Gustaf Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Teď jsme kupovali od Nejci design. Veliký vyber látek a druhů sedaček. Mámě nějakou druhou nejlepší látku, nějakej nano materiál, co by měl jít snadno čistit. Pár fleků už děti stihly udělat a šlo to dobré dolů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Znalci lyží... takle opravená rejha od sutru na skluznici...bude to v něčem vadit? Je to na lyžích, co chci pro dceru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Nevím, ale já bych to nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Nejsou to hodinky, já bych se toho zas tak nebál, záleží jak dcera jezdí, ale furt nemyslím, že by jí to nějak ovlivnilo jízdu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Nakonec jsem našel ještě jedny, tak se zítra pojedu podívat a tyhle nechám v záloze. Po konzultaci se @sorondo který také říkal, že se toho nemusím bát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 38 minutami, Gustaf napsal: Nakonec jsem našel ještě jedny, tak se zítra pojedu podívat a tyhle nechám v záloze. Po konzultaci se @sorondo který také říkal, že se toho nemusím bát.... Dneska je všude bazarovejch lyží na rozdávání, tak vůbec nevidím důvod kupovat nějáké s poškozenou skluznicí. Navíc nevíš čím to borec zalepil aby se toho zbavil, kdy to vypadne a do budoucna neprodejná záležitost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 7 minutami, African napsal: Dneska je všude bazarovejch lyží na rozdávání, tak vůbec nevidím důvod kupovat nějáké s poškozenou skluznicí. Navíc nevíš čím to borec zalepil aby se toho zbavil, kdy to vypadne a do budoucna neprodejná záležitost. Je to dělaný ve ski And bike v Plzni. Takže by to měli bejt v pohodě, ale stejně beru jiný nakonec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 17 minutami, Gustaf napsal: Je to dělaný ve ski And bike v Plzni. Takže by to měli bejt v pohodě, ale stejně beru jiný nakonec.... Děláš dobře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno čtvrtek v 06:25 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 06:25 Chchi si udělat pojistku na blbost v práci, primárně kvůli autu, chce to něco extra nebo je to fuk a pokreje mi to každá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkele Odesláno čtvrtek v 07:08 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:08 (upraveno) Pozor na částku, kterou to kryje - odhadní si, jakou zhruba má cenu auto, kterým v práci jezdíš a podle toho vybírej tu částku krytí. Jo a ať je tam výslovně uvedeno, že se to týká i řízení služebních motorových vozidel. Možná bych se ještě poptal ve tvé práci, větší firmy mívají rámcové smlouvy s pojišťovnami, kde jsou lepší podmínky. Upraveno čtvrtek v 07:09 uživatelem Perkele 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno čtvrtek v 07:17 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:17 před 1 minutou, Perkele napsal: Pozor na částku, kterou to kryje - odhadní si, jakou zhruba má cenu auto, kterým v práci jezdíš a podle toho vybírej tu částku krytí. Jo a ať je tam výslovně uvedeno, že se to týká i řízení služebních motorových vozidel. Možná bych se ještě poptal ve tvé práci, větší firmy mívají rámcové smlouvy s pojišťovnami, kde jsou lepší podmínky. Problematika je složitější, zde některé podmínky zodpovědnosti zaměstnace vůči zaměstnavateli (náhrady škod). https://money.cz/novinky-a-tipy/mzdy-a-personalistika/skoda-zpusobena-zamestnancem-co-muze-zamestnavatel-pozadovat/ Mně teď aktuálně, po 28 letech pojištění, vypověděla Kooperativa pojistku na blbost větou "Současné smlouva nepatří mezi moderní pojištění", a nabídla nové, v 5x dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno čtvrtek v 08:39 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:39 Před hodinou, vaba napsal: Problematika je složitější, zde některé podmínky zodpovědnosti zaměstnace vůči zaměstnavateli (náhrady škod). https://money.cz/novinky-a-tipy/mzdy-a-personalistika/skoda-zpusobena-zamestnancem-co-muze-zamestnavatel-pozadovat/ Mně teď aktuálně, po 28 letech pojištění, vypověděla Kooperativa pojistku na blbost větou "Současné smlouva nepatří mezi moderní pojištění", a nabídla nové, v 5x dražší. Také výpověď, doporučený dopis na poštu (to si mohli odpustit). Nabídli 30% slevu na novou smlouvu. Platil jsem nějakých cca 600,- takže nová bude cca 3000,-. Odhaduji to správně? Ještě jsem je neoslovil, stávající pojistka mi končí v květnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno čtvrtek v 09:28 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:28 400.000 částka, 1000,- spoluúčast, auto pojištěné i na soukromé účely v Evropě a háže mi to 5400,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno čtvrtek v 09:44 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:44 @Moty to akoze fasujete firemne auta bez havarijnej poistky? Nemala by ta poistka kryt maximalne spoluucast? Alebo bude od teba zamestnavatel vymahat celu sumu aj ked mu to cvakne poistovna? Pytam sa zo zvedavosti, firemnu karu som ako ajtak nikdy nemal 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkele Odesláno čtvrtek v 10:41 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:41 (upraveno) Těch 5400 je dost, já mám 2300 ale je CZ. To bude nafukovat ta cizina. Jinak co se cen týče, bylo mi vysvětleno, že se všechno zdražuje a tím pádem i ty opravy jsou vyšší. Co se týče sviňáren od pojišťoven - u nás se stalo, že borec zrušil auto a v domnění, že je krytej byl hodně překvapenej, když zjistil že mu auto v tichosti vyškrtli už před 8 lety. Prej to Generali může udělat K dotazu jak se to pak vypořádává - povinné ručení daného auta zaměstnavatel kryje škodu má druhém vozidle. Po vás bude chtít zaměstnavatele škodu za to auto co vám propůjčil.. Upraveno čtvrtek v 10:42 uživatelem Perkele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno čtvrtek v 10:42 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:42 před 2 hodinami, milda21 napsal: Také výpověď, doporučený dopis na poštu (to si mohli odpustit). Nabídli 30% slevu na novou smlouvu. Platil jsem nějakých cca 600,- takže nová bude cca 3000,-. Odhaduji to správně? Ještě jsem je neoslovil, stávající pojistka mi končí v květnu. Stejný scénář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno čtvrtek v 10:44 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:44 (upraveno) U nás tedy havarijko samozřejmě je, jak píšeš hradí se z toho spoluúčast. Je to kombinace, takže to kryje různé jiné škody, u nás třeba poškozená vrata, spadený notebook, částečně vyhořelá kancelář .... Mimoto na pojištění přispívá zaměstnavatel. Upraveno čtvrtek v 10:46 uživatelem milda21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno čtvrtek v 10:57 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:57 před 15 minutami, Perkele napsal: Těch 5400 je dost, já mám 2300 ale je CZ. To bude nafukovat ta cizina. Jinak co se cen týče, bylo mi vysvětleno, že se všechno zdražuje a tím pádem i ty opravy jsou vyšší. Kolik máš limit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkele Odesláno čtvrtek v 11:03 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:03 350000, máme i dražší variantu na půl mega ale u těch pekáčů co máme vyšší cena nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno čtvrtek v 11:14 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:14 před 10 minutami, Perkele napsal: 350000, máme i dražší variantu na půl mega ale u těch pekáčů co máme vyšší cena nehrozí A poslední dotaz, co to je za pojišťovnu? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se