Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Plati to od cervence, fotku netreba, vyfoti Te na miste. A melo by to jit na kazdem urade s "rozsirenou pusobnosti" (nebo tak nejak tomu rikaji).

Odesláno

Zrovna jsem se vrátil s novým řidičákem :). Pokud tam půjdeš v červnu, tak jednu fotku s sebou, pokud až v červenci, tak nepotřebuješ nic.

Odesláno

Mol to není. Je to nějaký malý motýl, podle ochranného zbarvení tipuju spíš noční, přes den sedí na kůře stromů a není vidět.

Ale co...

díky.Několik jich lítá po baráku a mám strach aby to nebyl ten mol.. bo by mě šlehlo..:-)

Odesláno

mám maminkovskej dotaz. Může ředitelka školek ve městě umístit dítě kam chce, aniž by respektovala požadavek rodičů, co které školky dítě umístit? Tady máme takovou prekerní situaci. Naše mladši dcera od září nastupuje do školky, dali jsme si požadavek u zápisu, aby nastoupila do té samé školky, jako starší dcera. Bohužel ředitelka školek u nás ve městě jí šoupla do nově vybudované školky s tím, že jí přece musí nějakýma dětma naplnit. Je to v jejích kompetencích nebo si máme dupnout?

Sice už je to týden, co jsi se ptal, ale napíšu jak to bylo u nás. Školka cca 200 metrů od bydliště a taky problémy (a to mám dvojčata). Zkoušel jsem nabídnout sponzorský dar (peníze ale nesměli vzít), tak jsme se dohodli na nákupu různých potřeb, hlavně papírnických. Pani ředitelka poznala, že máme snahu a nakonec byla ráda, že tam naše děti chodily. A my jsme vždy rádi pomohli, když jsme byli požádáni.

Odesláno

díky.Několik jich lítá po baráku a mám strach aby to nebyl ten mol.. bo by mě šlehlo..:-)

Tak to je v pohodě. Přítelkyně má totiž strach o kožichy:-)

Odesláno

Gustaf: ako to dopadlo s tou skolkou?

no, mluvil jsem i se starostou, řekl že něco zkusí. Jedna maminka si zašla za paní ředitelkou, že dítě chce do staré školky a ... Zatím nevíme nic a jen čekáme
Odesláno

Zdravím a prosím zdejší botaniky o radu. Před lety jsme koupili stromek, ještě jako prcka....Že by to měl být nějaký vitamínový zázrak. Jestli si dobře pamatuji, dokonce něco odolného z Japonska...Ale visačka odpadla a my jsme teď v pasti. Stromek roste jak z vody, a i když už měl květy, na kterých se vyřádily snad všechny druhy hmyzu ze zahrady, ovoce nikde. Tak je to buď nějaký dvoudomý druh, kterýmu chybí kámoš(ka), nebo to vůbec není ovocný strom a já ho hned vymajznu, protože je vedle bazénu a fakt docela smrdí. Přikládám pár fotek, včetně květů, což by mohlo pomoci při jeho určení. Internet jsem prolezl, zatím ale nic. Pokud vás něco napadne, díky za radu. Cyril. 

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Nainstaluj Pl@ntNet , vyfotis list,kvet nebo plod a ono ti to rekne co to je...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...