Stalin Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 (upraveno) Nedávno jsem se přistihl, že ráno místo toho, abych se oblíkl a pak si vzal vhodné hodinky, tak vyberu hodinky a k nim teprve pak ladím oblečení. Je to normální??? Upraveno 23. února 2016 uživatelem Stalin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Samozřejmě. Dnes ráno jsem si neplánovaně vzal modrá chrona, tak jsem si musel převléknout červené triko za modré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Nedávno jsem se přistihl, že ráno místo toho, abych se oblíkl a pak si vzal vhodné hodinky, tak vyberu hodinky a k nim teprve pak ladím oblečení. Je to normální???Pokud nakonec neusoudíš, že zvolené hodinky nejlépe vyniknou na nahém těle, tak ještě celkem jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Nedávno jsem se přistihl, že ráno místo toho, abych se oblíkl a pak si vzal vhodné hodinky, tak vyberu hodinky a k nim teprve pak ladím oblečení. Je to normální???Osobně bych řekl že ano, protože já jsem vcelku dost mentál a v životě mě nenapadlo k hodinkám vybírat vhodné oblečení nebo naopak, to znamená že musíš být normální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Já hodinky jako doplněk k oblečení nevnímám, takže na sladěnost nehledím. A jako většina bláznů jsem na světě rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Nedávno jsem se přistihl, že ráno místo toho, abych se oblíkl a pak si vzal vhodné hodinky, tak vyberu hodinky a k nim teprve pak ladím oblečení. Je to normální??? jsem si Tě představil s potámkama a v neoprénu, jak sedíš v open office za mašinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 ... a jestli si vybírá i brejle podle hodinek (k těm potápkám), no tě bůh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Pánové, v neděli budu s dětmi(kluk 12, holka 4) v Praze. Vzhledem k počasí to na chození po památkách moc nevidím. Nějaký tip na výstavu, nebo něco podobného, kde bych je zabavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Holka 4 nevím, ale kluk 12 Národní technické muzeum nebo Království železnic na Smíchově, pokud už jste tam nebyli. A nebo taky showroom Alzy v Holešovicích, ale tam bude asi dost lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 www.muzeumlega.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 koupil sem si kartu do kamery a vlastně nevím na co je ta věc s tkaničkou .... počítač ji sice v USB detekuje ale neukáže ..... myslím, ale že to bude na něco jinýho .... ví to někdo ? https://www.alza.cz/kingston-micro-secure-digital-32gb-sdhc-sd-adapter-a-usb-ctecka-d240470.htm#recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 koupil sem si kartu do kamery a vlastně nevím na co je ta věc s tkaničkou .... počítač ji sice v USB detekuje ale neukáže ..... myslím, ale že to bude na něco jinýho .... ví to někdo ? https://www.alza.cz/kingston-micro-secure-digital-32gb-sdhc-sd-adapter-a-usb-ctecka-d240470.htm#recenzeTo je redukce, do ktery vrazis nejmensi kartu a cely to pak zasunes do USB. Samotna redukce (prazdna) nedela nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 To je redukce, do ktery vrazis nejmensi kartu a cely to pak zasunes do USB. Samotna redukce (prazdna) nedela nic.máš recht .... je tam díra .... to sem ale hovado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 místo toho, abych se oblíkl a pak si vzal vhodné hodinky, tak vyberu hodinky a k nim teprve pak ladím oblečení. Je to normální???Ne, neni. Normalne poradie je tak ako si sam napisal (misto toho atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Ne, neni. Normalne poradie je tak ako si sam napisal (misto toho atd) Několikrát jsem to přečetl, ale stejně si myslím, že tohle by se na Mistrovství srozumitelných vět na bednu nedostalo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Několikrát jsem to přečetl, ale stejně si myslím, že tohle by se na Mistrovství srozumitelných vět na bednu nedostalo:-)No, ale vies co som chcel povedat, ze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Páni-otci,letos už bysme chtěli začít s juniorem jezdit na kole. Máte prosím doporučení na sedačku na kolo? Asi nejlépe model za řidiče na zadní kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 prosim o radu: .. dubovy masivni jidelni stul - povrch HLADKÝ nebo KARTÁČOVANÝ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 (upraveno) Obě děti jsem odvozil v Hamax Sleepy (jestli jí ještě delaj, nebo podobnej model) a máme na ní dva drážky jeden na mým kole jeden na ženy kole. Byl jsem s ní spokojenej, letos možná ještě naposled povozí malýho. http://www.hamax-cz.com/cz-l08/sleepy.php Upraveno 3. března 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 prosim o radu:.. dubovy masivni jidelni stul - povrch HLADKÝ nebo KARTÁČOVANÝ?Hladký, protože je to praktičtější. Kartáčováním se naruší jarní část letokruhu a vznikne reliéf zvýrazňující kresbu (hlavně u jehličnanů to vynikne). Chceš otírat radši hladký povrch a nebo něco takového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se