bandicoot Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Ahoj, nejsem nikde schopen zjistit jestli už platí možnost vyměnit končící řidičák "kdekoliv". Jak to dnes je? Ale fotku asi budu potřebovat určitě, co? Děkuju.
Xenomorfus Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Plati to od cervence, fotku netreba, vyfoti Te na miste. A melo by to jit na kazdem urade s "rozsirenou pusobnosti" (nebo tak nejak tomu rikaji).
Paw Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Zrovna jsem se vrátil s novým řidičákem . Pokud tam půjdeš v červnu, tak jednu fotku s sebou, pokud až v červenci, tak nepotřebuješ nic.
bandicoot Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Supr díky. Končí mi to za měsíc, ale to už budu chromej, tak musim teď.
Thomas Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Nevyzná se někdo v hmyzu? Je to mol nebo nějaká neškodná můra? Gůglím a nemůžu nic najít...Díky
Karlos Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Mol to není. Je to nějaký malý motýl, podle ochranného zbarvení tipuju spíš noční, přes den sedí na kůře stromů a není vidět.Ale co...
Thomas Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Mol to není. Je to nějaký malý motýl, podle ochranného zbarvení tipuju spíš noční, přes den sedí na kůře stromů a není vidět.Ale co...díky.Několik jich lítá po baráku a mám strach aby to nebyl ten mol.. bo by mě šlehlo..:-)
Karlos Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 To ne. Mohla by to být třeba nějaká píďalka.
ricous Odesláno 14. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2018 mám maminkovskej dotaz. Může ředitelka školek ve městě umístit dítě kam chce, aniž by respektovala požadavek rodičů, co které školky dítě umístit? Tady máme takovou prekerní situaci. Naše mladši dcera od září nastupuje do školky, dali jsme si požadavek u zápisu, aby nastoupila do té samé školky, jako starší dcera. Bohužel ředitelka školek u nás ve městě jí šoupla do nově vybudované školky s tím, že jí přece musí nějakýma dětma naplnit. Je to v jejích kompetencích nebo si máme dupnout?Sice už je to týden, co jsi se ptal, ale napíšu jak to bylo u nás. Školka cca 200 metrů od bydliště a taky problémy (a to mám dvojčata). Zkoušel jsem nabídnout sponzorský dar (peníze ale nesměli vzít), tak jsme se dohodli na nákupu různých potřeb, hlavně papírnických. Pani ředitelka poznala, že máme snahu a nakonec byla ráda, že tam naše děti chodily. A my jsme vždy rádi pomohli, když jsme byli požádáni.
Thomas Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 díky.Několik jich lítá po baráku a mám strach aby to nebyl ten mol.. bo by mě šlehlo..:-)Tak to je v pohodě. Přítelkyně má totiž strach o kožichy:-)
Karlos Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Tak abys nebyl moc v klidu, tak by to mohl být i nějaký zavíječ
Thomas Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Tak abys nebyl moc v klidu, tak by to mohl být i nějaký zavíječ ...va! píšu na entomologickou společnost
Klotzman Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Já si nemyslím, že by to bylo cokoliv, co žere oblečení potažmo kožichy, to jsou úplně jiní týpci.Jestli máš dost trpělivosti, tak tady ho asi najdeš
Harwey Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Gustaf: ako to dopadlo s tou skolkou?
Gustaf Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Gustaf: ako to dopadlo s tou skolkou?no, mluvil jsem i se starostou, řekl že něco zkusí. Jedna maminka si zašla za paní ředitelkou, že dítě chce do staré školky a ... Zatím nevíme nic a jen čekáme
warann Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 (upraveno) Poradíte nějakej slušnej hobby kompresor (nafouknutí běžných blbin pro děti + kolo, případně občas motorka)? Rád bych aby to šlapalo na 12 i 220 V. Prostě něco jako toto: https://kompresory.heureka.cz/black-decker-asi-300/specifikace/#section Díky. Upraveno 18. června 2018 uživatelem warann
bandicoot Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 warann, on 18 Čer 2018 - 11:35, said:Poradíte nějakej slušnej hobby kompresor (nafouknutí běžných blbin pro děti + kolo, případně občas motorka)? Rád bych aby to šlapalo na 12 i 220 V.Doporučil bych tohle: https://kompresory.heureka.cz/black-decker-asi-500/#V terénu se to hodí a překvapivě ta baterie má výdrž.
warann Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Doporučil bych tohle: https://kompresory.heureka.cz/black-decker-asi-500/#V terénu se to hodí a překvapivě ta baterie má výdrž.Tak to je asi taky dobrý, ale kdybych chtěl škudlit, myslíš, že co jsem postoval je v rámci kategorie OK? Z hodnocení zákazníků jsem vyčetl jen (resp. především) kritiku krátký hadice. To bych snad přežil.
Cyril Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Zdravím a prosím zdejší botaniky o radu. Před lety jsme koupili stromek, ještě jako prcka....Že by to měl být nějaký vitamínový zázrak. Jestli si dobře pamatuji, dokonce něco odolného z Japonska...Ale visačka odpadla a my jsme teď v pasti. Stromek roste jak z vody, a i když už měl květy, na kterých se vyřádily snad všechny druhy hmyzu ze zahrady, ovoce nikde. Tak je to buď nějaký dvoudomý druh, kterýmu chybí kámoš(ka), nebo to vůbec není ovocný strom a já ho hned vymajznu, protože je vedle bazénu a fakt docela smrdí. Přikládám pár fotek, včetně květů, což by mohlo pomoci při jeho určení. Internet jsem prolezl, zatím ale nic. Pokud vás něco napadne, díky za radu. Cyril.
Návštěvník km.kmk Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Nainstaluj Pl@ntNet , vyfotis list,kvet nebo plod a ono ti to rekne co to je...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se