hopa26 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Už nehubnu a vlastně asi ani nechci. Jestli někdo chce tip, jak sundat dětský sadlíčko během týhle zamrdaný kovidový doby, doporučím trenažer na veslování. Nevybírejte a neuvažujte i ničem jiném, než o Concept2 a zaručuji Vám, že se Vám to bude líbit. Pro mne bylo nejkrásnější veslování včera. Nedělní ráno jsem byl na kole, vrátil se a pred obědem odvesloval nějaký kilometry. Den předtím mne z běhu ukrutně bolely nohy, zjištovala se toiž moje maximální tepovka, takže plán byl zcela odpočívat. Manželka, i když ji zbožnuji včera neměla diplomaticky řečeno svůj den a protože jsem se s ní nechtěl vadit, zmizel jsem jí večer raději z očí. V garáži jsem si uvědomil, že jsem na ni strašně rozlobenej a ten vztek vetknul do opětovného tahání pačiny. Pot mi tekl do očí a štípal, ale já po zhruba hodině slejzal podivně spokojený a plný smířlivosti k manželčiným chybám-stav, který znám z bazénu. Po měsíci veslování musím říct, že mi docela znatelně zmizel pupek. Váha zůstává stejná. Jsem zvědav, co se bude dít dál, rozhodně nekončíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Tak schvlane, kdo si dava hubnouci predsevzeti? Ja do roku 2022 vstupuju s 104 kily, tak jsem zvedav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 já mám furt 88kg/189cm, je to v hlavě ne v předsevzetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Presne tak, v hlave mam ze mam 85 a ze vaha ukazuje nejakejch 102 je jeji problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 57 minutami, Prochy68 napsal: Presne tak, v hlave mam ze mam 85 a ze vaha ukazuje nejakejch 102 je jeji problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Dávám si ho každej rok. Bohužel na nastavení hlavy ( dle vašich rad )při výběhu do pátého patra, plíce nějak nechtějí přiměřeně reagovat a stávkují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Po deseti týdnech převážně ležení a chvíli opatrného chození o berlích mám plus 7 kilo. Peklo. Hubnout za pomoci nějaké aktivity začnu cca v květnu. Do hajzlu, to budu mít metrák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 @Bertzkus ten přerušovanej pust, já no to naběhnul loni v květnu a zabralo mi to tak 5 dní si na to zvyknout, držím 7/17 a jde to v pohodě a váhu držím taky v klidu a to už sedím od 20.10. a sem furt na stejný váze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Ty vole, to je teda slušná depka to tady číst. Já mám cíl shodit na 105, teď mám 117. Zkusím se kousnout a dát to. Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 57 minutami, Moty napsal: @Bertzkus ten přerušovanej pust, já no to naběhnul loni v květnu a zabralo mi to tak 5 dní si na to zvyknout, držím 7/17 a jde to v pohodě a váhu držím taky v klidu a to už sedím od 20.10. a sem furt na stejný váze Moťáku, zamyslím se. Přiznávám, že jsem na slovo půst alergický. Zkrátka jsem byl vždy zastáncem stravy spíše pravidelné. Teď ale jsem zkrátka ve stavu, kdy nemohu odpalovat, takže jdu přemýšlet. Tobě taky držím palce, kolego kriple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 26 minutami, Bert napsal: Moťáku, zamyslím se. Přiznávám, že jsem na slovo půst alergický. Zkrátka jsem byl vždy zastáncem stravy spíše pravidelné. Teď ale jsem zkrátka ve stavu, kdy nemohu odpalovat, takže jdu přemýšlet. Tobě taky držím palce, kolego kriple Půst je zavádějící, já mám raději označení "časově omezené stravování" . Přes dva roky prakticky funguji v režimu 6/18, kdy od 11 do 17 hodin pravidelně jím. Po svátcích mám aktuálně 79 kg (187 cm), před pár lety jsem měl jeden čas i těch 105 kg. Co ale hlavně: přes dvacet let jsem se marně léčil s diabetem 2. typu a vysokým tlakem. Po úpravě váhy mám tlak a glykémii jako normální člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Noooo, výborně. To chci vidět, jak za těch pár hodin do sebe narvu svou obvyklou dávku bílkovin .... 4 vejce, 3x175 gr. masa, večerní 90 procent zákrm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Myslím, že v pohodě. Já si odpoledne občas dávám půlku kuřete ze stánku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Jj, nemoc nebo úraz, to je zabiják váhy... snad leda tak salmonea v hubnutí pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Včera mi vyšel článek, ale je to málo o vlakách a tudíš je to každýmu u prdele, jak ostatně KFL vizionářsky předpovídal. Mám z toho kurva radost, páč už nejsem tlustoprd. https://www.strojvedouci.com/2022/svatky-a-sport-v-roce-2021/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 39 minutami, hopa26 napsal: Včera mi vyšel článek, ale je to málo o vlakách a tudíš je to každýmu u prdele, jak ostatně KFL vizionářsky předpovídal. Mám z toho kurva radost, páč už nejsem tlustoprd. https://www.strojvedouci.com/2022/svatky-a-sport-v-roce-2021/ U Nás by si dostal titul ,,Makač,, roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Asi nejsem úplně ve správném vláknu jak to tady čtu, ale přes to. Do Nového roku jsem vstupoval s +2,5 kily a dnes už jsou pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 V 5. 1. 2022 v 19:48, odjinud napsal: Jj, nemoc nebo úraz, to je zabiják váhy... snad leda tak salmonea v hubnutí pomůže Jak sem Ti psal už mockrát, dokud se nerozhodneš ty, tak čekat na pomoc salmonely nebo nemoci je nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Shazování kil je hlavně o jídle. Od začátku října do dneška to mám za -19kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 (upraveno) Tak shazování kil je jenom o jídle, to je třeba si říct. Především teda o kalorickým deficitu. Shazování kil a zároveň zlepšení fyzičky a zdraví je pak i o cvičení, spánku a celkově životním stylu. Jak se ptal @Bert na to, jak do sebe narve bílkoviny, když pojede podle nějakýho schématu oken (IF), tak hodně záleží na pořadí, v jakém se jídla jedí. Mě třeba vyhovuje následnost: zelenina→bílkoviny→bílkoviny s tukem→ sacharidy (tedy zelenina→libové maso→nelibové maso, sýry, vejce, apod→brambory nebo třeba pečico)... Pak se mi klapka zavřela. Preferoval jsem 20/4, ale mimosézonně, v období zápasů to nejde užrat. Upraveno 7. ledna 2022 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se