Geodet Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Nespresso kapsle jdou objednat na eshopu Nespressa. Asi od 150 kapslí je doprava zdarma. https://www.nespresso.com/cz/cs?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ.B2C.Brand.Pure.Exact&utm_content=599260179&utm_term=nespresso&sznclid=osvGn5OQmpeSlZCSkJKUkpOVm5GRl5uW3tafk5SVk5OQkJGXkIyUm5Te1sefk5SVl5aWm5KRkYyblZbewZ-Vm5OWl5Ka55GQk-CQmuPgmpGSkeCX5JqRm5DmkpGWlw Nebo mají butik v Olympii v Plzni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 (upraveno) Super, až budu v Olympii, tak se mrknu.... Ted ještě nějaké doporučení na kávu (ne kyselou) Upraveno 3. února 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 před 46 minutami, Gustaf napsal: Super, až budu v Olympii, tak se mrknu.... Ted ještě nějaké doporučení na kávu (ne kyselou) To ti neporadim. Já beru většinou řadu lungo. Nejčastěji Stockholm Lungo, Vienna Lungo, Cape Town Lungo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Také nemám rád extra silnou nebo kyselou, dávám si ideálně s trochou smetany. Já osobně kupuji Chiaro a nejvíce Volluto. A připravuji si klasicky 40 ml a pak ještě přidám cca 60 ml horké vody, takže káva má objem 100 ml a do toho trochu té smetany. Za mě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Pokud někoho baví komfort kapslové přípravy a zároveň si rád hraje a laboruje, pak stojí za úvahu Morning.... jeden jsem před týdnem pořídil do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno čtvrtek v 11:47 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:47 Poraďte mi prosím pozáručnní servis Nespresso v Praze. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno pátek v 08:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:22 @safi a vyplatí se to opravovat, není lepšé vzít v akci novej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pátek v 10:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:20 před 1 hodinou, Moty napsal: @safi a vyplatí se to opravovat, není lepšé vzít v akci novej? Za mě určitě, jelikož jsem opravovat již zkusil a cena vždy nesmyslná. Dělal jsem to online, myslím že u těch v odkaze ale už nepamatuji, vyzvedli zdarma, zavolali nesmysl, nechali si tam na náhradní díly https://www.serviskavovaru.online/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA_9u5BhCUARIsABbMSPscbexYV_TU6iyFFj9r2_9AJmF6lMa6k2o_7xi9K5uglDH02tPVgOsaAhBqEALw_wcB 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno pátek v 10:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:42 Taky si myslím že vzít buď v akci s kapslema kávovar zdarma,nebo kávové předplatné a máš klid. Oprava nebude dávat moc ekon.smysl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno pátek v 11:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:20 (upraveno) Říkal jsem si limitka za 12 Kč, hmm, pár balení vezmu. Když na mě v košíku vyskočila celková cena, zjistil jsem, že tady uvádí cenu za kapsli a ne za balení, jako obvykle (Ještě jsem jí ale nezkusil, tak nevím, jestli to byl dobrý kauf.) Upraveno pátek v 11:21 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno pátek v 17:03 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:03 Alza má teď tuhle akci, kávovar vlastně zadarmo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno sobota v 17:18 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:18 Ahoj, jaké jsou podle vás nejlepší, nejkvalitnější a nejchutnější kapsle? Nejčastěji kupuji Jacobs, ale to asi jen v rámci cena/poměr/vykon. Děkuji za typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno sobota v 21:51 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 21:51 před 4 hodinami, epominos napsal: Ahoj, jaké jsou podle vás nejlepší, nejkvalitnější a nejchutnější kapsle? Nejčastěji kupuji Jacobs, ale to asi jen v rámci cena/poměr/vykon. Děkuji za typ. Nejlepší jsou originál kapsle. A občas koupím v Bille když je v akci LOR Profondo a LOR Elegante. Obojí Lungo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno včera v 11:39 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:39 Já přešel komplet na Starbucks, vytipoval jsem si co mi chutná s good. Beru je na Alze, když je množstevní sleva, nebo v akci v kauflandu, kapsle pak vyjde na cca 7,5 Kč. Občas vezmu i origu v butiku, abych si udržel členský status. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami To samé. Starbucks v akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami V 16. 11. 2024 v 18:18, epominos napsal: Ahoj, jaké jsou podle vás nejlepší, nejkvalitnější a nejchutnější kapsle? Nejčastěji kupuji Jacobs, ale to asi jen v rámci cena/poměr/vykon. Děkuji za typ. Vyzkoušel jsem LOR,Starbucks,Sagafredo a určo ještě něco,ale originální kapsle jsou chuťově asi to nej Občas na změnu asi proč ne i neorigo,ale ten rozdíl pár Kč vs chuť mi prostě nepřijde adekvátní,takže už jen orig.kapsle kupuju Nejvíc jedu Ristretto,Arpeggio,Roma,Dharkan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Lavazza Rosa je pro mě poslední rok nejlepší, kupuju v Německu, tady sem jí zatím v krámě neviděl a pak Davidoff, v Bille v akci pod 80,- https://www.aromaniac.cz/2119-kapsle-pro-nespresso-lavazza-qualita-rossa/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=3_PLA-Znackova-kava-CLA&utm_id=20839333903&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA6Ou5BhCrARIsAPoTxrD6ztrCoQABOii3RDFkF_-EAdml3ZWgc1FhDoWF8AJJSKXMw-VjLAUaAg4fEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Tak tyhle sem nabral v Normě ve výprodeji za 35 kč balíček (10ks) a ženě taky moc chutnaly (ale s mlíkem). Měl jsem vzít všechno, co tam měli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 2 hodinami, spineshank napsal: Vyzkoušel jsem LOR,Starbucks,Sagafredo a určo ještě něco,ale originální kapsle jsou chuťově asi to nej Občas na změnu asi proč ne i neorigo,ale ten rozdíl pár Kč vs chuť mi prostě nepřijde adekvátní,takže už jen orig.kapsle kupuju Nejvíc jedu Ristretto,Arpeggio,Roma,Dharkan Dobře, moc děkuji za info. Většina se na těch origo kapslích shoduje. Zkusím je zas po delší době koupit, ať mám přímé srovnání například s těmi jacobs, které mám ještě doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Před hodinou, filltos napsal: Tak tyhle sem nabral v Normě ve výprodeji za 35 kč balíček (10ks) a ženě taky moc chutnaly (ale s mlíkem). Měl jsem vzít všechno, co tam měli Ty Lavazza Rosa v český Normě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se