Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kluci, pomohl by mi někdo, prosím, rozluštit to věnování? Bude to asi něco latinsky a německy? A čtu správně, že to je věnováno Mattonimu? Kbd můžou být Karlsbad - Karlovy Vary?

post-13550-0-76889700-1497913018_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno

V záhlaví akorát rozluštím pravděpodobně "Providentiae memor!" (i když tam chybí to a), což bylo motto Saského království, které existovalo do roku 1918. V překladu něco jako "Vědomí prozřetelnosti".

Odesláno

Rozhodně se jedná o motto Saska a přeložil bych to jako - Pamatuj na prozřetelnost - jako co se může stát nebo nastat. Bylo to zřejmě myšleno pro vojáky že pokud se jim něco stane tak jejich smrt bude mít význam a všechno je v rukách boha. Moje žena je historička.

Odesláno

Prosim Vas neviete kde sa dá kúpiť taký kryt ovládacieho cudlika? V Nissane žene povedali ze si ma kúpiť nové autorádio, to sa mi ale nezdá

Ak to má normovane rozmery tak by som kúpil dva nech sú rovnaké. Dakujem

Zkus alliexpres - kupoval jsem tam krytky na radio na Jeepa

Odesláno (upraveno)

Super, vdaka. A prosim ta, jak to mam hladat, pod akymi slovami? :)

Edit: button radio to nasiel :)

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Viděl jsem reklamu na kofolu, nějak to nechápu. Klučina chytne klíště, proč ho nevytáhnul (to klíště) a nešel si zaskotačit za tou slečnou?

Už sis někdy tahal klíště z podpytle?

Odesláno

Současní nesvéprávní jedinci prostě spoléhají na cizí pomoc ve všech situacích. Divím  se, že nezavolal hasiče, nebo tak něco. 

Tahat kliesta z intimnych miest nie je easy. Ja som ho raz mal na hornej vnutornej casti stehna a utrhol som ho. Tak tie zvysky mi potom museli vyrezat na chirurgii.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...