Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obecně takovéhle hentoky seženeš v prodejnách/eshopech dílů na nákladní auta a traktory, jako díly vzduchového a palivového vedení.

I tohle vypadá jako nějaká palivová nádrž s vratným vedením. Teď jestli sháníš jen ta kolínka, nebo i trubky/hadice a co v tom vede, jaký tlak.

Odesláno

něco takovýho ? nebo na co to je ?

No něco takovýho, ale mělo by to vypadat stejně jako na tý fotce. O funkci nejde, bude to maketa. Potřebuju ty kolínka s maticí. Zkusím prohlídnou ty odkazy, jestli tam neco najdu.

Jinak je to vedení v letadle - modrá kyslík, žlutá benzín, červená olej.

Odesláno

Dejte mi někdo tip na nějakej dobrej adblock, nebo se zvencnu. Každá stránka mi nejdřív vytuhne protože "skript na této stránce přestal pracovat"... Mám podezření, že to momentálně dělá reklama na Lufthansu, jenže je fakt všude.

Odesláno

sch7- byl ses tam už někdy podívat? Cenu dobrou / špatnou ti neřeknu, ale prostředí a servis okolo je děs.

Odesláno

sch7- byl ses tam už někdy podívat? Cenu dobrou / špatnou ti neřeknu, ale prostředí a servis okolo je děs.

Nebyl, mám se na ne jet podívat s kamarádem pro jeho tchána. :D tak jsem chtěl poradit.

Odesláno

Nebyl, mám se na ne jet podívat s kamarádem pro jeho tchána. :D tak jsem chtěl poradit.

Tak se koukni na tu adresu v googlu, odecti jeste 20% pocitu a jsi na miste.

Byl jsem tam nekolikrat a mam to blizko z prace - prostredi jak ctvrta cenova, chovani obsluhy a povedomi o hodinkach tez. Osobne bych se toho bal, ac jsem tam nikdy nic nekoupil.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dejte mi někdo tip na nějakej dobrej adblock, nebo se zvencnu. Každá stránka mi nejdřív vytuhne protože "skript na této stránce přestal pracovat"... Mám podezření, že to momentálně dělá reklama na Lufthansu, jenže je fakt všude.

Adblock Plus používám už dlouho ve Firefoxu a spokojenost naprostá, má to i možnost mnoha individuálních nastavení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...