Lamiczka Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 nebylo tady něco o sekačkách.............někde ? bylo - samostatný vlákno zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29563-pora%C4%8Fte-seka%C4%8Dku-pros%C3%ADm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Ne.Pidizahrada = řešitelný.Vloni jsem takhle dělal na konci léta 120m2 - postřik všeho (ideál je přípravek Kaput, účinek jako Roundup ale za 1/5 peněz), až to vše uschlo za dva týdny porýt, vyhrabat uschlý bordel a kameny, přidat písek a kompost, zasít trávu.Výsledek je trávník, ale dá to práci.No problém je právě v tom, že to díky těm pidirozměrům moc nemůžu stříkat, páč všude je těsně vedle něco, na co by to nemělo přijít. Asi tam nasypu štěrk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Absorbuje se to listy, na co to nastrikáš to uschne, na co to nenastříkáš tomu se nic nestane. Dá se s tím pracovat s přesností na centimetry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Roundup je super duper záležitost jsem slyšel..http://spotrebitele.dtest.cz/clanek-4317/herbicid-roundup-zarazen-na-seznam-potencialne-karcinogennich-latek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 U nas v Hornbachu som videl tabulu v zahradnickom oddeleni ze "Roundup uz nepredavame lebo je to jedovata sragora po ktorej zemrete ". Alebo tak nejak. Presne si to nepamatam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 (upraveno) Chlapi nedela tu nekdo do stavebnich materialu. Ve sve lehkomyslnosti jsem si nezapsal ( nebo zapsal a kvuli skleroze nevim kam :-D) nazev produktu na opravu spar venkovni kamenne dlazby. Genialita toho produktu, ktery nyni nejsem sto vygooglit spocivala v tom, ze se ji nasucho vysypaly vydrolene spary a pak stacilo zakropit jemne vodou, aby se to nevyplavilo. Druhej den tvrdy. Pohoda jazz. Jenze ja vul nevim nazev. Myslim, ze jsem to koupil v Hornbachu jako reprofilacni maltu, ale tam se nyni tvari, ze nikdy o nicem takovem ani neslyseli, ne to aby to jeste prodavali. HELP !!! Upraveno 6. července 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Něco takovýho?: http://www.pci-cz.cz/produkty/informace-o-produktu-new/p.html?tx_mmdb%5Bbpage%5D=0&tx_mmdb%5Bgrouping%5D=%2A&tx_mmdb%5BallResults%5D=-1&tx_mmdb%5Bproduct%5D=945&cHash=4dbb03ce3341b9f736dc8fde822e4fb6 nebo http://www.pci-cz.cz/produkty/informace-o-produktu-new/p.html?tx_mmdb%5Bbpage%5D=0&tx_mmdb%5Bgrouping%5D=%2A&tx_mmdb%5BallResults%5D=-1&tx_mmdb%5Bproduct%5D=12971&cHash=c294722345eea3eb4ddb74c587b905ef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 (upraveno) Díky, ale to není ono. To, co jsem měl se suché nasype do spar a pak se to zkropí vodní mlhou. A ráno je to tvrdý. Upraveno 6. července 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Díky, ale to není ono. To, co jsem měl se suché nasype do spar a pak se to zkropí vodní mlhou. A ráno je to tvrdý.PFM 94ale nepamatuju se jak je možné že si to pamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 TYVM :-):-):-) Úplnej zázrak tenhle materiál. Jen mám příjezdovku dost strmou, tak musím zkrápět fakt opatrně, abych nevyplavil moc toho pojiva.Po zatvrdnutí stačí vzít na ty šutry hrubý koště a proud vody a je hotovo. Co neudělá pán domu, to zvládne dočistit následujících pár letních slejváků. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Nevíte čím může být že mi nehraje externí repro od TV když hraju z O2 TV? Vše je připojeno hdmi. TV i blueray jedou v pořádku ale když zapnu O2 tak ticho. Ta firma musí dělat problémy všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 (upraveno) Dotaz k airbnb... mate nekdo zkusenost s rezervaci pokoje nebo bytu v den, kdy tam chci prespat jenom jednu noc? Chci projet autem Jizni Francii, Provence - od Avignonu po Monako a spani chci poresit tim zpusobem, ze pres den si udelam vylet po okoli a meste, odpoledne kouknu na airbnb a rezervuju pokoj na vecer. Nemam s tim vubec zadne zkusenosti, tak treba tady nekdo poradi. Dekuji Upraveno 19. července 2016 uživatelem Lakerss007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 (upraveno) Nvm kam s tim, tady to asi bude zavazat nejmíň. Porát jsem nemohl vybrat světla do chodby a hlavní lustr do obýváku, až mně napadlo na to jít trochu jinak - cestou sádrokartonového podhledu s bodovkami do chodby, plus podobně do obýváku s nepřímým osvitem LED diodami. Obrázek lepší než sto slov... A hledám firmu nebo řemeslníka v okolí Prahy, která by to uměla ideálně celé = sádroš včetně elektroinstalace ; anebo aspoň ten sádroš s přípravou (zavzpomínám na průmku a vyhlášku 50 a zapojim si to sám). Upraveno 21. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Panove, premyslim o vycestovani z CR v pristim roce, rekneme min 6 mesicu. Jak je to se soc. a zdravot. pojistenim? Budu pendlovat po Evrope a nebudu zamestnany, coz jsem jeste nezazil. Budu moct byt na pracaku nebo jak to je? Diky, nemam v tomhle zkusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Zdravotní si musíš platit i jako nezaměstanej, sociálku pak ne. Já jsem teda na pracáku nikdy nebyl, ale pochybuju, že budeš pobírat podporu a přitom si cestovat po světě. To by ti asi neprošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Ja od nich nic nechci, potrebuju jen vedet, co budu platit Diky za info, asi tam brnknu at vim i castku nebo tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Pokud budeš déle než půl roku za prací v zahraničí, je možnost odhlásit se ze systému veřejného zdravotního pojištění v ČR,(písemně pojišťovně + vrátit průkaz pojištěnce + doložit pojištění v cizině nebo cestovní pojištění). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Pokud po nikom nic nechceš a chceš se o sebe postarat sám, tak jen zajdeš do své zdravotní pojišťovny a řekneš, že by sis chtěl platit zdr. pojištění sám. A oni už ti řeknou kolik a jak. To je vše, víc netřeba.Eventuelně pak i nějaké zdravotní připojištění pro pobyt v zahraničí, pokud budeš chtít, ale to už je na tobě. Možná že ve tvém případě bude potřeba i něco kolem hlášení pobytu (že nebudeš tady a případně podle zahr. místních podmínek že jsi tam a tam), ale to netuším. Ed: A samozřejmě pokud nechceš mít výpadek v sociálním pojištění (důchod a tak), tak máš možnost si sám platit i tohle, ale to už není povinné. Upraveno 22. července 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Jo kluci, uz jsem volal a rekli mi to, co vy.Ja prave nebudu za praci, jinak bych si to resil mistne. Ohledne vyse zdravotniho pojisteni se mam pry informovat u sve pojistovny.Vsem diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 U VZP si jako nezaměstnaný bez příjmů platíš 1337 Kč měsíčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se