African Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Mám dotaz, poraďte někdo eshopu, kde zakoupit takový ty náramky s těch kuliček, jak je to teď in a kazdej to tady má s hodinkama na ruce, při wrist shotech. Ženě se to líbí, tak bych ji jeden objednal. Nevím, jak se tomu nadava...dikyhttp://www.timotej.cz/ruzence/?gclid=EAIaIQobChMIrPeijrOi1QIV6BbTCh2GYw13EAMYASAAEgLdj_D_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Aha, tak jsem možná vedle no. Jestli jsi myslel růženec tak má u mě Vlasta pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Aha, tak jsem možná vedle no. Jestli jsi myslel růženec tak má u mě Vlasta pivo Pandora mě vůbec nenapadla :-) Tak kdo komu teda naservíruje pívečko, až se setkáme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 (upraveno) Aha, tak jsem možná vedle no. Jestli jsi myslel růženec tak má u mě Vlasta pivo ruzenec přímo ne...takovej ten náramek na ruku... Mám za to, že Pandora dělá takový ty různý stříbrný, který si můžeš dokupovat a navlikat. Tyhle jsou podobný ruzenci, jen asi dřevo nebo nejakej sutr, nevim... Upraveno 24. července 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Sakra dej fotku nebo se s africanem budeme muset opít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 http://cz.devocionalia.eu/images/ik_rosary_bracelet.jpg něco jako je ten vpravo dole...hnedej. A jsou asi i jiný barvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jasnej růženec... :-) Pandoru má každá, stojí se na ní ve slevě fronty jak na rohlíky, nebrat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Tak jo, sem prohrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Přijeď si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Přijeď si to sou šémy pro Golema? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 to sou šémy pro Golema? :DJo. A jsou i v těch venušiných kulíčkách Taky jsem na to čuměl, když je dávali do vitrínky u vchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Dřevěné cetky pro ženy kolem mne vyrábím vlastnoručně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Nějak mi utekla příloha: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jo, pekny...ale to asi nebude to, co hledám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Chlapi, stran těch šroufů - já to fakt negómu. Podle měření jsou oba stejný. A přitom ten novej jde do objímky krásně zašroubovat a ten starej ne. Na starej nejde našroubovat nová matka.Pohlédněte na fotky - č 1. jen porovnání vedle sebe, č. 2 jakási "superprojekce", č. 3 složenina - i podle těch fotek jsou ty šrouby identické. Tak já nevim, co s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 a není to náhodou něco americkýho ? http://www.klub-vm.eu/clanky/ke-stazeni/whitworthuv-zavit.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Ne, je to německý z války, takže nějakej withvorthův závit to není. Navíc ten bych poznal, na ten závitníky mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Pokud nový šroub pasuje do puvodní objímky, tak protahni závit na čepu závitnicí, co pasuje na nový šroub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 To se mi jaksik nechce, ona ta objímka je hliníková a mám podezření, že v ní ten závit někdo znovu prořezal a proto tam nový šroub jde, ale starý ne. Mě šlo teď primárně o to, jestli podle těch fotek je jasný, že je to normální M10/1,5, nebo na to koukám blbě nebo se to takhle nedá poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Ten starý šroub má jiné stoupání než nový - na fotkách je to jasně vidět.Může to být palcový šroub - vrcholový úhel 60 stupňů je stejný jako u metrických šroubů, liší se stoupání závitu - u metrických je to v mm, u palcových v počtu závitů na 1 palec.Příklad:1 - metrický šroub M10x1 - průměr 10 mm, stoupání 1 mm 2 - palcový šroub 3/8" - 24z/1" - průměr 9,525mm, stoupání závitu 1,0583mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se