Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Nedávno jsem se přistihl, že ráno místo toho, abych se oblíkl a pak si vzal vhodné hodinky, tak vyberu hodinky a k nim teprve pak ladím oblečení. Je to normální???

Upraveno uživatelem Stalin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno jsem se přistihl, že ráno místo toho, abych se oblíkl a pak si vzal vhodné hodinky, tak vyberu hodinky a k nim teprve pak ladím oblečení. Je to normální???

Osobně bych řekl že ano, protože já jsem vcelku dost mentál a v životě mě nenapadlo k hodinkám vybírat vhodné oblečení nebo naopak, to znamená že musíš být normální :-)

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem se přistihl, že ráno místo toho, abych se oblíkl a pak si vzal vhodné hodinky, tak vyberu hodinky a k nim teprve pak ladím oblečení. Je to normální???

:lol2: jsem si Tě představil s potámkama a v neoprénu, jak sedíš v open office za mašinou.

Odkaz ke komentáři

koupil sem si kartu do kamery a vlastně nevím na co je ta věc s tkaničkou .... počítač ji sice v USB detekuje ale neukáže ..... myslím, ale že to bude na něco jinýho .... ví to někdo ?

https://www.alza.cz/kingston-micro-secure-digital-32gb-sdhc-sd-adapter-a-usb-ctecka-d240470.htm#recenze

To je redukce, do ktery vrazis nejmensi kartu a cely to pak zasunes do USB. Samotna redukce (prazdna) nedela nic.

Odkaz ke komentáři

místo toho, abych se oblíkl a pak si vzal vhodné hodinky, tak vyberu hodinky a k nim teprve pak ladím oblečení. Je to normální???

Ne, neni. Normalne poradie je tak ako si sam napisal (misto toho atd)
Odkaz ke komentáři

Obě děti jsem odvozil v Hamax Sleepy (jestli jí ještě delaj, nebo podobnej model) a máme na ní dva drážky jeden na mým kole jeden na ženy kole. Byl jsem s ní spokojenej, letos možná ještě naposled povozí malýho.

http://www.hamax-cz.com/cz-l08/sleepy.php

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

prosim o radu:

.. dubovy masivni jidelni stul - povrch HLADKÝ nebo KARTÁČOVANÝ?

Hladký, protože je to praktičtější. Kartáčováním se naruší jarní část letokruhu a vznikne reliéf zvýrazňující kresbu (hlavně u jehličnanů to vynikne).

Chceš otírat radši hladký povrch a nebo něco takového?

hlubok%C3%BD%20kart%C3%A1%C4%8D%20detail

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...