Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čecká počta za cca 500 - 1000 peněz - pošta v JAR je stejně jedna velká loterie, ČP je proti tomu luxusní kurýr. Já čekal na balík z JAR asi třičtvrtě roku, než vůbec opustil Afriku.

Jestli DHL nebo Fedex má i tam vlastní zastoupení (garanci), tak bych ty prachy obětoval.

Odesláno

Čecká počta za cca 500 - 1000 peněz - pošta v JAR je stejně jedna velká loterie, ČP je proti tomu luxusní kurýr. Já čekal na balík z JAR asi třičtvrtě roku, než vůbec opustil Afriku.

Jestli DHL nebo Fedex má i tam vlastní zastoupení (garanci), tak bych ty prachy obětoval.

O poště jsem ani neuvažoval, protože potřebuju pojištěnou zásilku. :) To jsem zapomněl zdůraznit. Ale myslel jsem si, že asi jiná možnost než DHL nebude. DHL zaručuje dodání za dva dny.

Odesláno

Gró sdělení mělo být, že důležitější je v tomhle případě pohlídat ten druhej konec cesty, aby se to náhodou nedostalo do spárů SAPO nebo jak se tam ten podnik jmenuje.

Fedex je supr, ale kurevsky drahej.

Odesláno

Já posílám vždy přes poštu a kromě perníku vždycky všechno dorazilo, ale jak píše Klotzman, třeba za dva měsíce :-) Jinou službu jsem zatím nezkoušel....

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Já posílám vždy přes poštu a kromě perníku vždycky všechno dorazilo, ale jak píše Klotzman, třeba za dva měsíce :-) Jinou službu jsem zatím nezkoušel....

Dost velkej risk a drahá sranda, posílat Perník poštou. ..

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já ne, copak někam posílám perník? :-)

To tady logicky nemuzes priznat, ze posilas pernik vsude mozne.

Odesláno

Tak jsem si dal po delší době inzerát na seznamku. Ošetřil jsem požadavek na věk, bydliště, bezdětnost, zájmy... no a už přišly 2 odpovědi, který to (bohužel) splňují, ale vzhled je děs. Jak je ve vší slušnosti, ale rychle odpálkovat? Nebo spíš prostě nereagovat?

Odesláno

Tak jsem si dal po delší době inzerát na seznamku. Ošetřil jsem požadavek na věk, bydliště, bezdětnost, zájmy... no a už přišly 2 odpovědi, který to (bohužel) splňují, ale vzhled je děs. Jak je ve vší slušnosti, ale rychle odpálkovat? Nebo spíš prostě nereagovat?

Poslat jim svoje foto :lol2:

Odesláno

Co znamená "Ošetřil jsem požadavek na věk, bydliště, bezdětnost, zájmy..." ?

Zadal tam ty spravne udaje a pozadavky....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...