Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Návštěvník maxigabrielg

Dnes jsem kolem něj šel v Intersparu, v akci 400g za 169 Kč. Po přečtení celého "uheráckého" tématu mi hodně cukala ruka směrem ke štangli :-)) Ale jelikož jsem zrovna na hubnoucí vlně, tak jsem odolal  :death:

ja mam tiez vlnu ale zato ste ma tu ukecali na par deka dobroty!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celý život jím uherák ve "špalíkách" (10-15 cm). Včera manželka přitáhla domů nářezák a nakrájela mi ho najemno. A kupodivu to šlo (samozřejmě se musí zaplnit celá ústní dutina). A tak přemýšlím, jestli jsem o něco nepřišel, byvše zhnusen olezlými kolečky ze sámošky.... Jak tak o tom přemýšlým, asi udělám nezávislý test - 10 cm špalík vs 20 deka na plátky...

Odkaz ke komentáři

Z Česka si sem vždycky vezu dvě malé šišky. Na cenu nekoukám, na hledání akcí není čas a v Těšíně je jen v jednom supermarketu. Problém ale je, že poslední dvě štangle mi snědla žena. Po té, co mi ho sem z Česka poprvé přivezl lukin_ova, opakuji dovezl ho mě, ho moje milovaná žena (inzenyrka a doktorka VŠCHT obor technologie masa ) ochutnala a od té doby mám utrum. Musím živořit na sushi. Ale to me zase naučila jist ona, takže jsme si vlastně kvit.

Odkaz ke komentáři

Tak to já se teda zítra v tom špáru stavím. Jinak opravdu nejlépe kolečka tak cenťák až dva. Nedokážu si představit ohlodávat 10-15cm špalík. 

A opravdu bych chtěl někdy vidět prizaka, jako řidiče busu, jak veze kaštany, a u toho ohlodává celou štangli i se šlupkou :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...