leebauer Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 jhonzatko - tak bohužel,já s tím noťasem nemám nic co dočinění ale jen jsem chtěl podotknout, že obdivují tvou čestnost a odhodlání najít majitele.Takovejch jako ty mezi námi moc není.Jsi frajer,obdivuji tě a držím palce. lee
Radek124 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Jirko, je fajn slyšet že i v Čechách už se blýská na lepší časy a že lidi přestávají uvažovat svinským stylem "no a co, mě by to taky nevrátili" Co se týká ztrát a nálezů, ať mě kolega Kuncák klidně opraví, ale na fízlárnu (a nedejbůh hovíkářům) nic nenosit, ani si nehraj na detektiva. Agendu "ztrát a nálezů" z veřejných míst (včetně zastávek) mají ze zákona na starosti městské/obecní úřady. Pro řádně odevzdané a zaprotokolované věci o které by se nikdo po zákonem danou dobu (zde rok) nepřihlásil mimochodem existuje institut "vydržení", na základě kterého Ti pak úřad notebook na vyžádání vydá, i s příslušným potvrzením o nabytí. No a teprve potom můžeš legálně špekulovat jak s tím krámem naložíš...
jhonzatko Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Tak dobrá zpráva, nakonec zabrala letáková propaganda Dnes ráno našel majitel letáček na zastávce, napsal mi a už je předáno.Kluci, díky za nápady i ochotu! Upraveno 15. května 2018 uživatelem jhonzatko
shaggy Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Good job! Predpokladam, ze pan doveryhodne preukazal vlastnicky vztah k danemu predmetu a nalezite ohodnotil tvoju cestnost a usilie.
jhonzatko Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Good job! Predpokladam, ze pan doveryhodne preukazal vlastnicky vztah k danemu predmetu a nalezite ohodnotil tvoju cestnost a usilie. Jo, popsal naprosto presne o jaky typ notebooku jde i vsechny dalsi detaily, takze to bylo nade vsi pochybnost.Penezenku sice tahal a nabizel nejakou financni odmenu ... to jsem ale odmitl.Mel jsem hlavne radost z jeho radosti ... notebook byl zapujceny firemni z noveho zamestnani, kde je teprve treti den ... takze si pry usetril docela neprijemne vysvetlovani
shaggy Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Tak to mal z pekla stastie ze narazil na takeho poctivca. Super!
OndraTce Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Zkusím to i tady. Pánové, prosím o pomoc nebo nasměrování. Sháním projektanta na elektřinu, který by byl ochotný mi vypracovat ?Protokol o určení prostředí? do nové provozovny v Teplicích. Jedná se o výrobu střeliva a 2 mi to už odmítli=/. Kdyby jste náhodou o někom věděli nebo měli sami chuť se do toho pustit, byl bych do smrti vděčný.Případně do SZ nebo na +420 601127039. Děkuju Ondra
siwi Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 jhonzatko: Tohle je nádhernej příběh. Jsi borec
Duke650 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Existuje bezpečný a legální způsob, jak do ploché zásuvky "bez kolíku" zapojit spotřebič se zástrčkou s ochranným kontaktem?
OndraPod Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Nenasel by se tu nejaky sikovny konstrukter, ktery by dokazal vyrobit takovouhle ne uplne treadicni foto-redukci M68.8P0.75xM75P1.25Idealne hlinik/dural, ale asi bych nepohrdnul ani konstrukcni umelou hmotou, pokud by nebylo zbyti, protikusy na zkouseni muzu poskytnout.Byl bych za to neskonale vdecny a na cene se urcite dohodneme.
Tittus Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Tady by se to mělo dát objednat... https://www.sciencecenter.net/hutech/prices/borgparts/html/7130.htm
OndraPod Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Bohuzel neda Uz jsem to s nima resil a tuhle redukci nedelaji a delat nebudou, vsechny jejich redukce pro 80mm jsou na drawtube s M77.6P0.75(ktery se chci zbavit).Nejakej japonec neco podobneho nabizi, ale je to samec/samec, ja navic potrebuji aby to melo optickou delku tech cca 15mm.
Tittus Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Aha, tak pardon, ale zítra se zeptám kolegy, někde si nechával dělat z duralu sice něco jiného, ale ten chlapík prý umí různé věci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se