ony Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 PICK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Pick za 189,- vočí v Globusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Proč musím mít Globus na druhý straně Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Taky mám jednu Globusovku v lednici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Včera jsem ten zázrak měl, bylo to mastný a chutný jak velrybí předkožka. Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 azeppelin : Teraz meviem ci je to pozitivne alebo negativne hodnotenie, lebo tiez mam jeden nenacaty v chladnicke, mam sa tesit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Každoročně kupuji ten metrový z Makra tátovi a tchánovi pod stromeček. A když už je tam beru tak si vždycky jeden pulmetrovy vezmu pro sebe. Nevím jestli se mi změnila chuť nebo co, ale letos mi nepřijde tak dobrej. Jinak krajim kolečka 1cm :-)) Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Záleží, zda-li máš zálibu ve velrybích předkožkách. Napoprvé si jen trochu lízni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 No takuto delikatesu som este neokusil OK skusim najprv tak opatrne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) No takuto delikatesu som este neokusil OK skusim najprv tak opatrne.co myslíš?Pick nebo ty velrybí předkožky Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Pick klobásy, obě by měly být trochu pálivé, tak jsem na ně zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Tak to jsem zvědavej co na ně řekneš. Já na ně koukal v makru a nakonec jsem je nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Tři kousky jsem rozdal na úplatcích a teď tu přemýšlím kam se zbytkem. Když dám jednomu a dozví se to druhý, budou si závidět, tak nic, jdu si je pověsit do sklepa pro zachování dobrých vztahů v mém blízkém okolí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Pošli mne...me nikdo z tvých sousedů nezná, tak nebude zavidet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Pošli mne...me nikdo z tvých sousedů nezná, tak nebude zavidetAle kluci s Chronomagu by se to dozvěděli když už jsi se zmínil, škoda že jsi nenapsal SZ :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 skoda....tak to ber jako veřejnou SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhulak Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Koupil jsem šišku v makru a chystám se zakrojit a zjistit, co na něm všichni máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Uvidíš sám, no. Názory jsou tu od jeho nekritického zbožňování až po... předkožku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) Proč musím mít Globus na druhý straně Prahy? Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Tři kousky jsem rozdal na úplatcích a teď tu přemýšlím kam se zbytkem. Když dám jednomu a dozví se to druhý, budou si závidět, tak nic, jdu si je pověsit do sklepa pro zachování dobrých vztahů v mém blízkém okolí :-)Krásné větve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se