Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Niekto osobna skusenost s www.delivero.sk ?
Niektore telefony su za super ceny. Az prilis... Na dotaz odpovedali, ze maju plnu zaruku a su z EU distribucie.
Takze... je to ojeb. Vraj zneuzili udaje realnej sro.
Esteze som neobjednal telefon. Odzubal som sa len o 12 eur za skusku ci realne nieco poslu.
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 12 hodinami, Jehlan napsal:

@revue gt myslím, že to by mělo být Kleště pro napínání popruhů, plátna, plachtoviny  pro natahování (koženého) svršku boty přes kopyto.

Ale i čalouník by to využil.

"Cvikaci" kleste pro napinani svrsku na kopyto vypadaji uplne jinak. Ani na napinani popruhu to nedava smysl. 1. ty vyrezy ubiraji uchopovou plochu. 2. tenhle nastroj, pokud vidim dobre, se pri zmacknuti rozevira, takze cokoliv natahovat by s nim asi slo dost spatne.

Odesláno
Před hodinou, phweb napsal:

"Cvikaci" kleste pro napinani svrsku na kopyto vypadaji uplne jinak. Ani na napinani popruhu to nedava smysl. 1. ty vyrezy ubiraji uchopovou plochu. 2. tenhle nastroj, pokud vidim dobre, se pri zmacknuti rozevira, takze cokoliv natahovat by s nim asi slo dost spatne.

Na tu pracovní plochu mi přece jenom sedí ta vnitřní. Na té vnější je pořád vidět metalická barva. 

• Like 1
Odesláno
před 9 hodinami, phweb napsal:

máš pravdu, jsou reversní . V klidu přidrží, při stisku pustí.

Odesláno

Ahoj, sháním 2x lístek do clubu Epic Praha na 6.9. - HOLY PRIEST. 

Děkuji

Odesláno

Nazdárek, chceme tchánovi ke kulatinam koupit/sehnat geodu. Takovej ten třpytivej dutej sutrak 😁 

Není tu někdo, kdo se tím zabývá nebo může doporučit, kde koupit? Prošel jsem nějaký weby a tam mě přijdou ceny přepálený.

363.jpg

Odesláno
před 53 minutami, Gustaf napsal:

Nazdárek, chceme tchánovi ke kulatinam koupit/sehnat geodu. Takovej ten třpytivej dutej sutrak 😁 

Není tu někdo, kdo se tím zabývá nebo může doporučit, kde koupit? Prošel jsem nějaký weby a tam mě přijdou ceny přepálený.

363.jpg

Měl bych takovej tip 

https://www.malachit-obchod.cz/lokality-mineralu/

😉

• Haha 2
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Gustaf napsal:

363.jpg

Ono to proste drahy je:) jinak ve Smetance je shop co to dela od revoluce, maj tam pekny kousky, ale laciny to nebude. Tak si rekni”brousim mu dceru” a placni se přes kapsu gusto

Upraveno uživatelem vwtyp11
  • Dát hlas 1
Odesláno

Nebo kus šutru, kladivo a majzlík a tu díru nějak svedeš😀

• Haha 1
Odesláno
před 9 hodinami, vwtyp11 napsal:

Ono to proste drahy je:) jinak ve Smetance je shop co to dela od revoluce, maj tam pekny kousky, ale laciny to nebude. Tak si rekni”brousim mu dceru” a placni se přes kapsu gusto

Jo, to já vím, že je to drahý jaxviňa..ale ty ceny se různí. Spíše se ptám na info, kde koupit na přímo...bez nějakého e-shopu nebo tak něco. Aby se člověk podíval. Na webu jsou fotky a pak vis prt, co ti přijde. Ale jako přinejhorším někde objednám...

Odesláno
před 11 hodinami, Gustaf napsal:

No, kus samorostu....by měl tím klackem hnal 😆 

Tys me nepochopil, ja myslel abys mu ten spravnej kamen nasel (proto ta mapa nalezist)😉

Odesláno
před 15 hodinami, Gustaf napsal:

Zkusil bych burzu v Letňanech, pokud jsi odněkud z dosahu. Jinak pohledej něco v tvé lokalitě:

image.png.1dc0da9ac1d92d82346dc5ab90408fd7.png

Já tam chodím někdy na elpíčka a manželka tam občas koupí minerály a říká, že ty ceny jsou tam velice příznivé. Tak si nastuduj, co to stojí na internetu a mrkni na tu burzu. Rozhodně tam tyhle věci mají. I pěkné velké kousky. Takže se dá podle mě i slušně vybrat, když to vidíš naživo.

Odesláno
před 1 hodinou, Prochy68 napsal:

Tys me nepochopil, ja myslel abys mu ten spravnej kamen nasel (proto ta mapa nalezist)😉

No...to úplně nevím jestli si chci hrát na horníka 😆😀 jsme sice hornický město, ale tady jsem se ptal a nic takového tu nemají.

@tommasini zkusím pohledat, ale docela to hoří. Máme na to cca 14dni...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...