Jezevcik2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Autobusákův sen. Prizaku,budeš si muset do výbavy autobusu pořídit příruční cirkulárku na 24 V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 sice to není Pick, ale taky jsem si na něm pochutnal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Prizaku,budeš si muset do výbavy autobusu pořídit příruční cirkulárku na 24 V. Ani na AUKRU neni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Koukám, že prizak je velký muž s velkým charismatem. Kdyby nežral salám, ale třeba choval strašilky, určitě by tady po něm zůstalo mraky teraristů. Ale abych nebyl OT, tak zde nadhodím odborníkům nejpovolanějším (v čele s prizakem samozrejme): Co říkáte na takový ty salámy od vánočních trhovců? Mateř koupila jakousi klobásu z jelena, stánkař se dušoval, že je tam 80%jelen, 20%vepř, no nevím - ale bylo to moc dobrý. Já u nich koupil salám z daňka jako dárek, k tomu mi prodavač řekl, že je tam 50% daněk a víc ani bejt nemůže, páč jinak by to nedrželo pohromadě. Připadá mi to trochu jako lákadlo na lidi - salám z daňka, jelena, klokana, jezefce a všeho možnýho, ale na druhou stranu jistý kvality to má - aspoň ten jelen... Ono opravdu se musí míchat,aby to drželo pohromadě, jako například skřivánčí paštika-ale nesmí se přehnat poměr 1:1 jeden skřivánek na jedno prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Maďarskej Pick je přesolenej, rumunskej Sibiu je přesolenej, lovečák z Makra je taky přesolenej, navíc z původní chuti mu podle mě moc nezbylo, ale alespoň má původní hrubou konzistenci. Chuťově nejblíž je mi fuet z Alberta, asi je někde něco špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 ... asi je někde něco špatně. Vysokej tlak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Toljo,nesmíš to jíst jako prizak.S pečivem a okurkou to nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Jsa také zmasírován reklamní kampaní, koupil jsem 400g kousek ještě před Vánocemi (v Praze na Harfě). Měli tam v jednom lahůdkářství nějakou akci. Dnes jsem zakrojil a musím říct, že jsem tak trochu zklamanej. Ještě si dobře pamatuju na chuť Poličanu z 80. let a tenhle Pick mně nepřišel zase tak světobornej. Ale upřimně přiznávám, že jsem dost nakloněnej italskejm uzeninám, takže to nemuselo bejt objektivní. Ale zakladateli přeju samozřejmě dobré chutnání... P.S.: ...a taky závidím dobré zdraví, protože tímhle já se krmit nějak častěji, tak mám vyvložkovanej žaludek, tlak jak v papiňáku a cholesterol prodávám na Farmářskejch trzích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Taky jsem zakrojil...nikoliv kvůli místní gangbangPick akci, měl jsem koupeno už předem. Letos mě taky nějak nechutná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Protoze jste prezrany cukrovi a ritku :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Vysokej tlak? Vysokej tlak přece nemění chutě, to se nám je snaží změnit doktoři. Prostě si myslím, že uzeniny opěvované v tomto vlákně jsou setsakramentsky přesolené. To samý s čabajkou, hlavní chutě sůl a česnek. A není to tím, že bych je zkoušel konzumovat bez pečiva a kyselé okurky. A když už jsem u okurek, tak mě nejvíc chutnají kořeněné nebo ďábelské od efko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 To je ošklivé vlákno Totok téma doporučuji zamknout a autorovi dát BAN jinak tady všici zblbnete a už se nebudete starat o tikající zázraky ale jen o ňákej blbej salám. Jak říká Milis Řepa je řepa No nic jdu si dát totok http://drpinna.com/wp-content/uploads/2010/12/chorizo.jpg Ať žije chorizo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Chorizo je důstojná náhrada za Pick.Španěly bych dal hned do závěsu za Maďary na druhou příčku,o kterou by se prali s Němci a jejich Leberwursty,plnými velkých kusů jater a sádla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Tak jsem taky podlehl tomuto vláknu a dnes odpoledne jsem v Tescu zakoupil akční Pick. Půlka už je sežraná (tlustý špalky bez chleba a bez okurek, tenký kolečka jsou pro slečinky a metrosexuály) a zklamanej rozhodně nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Kurnik, za rohem mám obchod s maďarskejma specialitama, tak tam asi hned zítra zavítám. Ještěže zatím nikdo nezaložil téma "zabijačka" nebo "domácí uzený", to už by se to tu definitivně zvrhlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 AŤ žije CHORIZO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Kurnik, za rohem mám obchod s maďarskejma specialitama, tak tam asi hned zítra zavítám. Ještěže zatím nikdo nezaložil téma "zabijačka" nebo "domácí uzený", to už by se to tu definitivně zvrhlo . Kde jsou v Brně k mání maďarské speciality? To mi sakra nějak uniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Dnes další štanglička z Tesca :-) Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 já byl dnes koupit játra na knedlíčky do polívky a uviděl jsem tam tu zelenobíločervenou šišku. A hádejte co? No mám ji taky. Jak jsem došel do auta tak jsem vytasil Leathermana, zakrojil patku a hejsá hejsasá už jsem nadával protože jsem si tím Leathermanem ostrým jak sviň přejel po palci. Ale salámek dobrej, to jó. No ale že bych toho musel sežrat celou šišu naráz, takový hovado zas nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Kde jsou v Brně k mání maďarské speciality? To mi sakra nějak uniklo. Na Palacké, zastávka Husitská, poslední před Slovaňákem, prodejna je směrem k městu po pravý straně. Mají tam luxusní šunku a klobásky, dneska jsem tam zakoupil i tenhleten uherák a jsem celkem zklamanej, je to přesolený jak sviňa, hodně mastný, no žádná hitparáda teda. Jestli toho prizak spořádá tolik, co píše, skláním poctu jeho ledvinám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se