geometr Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 (upraveno) To já taky ne, ale kalkulace na stránkách pojišťoven a pak to srovnání si udělám sám. Lepší cenu, než jsem měl, mám pokaždý (auto je o rok starší a neboural jsem). Upraveno 3. prosince 2024 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 tak já nevím no....já to jinak nedělám. Hlavně že to mám levnější a stojí to nejméně usílí a času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Dyť jo. Díky! Myslel jsem jenom, jestli prostě někdo nemá zkušenost, že přes ten srovnávač dostane lepší cenu, než přímo od pojišťovny, resp. zprostředkovatele, když to nakliká přímo přes stránky pojišťovny. Jinak já toho neporovnávám tolik (nedělám těch kalkulací tolik, takže to zas tolik času nezabere, holt tomu dycky koncem roku chvilku věnuju), jsem ochoten vybírat tak z tří nebo čtyř pojišťoven a rozhodně nejdu po tom nejlevnějším, porovnávám si mezi sebou pojistky nastavený jak já chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 jasný...já beru ždy POV a havarijko allrisk...vybírám mezi top pojišťovnama, abych měl záruku plnění. A podle nějakých podmínek, co preferuji (spoluucast, výše pojistného plnění atp.) nikdy jsem nezkoušel srovnávat nabíku z epojistení s nabídkou konkretní vybrané pojišťovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Auto mám vždycky pojištěný na 75% ceny odhadu pojišťovny v momentu pojištění. Při totálce prý víc nedostanu...říkal likvidátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 před 3 hodinami, Gustaf napsal: dělám každoročně přes epojistení.cz. Vždy dají nejlepší nabídku...Většinou si nechávám zpracovat jen u těch lepsích pojišťoven. Stačí zabrousit k nim na stránky, udělati si sám srovnání, nechat kontakt a ozvou se ti do pár minut. Mně na tohle funguje dobře Rixo, nabídka lepší jak přímo od pojišťovny se "slevami". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 V 27. 11. 2024 v 16:36, VS napsal: https://www.dsl.cz/ Zadej adresu a telefon a počkej, jestli to něco najde. Dráty od pevné telefonní linky tam nevedou? Tak mám zapojeno. Přes DSL se mi ozvali z Nordiku. Aktuálně skok z 9 Mbit na cca 40-50 u stahování. Cena spadla na 390,- Kč ze 7 kil. Jedou prý na jiných frekvencích než operátoři. Cena zapojení cca 3300,- Kč. Byla v tom i anténa a router. Za mne spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Prosím poraďte co a tím.... dělám papíry do práce a vyplňuji některé údaje. Jsou vyznačeny žlutě. Když chci smazat nebo přepsat žlutá označená pole, tak se mi udělají okrová a preskrtnuta. Můj nový text je okrový a podtržený. Chci aby žlutá pole k přepsání/vyplnění zmizela a byl tam můj nově dopsaný text.... nevím si rady. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna @Gustaf mozna to nebude fungova, ale zkousels gumu na nastrojove liste? Ja takhle resim barevne zvyrazneni textu, ktere standardni cestou nejde odstranit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna zkusel....a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Máš nejspíš zapnutej režim sledování změn: https://support.microsoft.com/cs-cz/office/sledování-změn-ve-wordu-197ba630-0f5f-4a8e-9a77-3712475e806a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Neviem ako je to v novom worde - Display for review/Final namiesto Final Showing Markup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 57 minutami, wawrik napsal: Neviem ako je to v novom worde - Display for review/Final namiesto Final Showing Markup. pracuji v Libre office....ale je to stejný. Zkusím vaše rady...:D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Sledování změn pomohlo...nějak jsem to vybastlil ani nevím jak . Díky moc. Jsem zachráněn...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna ... pak je to tady, ale tos asi už našel https://help.libreoffice.org/latest/cs/text/shared/guide/redlining_enter.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Vážení, V RD ohřívám vodu plynovým kotlem s externím zásobníkem vody a vč. cirkulace. RD, v patře máme teplou/horkou vodu a v přízemí vlažnou, napojeno na jeden kotel, jeden zásobník, jedny trubky. Přes net to asi nepořeším, někdo v Brně a okolí, kdo tomu rozumí? PS: reklamovat to u firmy nejde, detaily kdyžtak osobně. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Ahoj Našel by se tady nějaký kolega ze Slovenska a udělal mi nákup a posla do Čech? Děkuji Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Vyřešeno,díky Jožo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Deti uz nam vyrostly do veku, ze muzeme zahodit levnou pohovku v obyvaku a poohlidnout se po necem lepsim. Chtel bych se zeptat jednak na doporuceni vyrobce/znacky a pak na zkusenosti latka vs. kuze idealne, pokud mate zkusenosti s obojim pro srovnani. Ja s kozenou nemam zadnou zkusenost, ale libi se mi jak vzhled tak trvanlivost. Diky za nazory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Mrkni na sedačky od firmy Jech. Máme ji sedm roků a vypadá furt jak nová. Látky používaj výborný, s kůží nemám zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se