Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

A věřím, že se nerozdělí :lol2: Jsou vánoce, tak doufám, že jsi pozitivně naladěn a nenaštveš se, rodina na prvním místě :cheers:  Myšleno dobře, neteř doufám, že na fóru není....

Chlapi, jsem žabař. Tohle nadělil Ježíšek mé neteři. Twl, jí navštívím :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem právě jedním dechem dočetl tohle vlákno (vlastně trochu dvěma, ve 4 ráno jsem vytuhl na 21 stránce a teď dočetl ty poslední 2) a musím říct, že dlouho jsem se tak nepobavil jako na prvních cca 10 stranách, to mi tekly u některých hlášek slzy proudem.

No nic, jdu se podělit do vlákna co mě dnes potešilo a do obchodu hledat PICK, snad mi vydrží do silvestra :-D

Odkaz ke komentáři

Kdo by neměl rád uherák, jen blázen  ;) a moje tch..ně , prej ji to smrdí. Já dnes degustoval uzené vlastní výroby a mňam. Letos bylo počasí přívětivé, loni jsme udili v -15 , ale to jsme museli pít ochranný nápoj zvaný slivovička abychom neumrzli :smile_anim:

post-7459-0-18009500-1388165802_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Už jsem to nedávno postoval do jiného vlákna (co mi právě naštvalo), jak mi chodí manželka hlídat v zájmu mého zdraví, abych neužíral uherák, tak to tímto uvádím na správnou míru.....taky ho miluju, už od dětství a nehodlám s jeho konzumací přestat !

post-5787-0-43317700-1388174360_thumb.jpg

post-5787-0-92904100-1388174416_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Prizaku možná by bylo dobrý udělat novou fotku toho tvého přívěsku, pokud ti tedy už neurval v buse zrcátko.

A porovnat s fotkou na začátku tohondlec vlákna.

Zítra vyfotím v mém překrásném busu a pověsím :-))) :newyear:

Upraveno uživatelem prizak
Odkaz ke komentáři

Tak jsem právě jedním dechem dočetl tohle vlákno (vlastně trochu dvěma, ve 4 ráno jsem vytuhl na 21 stránce a teď dočetl ty poslední 2) a musím říct, že dlouho jsem se tak nepobavil jako na prvních cca 10 stranách, to mi tekly u některých hlášek slzy proudem.

No nic, jdu se podělit do vlákna co mě dnes potešilo a do obchodu hledat PICK, snad mi vydrží do silvestra :-D

Nevydrží :goof:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

JJ, Pick ja napravo. Musel jsem nechat povolit máslo, proto tak pozdě. :) Ale řeknu vám, ten chuťový rozdíl je markantní. Cena sice dvojnásobná, ale stojí to za to. Asi si budu muset namazat ještě jeden chleba...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...