Klotzman Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Zkusím hádat - spojkové lanko do nějakého veterána?Spojka táhla pro lanko nožního řízení letadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Tak to postačí vystřihnout z kartónu, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Zdar, zítra jdu převzít novou občanku, už tu s čipem. Má už ji tu někdo? Ptám se, bo je tam volitelně k zadání tzv. IOK pin (Identifikační osobní kód), což je kód pro použití občanky v on-line prostředí (potřeba čtečky k PC). Člověk ho může využívat i nemusí - máte s tím nějakou zkušenost? Je to k něčemu? Není tam nějaká vyšší možnost zneužití, pokud by např. došlo ke ztrátě? (IOK se dá aktivovat i později.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Něco už by to uměl mělo, taky se pro ni chystám. Do budoucna se to určitě bude hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) Mám to nastavené na OP už nějaký pátek. Nikdy jsem to k ničemu nevyužil (a nikdo to nezneužil). Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) Už to začátek digitalizaci v česku mi znělo podezřele, pak že na tom budou úřady v evropě a nakonec pojištění, účty, poplatek popelnice, auto... Snad to v tom našem kocourkově nebude fungovat tak deset let... Jo a hlavně nebudu stát ve frontě a řešit úřední hodiny... To si fakt někdo dobrovolně zvolí že to chce? Uff, tak mam do 2025 pokoj Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Tak uz jsem "ocipovan", ale definoval jsem nakonec dnes jen ten zakladni (povinny) PIN. Ted jeste tu karticku hezky do aluminia a olova, bo Skynet a Matrix nikdy nespi :-) a bude klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Ted jeste tu karticku hezky do aluminia a olova...a bude klid.To už je dneska kničemu, to už nepomáhá. Doporučuju kartičku rozstříhat na malé kousíčky a každý kousek vyhodit do jiné popelnice, pokud možno na co největším území. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Ja ji pred tim dam na chvili do mikrovlnky, tak to snad pomuze... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Ale nezapomeň si před tím vyložit bekovku alobalem, jinak seš v řiti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Jo, to uz mam, ale zvazuju chodit v helmě...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Neporadí někdo při výběru hvězdářskýho dalekohledu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 A na co by ses rád koukal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Projdi si příslušnou diskuzi na astroforu a myslím, že se ani nebudeš muset ptát. Doporučení bude stejně Dobson co největšího průměru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Akutní dotaz na znalce Prahy. Dnes ráno mi řišla SMS od DPP: Neuhrazená pokuta ze dne 19.11. za jizdu bez dokladu 800 Kč. Problém je, že jsem 19.11. jsem MHD nejel, nikdo mě nelegitimoval...v Praze jsem byl autem. Dá se někde zjistit, o co se jedná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 No a za nekdy jindy by nejaka pokuta prichazela v uvahu (ze si jako jen spletli datum)?Pokud ne, neztratils nekdy doklady (zneuziti cernym pasazerem)?Mas (mel si) Opencard ci Lítačku nebo nejaky jiny sml.vztah s prazskym DP?Maji na Tebe min. tel. cislo, nejak se k nemu museli dostat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 NIkdy jsem pokutu za jízdu nedostal, doklady neztratil, kartu jsem žádnou neměl...v Praze jedu občas metrem, vždy posílám jízdenku přes SMS, nikdy jsem kontrolován nebyl. Nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 No, přišla SMS-ka. Asi bych to pustil z hlavy a počkal, jestli přijde něco oficiální poštou a až pak, pokud se to stane, začal zjišťovat jak to maj podložený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Jestli tam mas cislo prestupku, daji se k tomu nekde na webu dohledat detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Neporadí někdo při výběru hvězdářskýho dalekohledu? Projdi si příslušnou diskuzi na astroforu a myslím, že se ani nebudeš muset ptát. Doporučení bude stejně Dobson co největšího průměru.Asi tak. Na většině našeho území a na takový to domácí koukání z balkonu ale v pohodě stačí nějakej lidlskop, mě na měsíček, slunko a Mars slouží lacinej Bresser. Jestli se chceš ty anebo ratolest tahat do Beskyd na pořádný pokoukání, tak za to už ten Dobson stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se