Berbatow Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Evidentně Sára Max od Jelínka ale není za 5-6 tisíc.Tittus to četl pozorně. 10 a více tisíc za jednu matraci nedám z principu. To je jak s dioptrickými brýlemi, pane XY, tyhle titanové od Tag Heuer vám sedí jako jediné. S matracemi je to stejné, mantra prodejců je " přeci nebudete šetřit na svém zdraví"?No nic, budu se muset porozhlédnout v Polsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114211-postele-rošty-matrace/page-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Ta Sára Klasik stojí 7690 a bohatě stačí. K tomu tohle https://www.ceskeprikryvky.cz/vlnene-lozni-soupravy/vlnena-lozni-souprava/ a nemá to chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Koukni sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114211-postele-ro%C5%A1ty-matrace/page-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Hmm, od doby, kdy jsme to pořizovali my, to trochu přitáhli:https://www.jelinek.eu/wp-content/uploads/2018/02/Matrace-MOC-CZ-2018.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Zdar magori, sedim na pifku a kamaraduv kolega se vratil z Norska a rika, ze pri kazdem tankovani paliva mu zablokovali castku na platebni karte v hodnote 4000,- kc. Ja letos nebyl, ac sem tam byl mnohokrat, toto sem nikdy nezazil a moc se mi tomu nechce verit. Nemate nekdo aktualni info? Diky za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Zdar magori, sedim na pifku a kamaraduv kolega se vratil z Norska a rika, ze pri kazdem tankovani paliva mu zablokovali castku na platebni karte v hodnote 4000,- kc. Ja letos nebyl, ac sem tam byl mnohokrat, toto sem nikdy nezazil a moc se mi tomu nechce verit. Nemate nekdo aktualni info? Diky za odpoved.A netankoval nahodou na samoobsluznej pumpe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 To nevime, mozna? Obcas? Ale asi ne pokazde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Pokazde asi ne, ale 100-150? zalohu si samoobsluzne pumpy napříč evropou berou... Aby si neujel, pak to vrátí až přijde platba za skutečné litry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Jasne, diky, rozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Nějaká rada jak zastavit ten rotační ocelový kartáč co mi rampluje v krku ? Zázvor fakt ne, po něm to snad bylo jetě horší...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Nějaká rada jak zastavit ten rotační ocelový kartáč co mi rampluje v krku ? Zázvor fakt ne, po něm to snad bylo jetě horší......Zmrzlina, zmrzlina a zase zmrzlina. Kup si pár litrů na první 2 večery a pak už to bude lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Nějaká rada jak zastavit ten rotační ocelový kartáč co mi rampluje v krku ? Zázvor fakt ne, po něm to snad bylo jetě horší......Na látku tvaroh, na něj cibuli a na krk, zavázat, šálu, folii, pořádně zapařit. Fakt to maká.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Bych se poblil smradem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Nějaká rada jak zastavit ten rotační ocelový kartáč co mi rampluje v krku ? Zázvor fakt ne, po něm to snad bylo jetě horší......Priessnitz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Nějaká rada jak zastavit ten rotační ocelový kartáč co mi rampluje v krku ? Zázvor fakt ne, po něm to snad bylo jetě horší......Ja tohle řeším slivovici a funguje dobre :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Bych se poblil smradem...No tak šanel to zrovna není, ale mám to vyzkoušený.... Třeba do kina bych s tím nešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Nějaká rada jak zastavit ten rotační ocelový kartáč co mi rampluje v krku ? Zázvor fakt ne, po něm to snad bylo jetě horší...... V sekci humor máš kurz POLYKÁNÍ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Nějaká rada jak zastavit ten rotační ocelový kartáč co mi rampluje v krku ? Zázvor fakt ne, po něm to snad bylo jetě horší......Priessnitz je fajn, já ještě cumlám hřebíček (to koření) a teda i zázvorový čaj. Hřebíček je velmi silné antiseptikum viz tady, funguje skvěle. Hlavní složkou hřebíčkové silice je fenolická sloučenina eugenol, který má lokálně-anestetické a antiseptické účinky, používá se často v zubním lékařství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Taky cumlam hrebicek, uz druhy rok, i preventivne, a docela mi to zachutnalo. A zvenku ten pryznitsuv zabal. Slusny lecebny caj je povarit zazvor s hrebickem, pak dosypat skorici a tymian, dolit citron, dat med a hlavne slusnou porci rumu, a je to. Vyborny i chutove, vhodny i do termosky kdyz jdete nekam v zime ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se