Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jdu pořád pomalu dolů, jsem pod 108 z 122. 

Pohyb jsem ustálil na těch 12km, teď to běhám po 2km.

Jídlo - když to jde, tak se držím, jím pravidelně a ne moc. Večer si dám banán a pomeranč.

Minulý týden několik úletů, které se na váze neprojevili, vylezu max 0,5kg nahoru, pak se motám kolem nějakého středu a pak jde váha zase dolů.

Takže pro ty, co se nenapijou a mají zle kvůli buchtám, příklad z minulého týdne:

středa - od 9 hodin jsme pálili kořalku v pěstitelské pálenici, k tomu celej den jitrnice, tlačenka, škvarkovej chleba, plus samozřejmě kořalka. Pak nás odvezli do hostince, tam k tomu přibylo pivo. Návrat domu 0:30, takže běh 0

pátek - po 20 hodině 0,7 červenýho, klobása, brambůrky

sobota - oběd v Mc donald, velký menu nějakej king, odpoledne běh a večer kamarádovi 70 v restauraci s rautem, nešetřil jsem se v jídle ani pivu

neděle - oběd kuře s kaší, odpoledne na soutěži o nejlepší lhoteckou buchtu - ochutnal jsem asi 15 druhů buchet a 3 plzně, večer 12km

Odesláno

Jasný....co se týče hubnutí, tak fungují klasické kupecké počty....VÝDEJ MUSÍ BÝT VĚTŠÍ NEŽ PŘÍJEM, takže, kdo si rád dopřává, tak musí více makat. A je myslím jedno co kdo sní

Odesláno

jj. Půlkilová Hollandia, to je můj snídaňový standard. Poslední půlkilové jogurty na trhu. Alespoň co vím.

Včera jsem k tomu ještě dojel už otevřený, proto 600. ;)

Jj, jediný jogurt, který kupuju posledních snad 10 let. Mám ho ve zvyku jíst nadvakrát, k půlce jsem si dával 2 balení oříškových Bebe dobré ráno. Leta, hrozně mi to chutnalo. 

Občas jsem ho taky zblajznul celý kelímek, ale to jsem musel být v pořádné tělesné zátěži, třeba v létě, kdy jezdím do práce 40 km na kole (jsem kanclkrysa).

Teď v zimě dávám pořád půlku, ale sušenky (2 balení = 68g sacharidů, cca 30 g cukru) jsem nahradil ořechy, semínky a sem tam holandským kakaem. Není to sice takový nakopávač, ale taky mi to chutná. 

Odesláno

hollandia je nejlepsi a jeste se mi asi nestalo, ze bych snedl jen pulku a druhou schoval, jakoze na pozdeji, jim to prubezne cele dopoledne. obcas si dam sladsi smetanovejsi chocensky jogurt.

k tomu si delam smes cokolady, orisku, rozinek, medu a trochu vlocek.

potom si ale na obed dam jen neco dostatecne maleho :)

Odesláno

Já si dělám z Hollandie slané Lassi :-) Je to Jogurt, voda, pepř, sůl a mletý kmín :-) V létě úplně super pití. Všechno mi to vyjde akorát do 0,7l shakeru a v sobě to mám pak asi za 2 minuty :D 

Odesláno

Jj, jediný jogurt, který kupuju posledních snad 10 let. Mám ho ve zvyku jíst nadvakrát, k půlce jsem si dával 2 balení oříškových Bebe dobré ráno. Leta, hrozně mi to chutnalo.

Občas jsem ho taky zblajznul celý kelímek, ale to jsem musel být v pořádné tělesné zátěži, třeba v létě, kdy jezdím do práce 40 km na kole (jsem kanclkrysa).

Teď v zimě dávám pořád půlku, ale sušenky (2 balení = 68g sacharidů, cca 30 g cukru) jsem nahradil ořechy, semínky a sem tam holandským kakaem. Není to sice takový nakopávač, ale taky mi to chutná.

Presne,Hollandia a oriskovy Bebe,to je mnamka jak svina.Uz to ale nedelam,ty bebecka jsou moc sladky.Ted tam sypu jahody,par orisku,maliny,banan.

Odesláno (upraveno)

Je to takovy desertik hned po ranu. Nabiral jsem si ten husty jogurt primo na susenky. Mnam! Az bude poradny vydej, klidne si je zase dam. treba po ranni svizne hodince na kole.

Ale kdyz sedim furt na zadku, a chci trochu shodit, neni toto "prave orechove"...

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Já si dělám z Hollandie slané Lassi :-) Je to Jogurt, voda, pepř, sůl a mletý kmín :-) V létě úplně super pití. Všechno mi to vyjde akorát do 0,7l shakeru a v sobě to mám pak asi za 2 minuty :D

v sobě za 2 minuty a venku za 10 vteřin :D
Odesláno

Jaké mate zkušenosti ze spalovači? Kdysi jsem měl dvě ?kúry? LIPO 6 a dobrý, jenže doba postoupila a už se všechno dělá lépe s modernějšími postupy, ani nevím jestli se to ještě vyrábí:-)

Odesláno

Lehká úprava stravy,čtrnáct dní Filipíny,čtrnáct dní chřipka jak prase - a ejhle, jsem zas docent. Kurňa, na jak dlouho.

Odesláno

Hodne velky a pokud to shrnu: spalovace se deli na legalni a na ty, co funguji.

:-)

To postihlo mj.i to Lipo (taky jsem ho mel). Pamatuju, ze v USA nebyl problem koupit legalne pikslu efedrinu (tady by se z toho úřadi zblaznili), no doba pokrocila a zakazuje se vse. Podle me uz nema cenu to brat. Ale me jsem i ten efedrin i pseudoefedrin, a taky zadna vyhra.

Jaké mate zkušenosti ze spalovači? Kdysi jsem měl dvě ?kúry? LIPO 6 a dobrý, jenže doba postoupila a už se všechno dělá lépe s modernějšími postupy, ani nevím jestli se to ještě vyrábí:-)

Odesláno (upraveno)

Hodne velky a pokud to shrnu: spalovace se deli na legalni a na ty, co funguji.

:-)

To postihlo mj.i to Lipo (taky jsem ho mel). Pamatuju, ze v USA nebyl problem koupit legalne pikslu efedrinu (tady by se z toho úřadi zblaznili), no doba pokrocila a zakazuje se vse. Podle me uz nema cenu to brat. Ale me jsem i ten efedrin i pseudoefedrin, a taky zadna vyhra.

Jj, znám moc dobře rozdíly mezi US suplementy a EU suplementy, v USA žije podle toho úplně jiný živočišný druh. Jinak nejlepší varianta pro spalování je před cvičením efedrin + 200mg aspirinu + 200mg kofeinu. Nic pro srdcaře a efedrin není navíc dostupný Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Které jídlo je tedy nejdůležitější, jak to je?

"snídaně je nejdůležitější jídlo dne" je mýtus, který vymyslel a rozšířil Kellogg, americký výrobce cereálii.

Všechna jídla jsou stejně důležitá ale záleží hodně na invidualitě. Někdo nesnídá a stejně zvládne dát po ránu 10km a někdo si nevyčistí zuby bez snídani

Odesláno

Zase se budu opakovat,ale total vyvracenej nesmysl.Zadnej spalovac ani zadna zazracna potravina tuk nespaluje ani tomu nepomaha.Jen z tebe tahaj prachy.

Odesláno

"snídaně je nejdůležitější jídlo dne" je mýtus, který vymyslel a rozšířil Kellogg, americký výrobce cereálii.

Všechna jídla jsou stejně důležitá ale záleží hodně na invidualitě. Někdo nesnídá a stejně zvládne dát po ránu 10km a někdo si nevyčistí zuby bez snídani

Souhlasím, já tu snídani taky nemám na prvním místě. Když jdu běhat nebo cvičit hned ráno, klidně jídlo zařídím až po výkonu a myslím, že mi to nějak neublížuje.
Odesláno

tech mytu o ty snidani je vic, proto se lidi cpou vlockama, musli, cornflejkama a tak. Ale jestli jim to chutna a dela dobre, proc ne. Ja zkousel rezimy se snidani i bez. A musim rict, ze snidam fakt rad. Nicmene to pro me neni modla, kdyz proste nemam hlad, tak nejim. Je ale pro me dost tezky oddelit hlad a chut. Az to zvladnu, mam asi vyhrano.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...