Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máte někdo zkušenost s nafukovací postelí pro dva? Jde mi o nouzové přenocování v menším bytě. Zajímalo by mě, zda se na tom dá vyspat a jestli to něco vydrží.

Odesláno

Šílenost! Jeden se pokusí otočit a ten druhý z toho vypadne. Každý pohyb prostě vyvolá reakci na celé ploše nafukovací postele...

Odesláno
  V 21. 11. 2016 v 10:06, Klotzman napsal:

Murphy97 - nemáš k těm svejm kytičkám (Posted 29.October.2016 - 19:31) ? Jsme nad tím doma bádali a docházeli k podivným řešením, tak by nás zajímalo, jak to autor mínil.

10, není tam chyba? :D i v učebnici je dnes vše možné... , 0 ?

Odesláno
  V 21. 11. 2016 v 12:34, Liqid napsal:

Máte někdo zkušenost s nafukovací postelí pro dva? Jde mi o nouzové přenocování v menším bytě. Zajímalo by mě, zda se na tom dá vyspat a jestli to něco vydrží.

Souhlas s tím, co píše JaRooN. Určitě nebrat.

Odesláno

Třeba ty kytky s čísly řešení ani nemají, může to být jen úloha na rozvoj samostatného přemýšlení a hledání možností. Ve třetí třídě bych schopnost řešení takových úkolů taky neočekával.

Odesláno
  V 21. 11. 2016 v 12:42, JaRooN napsal:

Šílenost! Jeden se pokusí otočit a ten druhý z toho vypadne. Každý pohyb prostě vyvolá reakci na celé ploše nafukovací postele...

V 21. 11. 2016 v 14:05, Maxel napsal:

Souhlas s tím, co píše JaRooN. Určitě nebrat.

Toho jsem se tak nějak obával. Nějaký nápad jako alternativa? Potřebuju něco, aby měla návštěva jednorázově kde přespat. Problém je malý byt, kam prostě další postel nebo gauč nedám.

Odesláno
  V 21. 11. 2016 v 16:54, Liqid napsal:

Toho jsem se tak nějak obával. Nějaký nápad jako alternativa? Potřebuju něco, aby měla návštěva jednorázově kde přespat. Problém je malý byt, kam prostě další postel nebo gauč nedám.

Klidně nafukovací, ale dvě menší, aby měl každý svoji a neprojevoval se ten efekt akce a reakce...

Odesláno
  V 21. 11. 2016 v 17:17, JaRooN napsal:

Klidně nafukovací, ale dvě menší, aby měl každý svoji a neprojevoval se ten efekt akce a reakce...

Jj, 2 nafukovacky vedla seba. Aj ked to zabera asi viac miesta. No celkom sa na tom da spat, nudzovo urcite ok (take tlste modre nafukovacky s chlpatym povrchom).

Odesláno
  V 21. 11. 2016 v 16:54, Liqid napsal:

Doporučoval bych samonafukovací karimatku, při tloušťce 10cm se na tom vyspíš pomalu stejně jak na posteli. Na klasické nafukovačce se mi moc dobře nespalo ale to máme každý jinak.

Odesláno

Přesně tak, dobrá karimatka je 100x lepší než ten nafukovací bordel. Měli jsme to na studentském bytě - člověk se na tom trochu zavrtěl, a nadělalo to dost hluku, takže si kamarád musel brzo pořešit spaní jinak...

Odesláno

Lama dotaz, poraďte někdo z daňařů jak má být naformulovaná faktura na výměnu starých oken za nová, aby to šlo rovnou odepsat celé. Díky.

Klidně i sem do vlákna, možná by to zajímalo víc lidí.

Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Potřebuju po letech vyprat kimono a dívám se, že je na některých exponovaných místech už docela zažloutlé. Můžete se někdo, prosím, zeptat vaší ženy/přítelkyně, jestli má cenu to nějak speciálně prát, bělit či co, resp. jestli by to pomohlo? Případně pokud ano, tak čím konkrétně a jak. Díky moc.

Upraveno uživatelem LukeD
Odesláno

Savo Perex 150 ml namocit s vodou do lavoru na hodinu a pak dat klasicky vyprat.

Návštěvník LukeD
Odesláno

Uf, to byla rychlost. Díky ještě jednou. Nemaje ženy, v podobných věcech si milerád nechám poradit.

Odesláno
  V 27. 11. 2016 v 9:37, LukeD napsal:

Uf, to byla rychlost. Díky ještě jednou. Nemaje ženy, v podobných věcech si milerád nechám poradit.

Snad to pomuze, ;)

Odesláno (upraveno)
  V 12. 12. 2016 v 12:21, VS napsal:

Neznáte vzoreček na výpočet objemu kapaliny? Mám válcovou nádrž, znám průměr, délku a výšky hladiny. Jaký je objem kapaliny?

pí x r2 x v a pak to v tvém případě celé vynásobíš 0,75

http://vzorce-matematika.sweb.cz/jak-vypocitat-objem-valce.php

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno (upraveno)

Já byl vždy na matiku úplně blbej, ale na to 0,75 jsi přišel jak? Teda já asi vim jak, ale přijde mi to jako úplná kravina:)

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...