geometr Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Dohledal jsem v mailu objednávku, je to tenhle (už se asi nedělá, dělaj nějakýho nástupce asi), máme ho tři roky a tři měsíce, kupoval jsem za 2490,- :https://www.electroworld.cz/electrolux-zb3003-stojanovy-vysavac Takže něčeho podobnýho bych se nebál. A jak píše luka, jestli teď v dohledný době zhebne, koupim něco podobnýho za podobný prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Dikes, prozkoumam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Existuje nějako jako mailbox.de v USA? Líbí se mi tam jedny unikátní skleničky, ale výrobce posílá pouze po Severní Americe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Existuje nějako jako mailbox.de v USA? Líbí se mi tam jedny unikátní skleničky, ale výrobce posílá pouze po Severní Americe.je toho hodně například shipito https://www.shipito.com/cs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 No mě snad trefí..... Můj dotaz na google : kriminálka kde mrtvolu převezou v peřiňáku na chatu odpověď : Vyhledávací dotazy související s kriminálka kde mrtvolu převezou v peřiňáku na chatu - jak odstranit zápach ze dřevazatuchlina ve skřínijak udělat ze staré skříně novouodstranovac pachu z nabytkujak natřít starou skříňrenovace šatní skřínějak zrekonstruovat skříň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 mondeo, vcil nechapu Tvuj dotaz. Potrebujes prevezt tu mrtvolu nebo uz si ji prevezl? a chces odstranit stopy? Co jde doporucuji spalit a do zeme hodne nehaseneho vapna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) mondeo, vcil nechapu Tvuj dotaz. Potrebujes prevezt tu mrtvolu nebo uz si ji prevezl? a chces odstranit stopy? Co jde doporucuji spalit a do zeme hodne nehaseneho vapna! no né že by mě to už párkrát nenapadlo (manželka) ale na to je dost tmavých a hlubokkých míst v našem bývalém ruském vojenském prostoru (Ralsko) mě šlo o název filmu je to stará česká kriminálka, jsem se chtěl večer kouknout... Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Kulový blesk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Já si myslím, že je to "Strach" s Rudolfem Hrušínským z roku 1963 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Já si myslím, že je to "Strach" s Rudolfem Hrušínským z roku 1963to bude asi ono dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Nevěděli byste někdo, jestli se tohle někde prodává a kde? Je to táhlo lanka, v té misce navrchu je ďoura. Délka cca 5cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Klotzmane, kdyz to nesezenes, ozvi se, ja Ti to vyrobim. Pokud jich nepotrebujes 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Potřebuju jeden a zatím všude, kde jsem se ptal, krčili ramenama. Ještě zkusím popátrat, ale když tak se ozvu - díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Tady něco mají... edit: tady mají držák i s regulací https://hollandbikeshop.com/cs-cz/naradi-na-kolo-a-udrzba/male-soucastky/staveci-sroub-lanka/hbs-housing-stop-cantilever-for-saddle-clamp-26mm-silver-578554/ Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 mikymik - díky, ale já potřebuju nemlich stejný. Nejde mi o funkci ale o vzhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 A do čeho to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Zkusím hádat - spojkové lanko do nějakého veterána? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Potřebuju jeden a zatím všude, kde jsem se ptal, krčili ramenama. Ještě zkusím popátrat, ale když tak se ozvu - díky.Pokud to nenajdes na nejakem blesaku, tak to bude problem. Patinu si na tom uz pak udelas sam ;-). Akorat pak to bude chtit trochu lepe nafotit a poladime rozmery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrs26 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ahoj, mám dotaz proč se používá výraz ,,hodinka,, ? Prvně jsem jej slyšel před mnoha lety od paní starožitnice a i zde se používá.Snažil jsem se to tu nalézt,ale neúspěšně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Výraz "hodinka" se tady používá spíš občas z recese. Ale původ to může mít v němčině. Tam hodinky pomnožné nejsou.Die Uhr - hodinky (jedny) - tedy jako jedna hodinkaDie Uhren - hodinky (několikery) Podobně jsem zaslechl v optice, že "Ta brejle sedí výborně." z německéhoDie Brille - brýle (jedny), tedy jako jedna brýleDie Brillen - brýle (několikery) Prostě hantýrka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se