CEGY Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Koukám, že už je máš zaléčený Jj, uz jsou ve forme a tesi se, ze budou delat radost novemu majiteli. Kdyz byly na tom leceni, tak jsme se krapet odcizili, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Skx009 a A7. A7 svítí lépe hned po nasvícení a náskok se jen zvětšuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 čekal jsem na ta nata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Ondoni - co je tohle za typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 SKX031 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Našel jsem něco z léta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 já si ty Suma snad pořídím znova,nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Našel jsem něco z léta... Kde to je? Hlavne serentíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Není to Serra de Tramuntana a cesta do Sa Calobra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Kde to je? Hlavne serentíny.Není to Serra de Tramuntana a cesta do Sa Calobra?Mallorka. První fotka je z kalvárie v Pollence, serpentýny jsou, jak píše kamilb, cesta do Sa Calobra...foceno v místě té nejznámnější z místních Krawattenknoten (nebo jak je to správně německy), to je ta zatáčka, která je focená i tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79482-oris-calobra/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Ze včerejšího potápění v obýváku (pár jsem jich šoupl ještě do chlubírny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Tak jsi se dočkal, gratuluji, krásný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 (upraveno) Nějak se mi to teď sešlo Upraveno 18. ledna 2015 uživatelem Vajt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Tohle by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Tohle by šlo... Nepřemýšlel jsi o převrácení toho meshe? Mně touhle stranou ven vydržel týden, než jsem si všiml, že to jde otočit. Jinak pěkná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk H. Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Tak dlouho jsem sháněl nějaký oblekovky, až jsem koupil opět potápky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Tohle by šlo... Tak to urcite, bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 IMG_20141212_130950.jpg Tak dlouho jsem sháněl nějaký oblekovky, až jsem koupil opět potápky...A dobře si udělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se