montemar Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 jo, neco takovyho me napadlo.. koncovka od analni sondy.. ale mimozemstani u nas posledni dobou nepristali..
tommas4 Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 A čerti bez rohů tam okolo nepobíhají?
Rudykopalsson Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 (upraveno) Kluci, pomohl by mi někdo, prosím, rozluštit to věnování? Bude to asi něco latinsky a německy? A čtu správně, že to je věnováno Mattonimu? Kbd můžou být Karlsbad - Karlovy Vary? Upraveno 19. června 2017 uživatelem Rudykopalsson
Tittus Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 V záhlaví akorát rozluštím pravděpodobně "Providentiae memor!" (i když tam chybí to a), což bylo motto Saského království, které existovalo do roku 1918. V překladu něco jako "Vědomí prozřetelnosti".
Rudykopalsson Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Nejsem němčinář, ale pod tím pravděpodobným Mattonim, i když to spíš vypadá jako Mattani, by mohlo byt něco jako engeburst überreicht, ale jenom odhaduju...
leebauer Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Rozhodně se jedná o motto Saska a přeložil bych to jako - Pamatuj na prozřetelnost - jako co se může stát nebo nastat. Bylo to zřejmě myšleno pro vojáky že pokud se jim něco stane tak jejich smrt bude mít význam a všechno je v rukách boha. Moje žena je historička.
Rudykopalsson Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Aha a něco dalšího tam nerozluští?
leebauer Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Žena se na to podívá a dám případně vědět.
mtruelle Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Prosim Vas neviete kde sa dá kúpiť taký kryt ovládacieho cudlika? V Nissane žene povedali ze si ma kúpiť nové autorádio, to sa mi ale nezdáAk to má normovane rozmery tak by som kúpil dva nech sú rovnaké. DakujemZkus alliexpres - kupoval jsem tam krytky na radio na Jeepa
ivan_989 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Super, vdaka. A prosim ta, jak to mam hladat, pod akymi slovami? Edit: button radio to nasiel Upraveno 20. června 2017 uživatelem ivan_989
tommas4 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Viděl jsem reklamu na kofolu, nějak to nechápu. Klučina chytne klíště, proč ho nevytáhnul (to klíště) a nešel si zaskotačit za tou slečnou?
Rudykopalsson Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Přepošli dotaz na marketingové mágy Kofoly :-)
Americkej Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Současní nesvéprávní jedinci prostě spoléhají na cizí pomoc ve všech situacích. Divím se, že nezavolal hasiče, nebo tak něco.
Liqid Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Viděl jsem reklamu na kofolu, nějak to nechápu. Klučina chytne klíště, proč ho nevytáhnul (to klíště) a nešel si zaskotačit za tou slečnou? Už sis někdy tahal klíště z podpytle?
ivan_989 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Současní nesvéprávní jedinci prostě spoléhají na cizí pomoc ve všech situacích. Divím se, že nezavolal hasiče, nebo tak něco. Tahat kliesta z intimnych miest nie je easy. Ja som ho raz mal na hornej vnutornej casti stehna a utrhol som ho. Tak tie zvysky mi potom museli vyrezat na chirurgii.
Horhe Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 to normálně samo vyhnije, lidi s tim nadělaj..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se