Tomas_2002 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Hehe, ty jsi dobry. Dival ses, kdo to vlakno zalozil a co vsechno do nej napsal? Tim chci rict, ze uz se podelil, tak nemuze psat furt to same dokola. Díval jsem se. Nejdřív na deseti stránkách dělal Zagorku, pak byl chvíli vytočenej, že ho s tím tajnůřskástvím pár lidí poslalo někam, pak žádal o zamknutí tématu, pak poslal pár soukromých zpráv a nakonec uvedl pár teorií, kterým nikdo nevěřil a nedávají příliš smysl a byl děsně naštvanej, když mu to někdo řekl a chtěl o tom diskutovat. Jo, dalo by se říct, že jsem se díval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Díval jsem se. Nejdřív na deseti stránkách dělal Zagorku, pak byl chvíli vytočenej, že ho s tím tajnůřskástvím pár lidí poslalo někam, pak žádal o zamknutí tématu, pak poslal pár soukromých zpráv a nakonec uvedl pár teorií, kterým nikdo nevěřil a nedávají příliš smysl a byl děsně naštvanej, když mu to někdo řekl a chtěl o tom diskutovat. Jo, dalo by se říct, že jsem se díval Trefné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) Není. 1. Nepravidelný kop.2. Zkrácený záběr3. Pro větší efekt z plynulosti pohybu se na většině záběrů nenadechujeto je priserny sekany pastyl... pravou nohou kope od kolene, pri kazdem zaberu na nenadechove strane se prohne a jde za tou rukou skoro cely pod vodou... nechapu, jak dokaze synchronizovat kop jednou (tou spravnou) nohou se zabery rukama??? edit: tak jsem si neco nastudoval na wikipedia. ty roboticky nohy/ruce jsou zjevne zamer... http://en.wikipedia.org/wiki/Total_Immersion Rather than increasing the power of the swimmer's leg kick or arm pull, Total Immersion emphasizes coordinated spearing movements with a well-timed two-beat kick. Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 tomas_2002 pokud mad nějaký problém mužem ho vyřešit v sz ne tady, popřípadě osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Neco malo k tomu kopu. Tohle je zpusob jakym plavali ( ted aktualne nikoho neznam ) nekteri vytrvalci. Tim myslim 1500 m. Typickym prikladem byl Salnikov, prvni clovek co dal 1500 m pod 15 min. Takze nic noveho sluncem...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) ano i při vysoké TF se spaluje 5% z tuku. To chceš slyšet? Při nízké 90% a bavíme se tady o hubnutí tedy spalování tuku. Kdo chce chápe.Ano, i to chci slyšet. Pokud jde o doplňování energie při odpočinku, nějak jsem se nedočetl o tom, že by tělo šlo přednostně po svalové hmotě, ale radši si to osvěžím, ať tady nepíšu bludy. Zatím si pamatuju tolik, že při štěpení vlastních bílkovin organismus spotřebuje cca 30% ze získané energie na vlastní štěpení, a proto se ke "kanibalismu" na vlastních svalech uchyluje až v jako té nejzažší možnosti, kdežto rozkládat si na glykogen tuky je o dobrých 25 procentních bodů efektivnější - proto se taky za zásobárnu energie považuje podkožní tuk a ne svalová hmota (mimochodem, víte, že i naprosto "vysekaný" vytrvalec má pořád v podpažních kapsách pod žebry dost tuku na několik dní mírného poklusu?). V opačném směru se právě přebytečné přijaté cukry ukládají ve formě tuku, přeměna na bílkoviny (= svaly) je nepoměrně složitější a metabolicky náročnější. Trocha teorieDěkuji, skouknu to hned, jak zmetabolizuji alkohol ze včerejšího nečekaného teambuildingu. Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 http://kulturistika.ronnie.cz/c-15729-radikalni-zmena-17-kilo-tuku-je-pryc.html Malá inspirace...Ta holka musela zkusit jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Díval jsem se. Nejdřív na deseti stránkách dělal Zagorku, pak byl chvíli vytočenej, že ho s tím tajnůřskástvím pár lidí poslalo někam, pak žádal o zamknutí tématu, pak poslal pár soukromých zpráv a nakonec uvedl pár teorií, kterým nikdo nevěřil a nedávají příliš smysl a byl děsně naštvanej, když mu to někdo řekl a chtěl o tom diskutovat. Jo, dalo by se říct, že jsem se díval Aha, no jo, ja tomu moc nerozumim, ja jsem hubenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Aha, no jo, ja tomu moc nerozumim, ja jsem hubenej. Jen se moc nesměj, taky jsem bejval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) Neco malo k tomu kopu. Tohle je zpusob jakym plavali ( ted aktualne nikoho neznam ) nekteri vytrvalci. Tim myslim 1500 m. Typickym prikladem byl Salnikov, prvni clovek co dal 1500 m pod 15 min. Takze nic noveho sluncem......Asi mas pravdu, pro me je dulezite, ze v zacatku plavani, kdy jsem se ve vode spise placal, mi zaklady TI hodne pomohly. Je treba drzet telo v ose, neustale mit vedouci ruku vepredu, jakoby se natahovat k ni co nejvic vpred. Dale tlacit predek co nejniz a nohy co nejvys. "Roboticke kopy" mozna vypadaji divne, ale "pohon" od kolene dolu je velmi efektivni. I kdyz nepouzivam desku mezi stehna, kdyz plavu, jako bych ji tam mel. Dale je dulezite klast vode co nejmensi odpor, splynout s tou viskozni kapalinou a projizdet hladce vpred Neberu TM jako dogma, ale kdyz se clovek trochu nauci to vyuzivat, hodne zrychli a tolik kolem sebe necaka, jako nekteri sportsmeni, ktere potkavam. A jak si psal, je to technika vhodna na ty me vytrvalecke 3-4km hodinky v bazenu. Po 1.5km v tomhle stylu se dostavam do prijemneho dusevniho stavu. edit: ted jsem koukl na Iztapuv odkaz na wiki a presne o tomhle to je:"TI treats swimming with a similar approach to many martial arts, with an emphasis on mindful practice in the spirit of yoga" Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Možná to v kontextu někoho zaujme. Forma je trochu divná, ale informace tam nějaké jsou. http://www.stream.cz/zpatkynavrchol/836043-zpatky-na-vrchol-1-kruhovy-trenink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 existují, ale jenom tak, že přiložíš na čidlo palec, v zápěstí se těžko tep loví....když si pás pořádně utáhneš, aby byl zařízlý, tak si zvykneš Hele, co jsem dneska četl: Eva Zeisel je spoluzakladatelkou společnosti Spree. Je zároveň autorkou prvního výrobku firmy: sport trackeru schovaného v čelence Spree, která monitoruje nejen uživatelův srdeční tep (bez hrudního pásu), ale zároveň podle teploty těla vyhodnocuje kvalitu a aktuální fázi tréninku.Zdroj: http://technet.idnes.cz/ces-2014-qardio-a-spree-0lf-/hardware.aspx?c=A140108_003602_hardware_kuz#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=technet&utm_content=main Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ale je teda pravda, že 299,- dolarů je teda docela palba když člověk uváží, že hrudní pás s bluetooth člověk pořídí do 1.500,- Kč..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Do pr..le. Vcera bolo v Prahe teplo, tak som si povedal ze si zoberem jarny kabat miesto zimnika.ON SA NEJAK ZMENSIL ALEBOCO.... Okolo pasa 103 cm ... to musi dole, to musi dole! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ano, i to chci slyšet. Pokud jde o doplňování energie při odpočinku, nějak jsem se nedočetl o tom, že by tělo šlo přednostně po svalové hmotě, ale radši si to osvěžím, ať tady nepíšu bludy. Zatím si pamatuju tolik, že při štěpení vlastních bílkovin organismus spotřebuje cca 30% ze získané energie na vlastní štěpení, a proto se ke "kanibalismu" na vlastních svalech uchyluje až v jako té nejzažší možnosti, kdežto rozkládat si na glykogen tuky je o dobrých 25 procentních bodů efektivnější - proto se taky za zásobárnu energie považuje podkožní tuk a ne svalová hmota (mimochodem, víte, že i naprosto "vysekaný" vytrvalec má pořád v podpažních kapsách pod žebry dost tuku na několik dní mírného poklusu?). V opačném směru se právě přebytečné přijaté cukry ukládají ve formě tuku, přeměna na bílkoviny (= svaly) je nepoměrně složitější a metabolicky náročnější.Bielkoviny na cukry - to ide. Jedna sa o proces glukoneogenezy, kedy organizmus dokaze tvorit glukozu z aminokyselin (bielkoviny). Presne ako pises, je to energeticky narocny proces.Prijate cukry sa ukladaju len vo forme glykogenu, alebo sa dalej metabolizuju podla potreby (napr. tuky). Ale z cukrov sa bielkoviny (svaly) NIKDY nestanu. Resp. moze ist o mylnu interpretaciu, kedze zasobnym sacharidom vo svaloch je glykogen, co je v podstate "cukor". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ty knackerbroty jako náhrada za pečivo nejsou fakt úplně blbý, takže dík za radu PNS Včera mě potěšila mladá, když mě pohladila bříško, které se prý zmenšuje, to potěší" Je to teda ale očistec, mám furt strašnej hlad, ty rohlíky dokonale zaplácnou, knackerbroty nikoliv, jo a jinak chlastu se nevzdám, nikdy! To radši budu vážit tunu. Nejíst, nepít, to by můj život úplně ztratil smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Africane jestli máš hlad,tak jíš špatně.Na rohlíky se vys.er,to ti nic nedá.Dyť je to jednoduchý-ráno bílej jogurt s lupínkama,za dvě hodiny banán,k obědu biftek/kuřecí steak/rýže,brambory,odpoledne svačina-celozrnej rohlík s tofu a jabko,k večeři ryba se zeleninou,druhá večeře-kousek šunky,nebo něco.K tomu pak dva litry suchýcho bílýho vína a seš happy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 suchý bílý neeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Bielkoviny na cukry - to ide. Jedna sa o proces glukoneogenezy, kedy organizmus dokaze tvorit glukozu z aminokyselin (bielkoviny). Presne ako pises, je to energeticky narocny proces.Prijate cukry sa ukladaju len vo forme glykogenu, alebo sa dalej metabolizuju podla potreby (napr. tuky). Ale z cukrov sa bielkoviny (svaly) NIKDY nestanu. Resp. moze ist o mylnu interpretaciu, kedze zasobnym sacharidom vo svaloch je glykogen, co je v podstate "cukor".No, pokud to, co jsem sem doposud napsal, budí dojem, že nevím, co je glykogen, jakou hraje v organismu roli a jaký je jeho metabolismus, nebo že nevím nic o budování svalové hmoty, tak to se fakt vyjadřuju špatně. Radši to tady nechám těm, u nichž zdejší osazenstvo nepředpokládá, že jsou blbci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 suchý bílý neeee Ubal si k tomu speka a uvidis,jak ti bude smakovat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se