Pirx Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 No nejakou obycejnou na kterou si stoupnes, a ona to zmeri, jako absoultni presnost udaju neni podle me dulezita, jde spis o ten trend, kterej byl dva mesice furt smerem dolu a ted najednou nejak neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Nebal by som sa toho az tak. Pockaj este 2 tyzdne kym zacnes riesit. Moze to byt obsahom vody v tele. Daj tomu trochu casu. potom teoreticky mozes prehodnotit mnozstvo kalorii ktore konzumujes. S nizsou vahou mozno potrebujes trochu ubrat na kaloriach... ale daj tomu este trochu casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 tak po 2 letech a úspěšně dietě (106=>85kg) došlo k lehkému nárůstu váhy, pro mě z ideálních 85 na 91-92, tak jsem zkusil Dukanovu dietu a mám od 5.10. cca 4,5 kg dole a musím říct, že docela v pohodě, více na dukanova-dieta.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 mě se povedlo po vysazení Coca Coly a přidání sportu sundat během měsíce váhu z 95 na 87.5pokud jdu v práci na oběd tak se snažim nedávat si guláše a podobně. Jinak s pečivem to neřešim.uvidim kam to pude dolu, nebo případně kdy začnu nabírat váhu na základě cvičení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 kolik si toho pil, že si dal přes 7kg za měsíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) 0,5 - 1 litr denně, někdy víc. Byly doby kdy sem si v osm večer otevřel dvoulitrovku a za 2 hoďky to měl v sobě detox byl ze začátku trochu krutej, asi podobný jako když někdo sekne s kouřenim. Chyběl mi cukr, byl sem unavenej a měl sem strašnou chuť si dát trošku závislák....K poklesu váhy pomohlo i cvičení. Pro tělo to byl po dlouhý době celkem šok. Po tréninku sem měl svalové horečky a zimnice, teď už to začíná bejt celkem v poho Upraveno 20. října 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Dukanova dieta je jen další z modifikací původní Atkinsonovy metody.Úbytek váhy je poměrně rychlý. Když jsem ji držel před pár lety, tak jsem shodil 4 kg za 10 dní, bohužel po návratu na původní režim jsem trochu přibral, ale hlavní je jak se člověk cítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) Časté pití slazených nápojů je fakt hnus. Rychlý cukry vedou k pocitu hladu a nutnosti si je dát zas. To platí o sladkostech obecně. Jinak po cvičení je doplnění sacharidů vhodné, ale ne ve formě coly. Upraveno 20. října 2015 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Mám dotaz, četl jsem tohle vlákno asi sedm stránek zpět a všude píšete, že jste vyhodili pečivo. Jím hodně pečiva, vím že to není zdravé. Hlavně na snídani si dám pečivo, tak bych se chtěl zeptat, co snídat, abych nemusel jíst pečivo. Mám už asi deset let stejnou váhu cca 113kg při výšce 183cm. Jednou jsem zhubl deset kilo, že jsem chodil běhat, ale už se mi nějak nechce. Včera jsem mluvil s kamarádem a ten zhubl 15kg, tím že oběd je jeho poslední jídlo, maximálně jogurt večer. Mám to zkoušet? V práci mám pohybu dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Cau. Podla mna to tazko vydrzis len s obedom ako posledne jedlo. Skusil by som obmedzit to pecivko, daj si na rano trebars ovsenu kasu ( dobra kasa je fajn ) alebo si daj viac greckeho jogurtu a podobne. Uvidis, ci ti to bude stacit na ranajky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Mě se daří jakžtakž držet váhu pomocí aplikace Kaloricke tabulky... zadáte váhu, výšku a požadovanou hmotnost... spočítá se váš max. denní příjem pro udržení váhy a snížený příjem pro zdravé hubnutí... potom zadáváte během dne veškerá jídla a aktivity a vidíte, kolik ještě můžete v daný den sníst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Tak tak. Je aj aplikacia na ios a android vola sa myfitnesspal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Mám dotaz, četl jsem tohle vlákno asi sedm stránek zpět a všude píšete, že jste vyhodili pečivo. Jím hodně pečiva, vím že to není zdravé. Hlavně na snídani si dám pečivo, tak bych se chtěl zeptat, co snídat, abych nemusel jíst pečivo. Mám už asi deset let stejnou váhu cca 113kg při výšce 183cm. Jednou jsem zhubl deset kilo, že jsem chodil běhat, ale už se mi nějak nechce. Včera jsem mluvil s kamarádem a ten zhubl 15kg, tím že oběd je jeho poslední jídlo, maximálně jogurt večer. Mám to zkoušet? V práci mám pohybu dost.Hovadina největší kalibru, mít poslední jídlo oběd. Jíst můžeš prakticky kdy chceš, ale je dost důležité co jíš. Pečivo můžeš, ale jen celozrnné, nebo žitné. Ono to hubnutí je prakticky velmi jednoduché, ale nejtěžší je vydržet. 70% tvé postavy je jídlo, zbytek cvičení. Prostě slogan...jste to co jíte... je zcela přesný. Nastuduj si něco o potravinách a hned budeš mít jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Nemáte jiné doporučení, než jogurt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Taky se mi zdá, že to je zbytečná rasovina, mít poslední jídlo oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Vynechávání pečiva a příloh je podle mě hloupost, tělo potřebuje jak tuky, cukry i bílkoviny. Jen je třeba hlídat jejich objem, poměr a kvalitu.Pokud budeš kupovat pečivo celozrnné (ne cereální) nebo žitné, budeš ho jíst v rozumné míře, nemůže to škodit. Nejhorší je si hlídat tuky a dostatek bílkovin. Pokud je chut na sladké, ideálně ovoce.Hlídám se takhle cca 4 roky, při výšce 180cm jsem se ze cca 105kg dostal na 72 a v pohodě to držím. A to si občas i vyhodím z kopýtka. V práci jen sedím, do a z práce jezdím busem. K tomu trocha běhání a kolo.Jo a taky je dobré si jeden den v týdnu udělat volnější režim, ne se hned přežrat, ale trochu povolit. To pomáhá jak tělu, tak hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 tvaroh...Nemáte jiné doporučení, než jogurt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Pravidelně jist je zaklad.ideálně 5-6 jidel denně. Snídaně by měla obshovat sacharidy.Ovoce,ovesné vločky atd.dopolední svacina ovoce a třeba ořechy.Oběd maso a zelenina.bez prilohy.odpoledne k svačině traba cottag a zelenina. Večer bilkoviny a zelenina.druha večeře nizkotucny tvaroh a med nebo marmeláda. Žádné pečivo, alkohol,slazené napoje a další prasarnicky.po 14 dnech uvidis jak dobře ti bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Diet je spousta druhů. Asi taková ještě nejnormálnější je nízkokalorická nízkosacharidová (low cal, low carb) strava. Pak můžeš mít sacharidový vlny, CKD, paleo straviu atd., ale to bych zatím nechal být.Zvaž se, vynásob to 22x a máš do kolika se musíš vejít v kcal/den, abys hubl. Současně denně skonzumuj max. cca 250g sacharidů a to pouze v "zdravých" tj. nízkoglykemických potravinách - rýže, brambory, celozrné pečivo, ev. kvalitní těstoviny, zelenina... zbytek denních kcal se dohání bílkovinami, těch by mělo být u Tebe 150-200g. Zbytek tuky. Toto si rozděl na jídla během dne, cca 5+ jídel. Kromě toho to chce i cvičit - ideálně co tě baví, abys u toho vydržel. ---Píšu to strašně zjednodušeně, je vhodný si o tom něco přečíst a to z různých zdrojů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Nezkoušeli jste někdo jíst a potažmo i běhat Maffetonovou metodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se