rooosta Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Dnes biela redkvicka, Džiugas a samozrejme Pick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 12 hodinami, Gustaf napsal: hele, za 70kč 400g neber to....:-) Kdepak se to prodává? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 2 hodinami, Army11 napsal: Kdepak se to prodává? U nás ve městě je mlékárna a součástí je i prodejna... občas tam takle něco dovezou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Na můj vkus jsi až moc konkrétní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 1 hodinou, Americkej napsal: Na můj vkus jsi až moc konkrétní. no pochybuju, že sem někdo z vás dorazí. Jedná se o mlékárnu ve Stříbře....objeví se pár kousků jen. Třeba sýry, nanuky atp....asi jak projíždějí kamiony a vozí zboží, tak tu občas něco vyloží na prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Klid, s nastupující digitalizací černej trh zase rozkvete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 19 hodinami, Gustaf napsal: Taková náhražka... U nás to prodávají v Normě. Jednou jsem to koupil a nic moc teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Před hodinou, Gustaf napsal: no pochybuju, že sem někdo z vás dorazí. Jedná se o mlékárnu ve Stříbře....objeví se pár kousků jen. Třeba sýry, nanuky atp....asi jak projíždějí kamiony a vozí zboží, tak tu občas něco vyloží na prodej... Neříkej dvakrát - když jezdím pracovně Plzeň - Planá na motorce, tak většinou mimo dálnici, přes Stříbro. Taky tam mám kolegyni z jiné práce... Taky jsem tam měl spolubydlícího z koleje, takže nejedna pařba (ale tohle už je minulost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 41 minutami, M.K. napsal: Neříkej dvakrát - když jezdím pracovně Plzeň - Planá na motorce, tak většinou mimo dálnici, přes Stříbro. Taky tam mám kolegyni z jiné práce... Taky jsem tam měl spolubydlícího z koleje, takže nejedna pařba (ale tohle už je minulost) no vidíš...tak to můžeš někdy zkusit se tam zastavit...ikdyž tohle jsme tam ulovili prvně. Ale jogurty tam jdou na dračku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Kaufland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Akce v Tescu včetně míčku za dvě stovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Dneska bude večeře z Kaufu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 dnes BILLA SR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 před 42 minutami, jovani napsal: dnes BILLA SR Dík za info, utekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 skusenosti s obchodom zapolovinu? Juliska v dobrej cene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 O víkendu sem kupoval od PICKu telecí paštiku, je luxusní, 20,-/100g https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001130879507 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 O víkendu sem kupoval od PICKu telecí paštiku, je luxusní, 20,-/100g https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001130879507Jj, tadyty paštiky ve vosku jdou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 dnes je den salamy, ja cakam na salam Juliska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Juliska můj favorit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 kde kupujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se