mondeo2 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 :eek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Chlapi, jsem žabař. Tohle nadělil Ježíšek mé neteři. Twl, jí navštívím :-(na týden slušná zásoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 A věřím, že se nerozdělí Jsou vánoce, tak doufám, že jsi pozitivně naladěn a nenaštveš se, rodina na prvním místě Myšleno dobře, neteř doufám, že na fóru není....Chlapi, jsem žabař. Tohle nadělil Ježíšek mé neteři. Twl, jí navštívím :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Nazdar Prizaku, ciwe, jeden si myslí, že už to nejde, ale Ty vždycky něčím překvapíš :-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Tak jsem právě jedním dechem dočetl tohle vlákno (vlastně trochu dvěma, ve 4 ráno jsem vytuhl na 21 stránce a teď dočetl ty poslední 2) a musím říct, že dlouho jsem se tak nepobavil jako na prvních cca 10 stranách, to mi tekly u některých hlášek slzy proudem. No nic, jdu se podělit do vlákna co mě dnes potešilo a do obchodu hledat PICK, snad mi vydrží do silvestra :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 já si teď nakrájel pár 1cm kolecek a otevrel pivko misto peciva....co víc si prat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Prizaku možná by bylo dobrý udělat novou fotku toho tvého přívěsku, pokud ti tedy už neurval v buse zrcátko.A porovnat s fotkou na začátku tohondlec vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) Tk už jsem taky koupil a je výborný navíc jsem koupil i 50cm klobásu Pick Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Já jsem u nás v obchodě nepochodil Samý kostelecký uzeniny a kmotr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Kdo by neměl rád uherák, jen blázen a moje tch..ně , prej ji to smrdí. Já dnes degustoval uzené vlastní výroby a mňam. Letos bylo počasí přívětivé, loni jsme udili v -15 , ale to jsme museli pít ochranný nápoj zvaný slivovička abychom neumrzli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Už jsem to nedávno postoval do jiného vlákna (co mi právě naštvalo), jak mi chodí manželka hlídat v zájmu mého zdraví, abych neužíral uherák, tak to tímto uvádím na správnou míru.....taky ho miluju, už od dětství a nehodlám s jeho konzumací přestat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) Prizaku možná by bylo dobrý udělat novou fotku toho tvého přívěsku, pokud ti tedy už neurval v buse zrcátko.A porovnat s fotkou na začátku tohondlec vlákna.Zítra vyfotím v mém překrásném busu a pověsím :-))) Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Tak jsem právě jedním dechem dočetl tohle vlákno (vlastně trochu dvěma, ve 4 ráno jsem vytuhl na 21 stránce a teď dočetl ty poslední 2) a musím říct, že dlouho jsem se tak nepobavil jako na prvních cca 10 stranách, to mi tekly u některých hlášek slzy proudem. No nic, jdu se podělit do vlákna co mě dnes potešilo a do obchodu hledat PICK, snad mi vydrží do silvestra :-DNevydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Maly kviz. Jeden je Pick a druhy Kostelecky uherak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Pick vlevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Ostatní mají stejný názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 ted na to koukám ,jestli jsem se nesekl , a asi jo .....protože průměr je malej vlevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) Ne, myslím, že Pick je vpravo - každopádně mi děláš chutě, tak pozdě... Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 JJ, Pick ja napravo. Musel jsem nechat povolit máslo, proto tak pozdě. Ale řeknu vám, ten chuťový rozdíl je markantní. Cena sice dvojnásobná, ale stojí to za to. Asi si budu muset namazat ještě jeden chleba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Kamile to sis ten PICK hodil na vánočku, ne? To je pecen jaksviň ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se