesign, 2D-3D, Houdková. Kam zajít plus další designéři a designérky: Hard-de-core.

Odkaz ke komentáři

Díky za tipy ... :notworthy:

Kabelka se vyskytuje často, mohla by to být cesta ... poradíte nějaký dobrý zdroj (klasický požadavek, dobrý poměr výkon cena) ? Napadla mne Fashion arena v Praze.

Rada by som ti poradila, no ja žijem v Bratislave. V Prahe poznám toho málo, len tie moje overené. No čo sa týka značiek tak z tých lacnejších teraz celkom pekné majú DKNY a Liu Jo (sú oba v centre PHA na Zeleznej ul.). Z tých lepších značiek u mňa tento rok vyhralo Ferragamo a Prada (tiež v centre na Parížskej).

Prípadne ak by sa ti chcelo si spraviť výlet, tak v Parndorfe v AT otvorili nové obchody. V Prade majú veľmi pekné modely a dokonca tam majú aj to, čo majú stále v predaji na oficiálnej stránke. Z tých lacnejších tam je novo otvorená Furla a Michael Kors.

Upraveno uživatelem mademoiselle
Odkaz ke komentáři

Ahoj lidičky, já sice ne k vánocům, ale k narozeninám v lednu. Bude mít radost a snad už mi nebude nadávat, že jen já rujnuju rozpočet. Jedná se o CITIZEN EW0930-55E. Přeji krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. Prizak.

post-20133-081451000 1324505015.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...