Gustaf Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Afri tě to tam odveze nebo by mohl o něčem vědět
Rudykopalsson Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Pánové, posílal jste někdo zásilku do Jihoafrické republiky? Balíček cca 1 kg. Něco levnějšího než DHL za 2600? Dyk tu máme Afričana, kdo jinej by to měl vědět?
Klotzman Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Čecká počta za cca 500 - 1000 peněz - pošta v JAR je stejně jedna velká loterie, ČP je proti tomu luxusní kurýr. Já čekal na balík z JAR asi třičtvrtě roku, než vůbec opustil Afriku.Jestli DHL nebo Fedex má i tam vlastní zastoupení (garanci), tak bych ty prachy obětoval.
Tittus Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Čecká počta za cca 500 - 1000 peněz - pošta v JAR je stejně jedna velká loterie, ČP je proti tomu luxusní kurýr. Já čekal na balík z JAR asi třičtvrtě roku, než vůbec opustil Afriku.Jestli DHL nebo Fedex má i tam vlastní zastoupení (garanci), tak bych ty prachy obětoval. O poště jsem ani neuvažoval, protože potřebuju pojištěnou zásilku. To jsem zapomněl zdůraznit. Ale myslel jsem si, že asi jiná možnost než DHL nebude. DHL zaručuje dodání za dva dny.
Klotzman Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Gró sdělení mělo být, že důležitější je v tomhle případě pohlídat ten druhej konec cesty, aby se to náhodou nedostalo do spárů SAPO nebo jak se tam ten podnik jmenuje.Fedex je supr, ale kurevsky drahej.
African Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Já posílám vždy přes poštu a kromě perníku vždycky všechno dorazilo, ale jak píše Klotzman, třeba za dva měsíce :-) Jinou službu jsem zatím nezkoušel....
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Já posílám vždy přes poštu a kromě perníku vždycky všechno dorazilo, ale jak píše Klotzman, třeba za dva měsíce :-) Jinou službu jsem zatím nezkoušel....Dost velkej risk a drahá sranda, posílat Perník poštou. ..
Rudykopalsson Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Když máš doma varnu, pár gramů neřešíš...
Liqid Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 pár gramů asi ne, ale návštěvu SKPV už řešit budeš
Rudykopalsson Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Já ne, copak někam posílám perník? :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Já ne, copak někam posílám perník? :-)To tady logicky nemuzes priznat, ze posilas pernik vsude mozne.
Rudykopalsson Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 To tady logicky nemuzes priznat, ze posilas pernik vsude mozne.Zase si mě proukouk... :-)
odjinud Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Tak jsem si dal po delší době inzerát na seznamku. Ošetřil jsem požadavek na věk, bydliště, bezdětnost, zájmy... no a už přišly 2 odpovědi, který to (bohužel) splňují, ale vzhled je děs. Jak je ve vší slušnosti, ale rychle odpálkovat? Nebo spíš prostě nereagovat?
vraby Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Tak jsem si dal po delší době inzerát na seznamku. Ošetřil jsem požadavek na věk, bydliště, bezdětnost, zájmy... no a už přišly 2 odpovědi, který to (bohužel) splňují, ale vzhled je děs. Jak je ve vší slušnosti, ale rychle odpálkovat? Nebo spíš prostě nereagovat?Poslat jim svoje foto
Xenomorfus Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Poslat jim svoje foto A nebo moje...
geometr Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Co znamená "Ošetřil jsem požadavek na věk, bydliště, bezdětnost, zájmy..." ?
kuncák7 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Co znamená "Ošetřil jsem požadavek na věk, bydliště, bezdětnost, zájmy..." ?Zadal tam ty spravne udaje a pozadavky....
Rudykopalsson Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 A nebo moje...Nebo Afriho v sukni a má navěky klid...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se