TheBP Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 S tym chlebom to mam rovnako a obcas ukladam veci pekne pomaly ako podla pravitka. Nech je v tom kus geometrie Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 A ještě mě napadá, že moje plocha pracovního kompu musí vypadat jedině takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 V 28. 2. 2014 v 22:10, African napsal: Jedna z hodně, nejím třeba vajíčka, kde jsou dva žloutky Vajíčka kupuji pouze od soukromníků a je takových čím dál tím víc, nevím čím ty slepice ozařují, ale mě to připadne zvláštní a tak se pro mě míchaná vajíčka pomalu, ale jistě stávají španělskou vesnicí" Rozdělám vajíčko, jsou tam dva žloutky a už volám na mladou, dělám ti večeři.....Prostě to je divný, jako ovce s dvěmi hlavami..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No vidíš, já si je nechávám speciálně vozit od kámošky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Jéžiši marjá, to je přesně o čem mluvím" Jak dlouho svítí, když je rozbiješ? V 1. 3. 2014 v 22:15, Tittus napsal: IMG_4658.jpg No vidíš, já si je nechávám speciálně vozit od kámošky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 V 1. 3. 2014 v 22:19, African napsal: Jéžiši marjá, to je přesně o čem mluvím" Jak dlouho svítí, když je rozbiješ? Ale kulový, Tys viděl dva žloutky bo jsi byl pod vlivem alkoholového démona a viděl dvojmo....................................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 V 1. 3. 2014 v 22:19, African napsal: Jéžiši marjá, to je přesně o čem mluvím" Jak dlouho svítí, když je rozbiješ? Ale nesvítí, to není nic výjimečného. Z vaječníku se prostě utrhnou dva žloutky najednou a spadnou do vejcovodu, kde se obalí skořápkou. Většinou slepice žere víc bílkovin, nebo se to děje u mladé slepice na začátku snášení. Kámoška má mámu v třídírně, kde vajíčka prosvítí při kontrole a ty se dvěma žloutky dávají stranou pro známé... Proto se málokdy objeví v obchodech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 V 1. 3. 2014 v 22:15, Tittus napsal: No vidíš, já si je nechávám speciálně vozit od kámošky... Děláš mi chuti, zrovna se chystám k snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 (upraveno) Já se tedy přiznám.Někdy mám strach jít na chronomag, jelikož je to časově náročné. Teď jsem se bál sem jít 14 dní.No a vidím, doprčic - zas už je je 00.45. Ach jo. Upraveno 20. března 2014 uživatelem pavel67 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Nesnasim, kdyz na me pri otevrenem notebooku cumi webkamera, takze prelepuju nepruhlednou lepici paskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 V 21. 3. 2014 v 8:56, filo-boxer napsal: Nesnasim, kdyz na me pri otevrenem notebooku cumi webkamera, takze prelepuju nepruhlednou lepici paskou. taky me to znervoznuje,minule sem si dal v hodpode 4piva a tri myslivce,pak jsem cumel na chronomag a premejslel jsem,co s ni udelat...priste si dam vo dva snajpry navic a vydloubnu ji nozem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Když nemám žvejkačku tak mám neustále pocit, že mi smrdí z huby. Přitom jsem se pár dobrých kamarádů ptal a nikdo neříkal že by to bylo opodstatněné, nicméně nesnáším komunikaci s člověkem kterýmu je cejtit z pusy, takže to mám asi z toho.Přítelkyně študuje v oboru a straší mě, že mi časem vypadne pant, protože se ochodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Trojan: Se delaj takovy spreje na to. Sice po nem chvili nafoukas osum promile, ale zas ti nevypadne ten pant.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 to filo-boxer: a jak to řešíš s telefonem? Tam je z každé strany jednamimochodem mám to na notasu stejně zakázané v nastavení plus samolepka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 V 23. 3. 2014 v 7:29, Milan156 napsal: to filo-boxer: a jak to řešíš s telefonem? Tam je z každé strany jednamimochodem mám to na notasu stejně zakázané v nastavení plus samolepkaNa telefonu to mam vyresene takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Vitej v klubu Mimochodem, ve spravnosti prelepovani webky me utvrdil nas ajtak ve firme, kdyz mi tvrdil, ze to je blbost a at to nedelam a sundal mi to. Jak zmizel, hned jsem zase prelepil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Já mám webovku stojánkovou a stále otočenou do zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Já mám takovou otočnou kolem svý osy....tak ji vzdycky natočím tak, aby na mě nekoukala čočka..............ale ste mně nahlodali. Co když vona ta čočka je nějak panoramatická, že vidí třeba za roh? ............... jdu lepit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Taky mi to jednoho dne začalo vadit a mám pás z tvrdého papíru vytvarovaný do ?U?, nasazený na horní rantl monitoru. Když volám přes skype a potřebuju kameru, tak ho dočasně sundám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Já se bez webky neobejdu, hodně schůzek řešíme přes videohovory.Nesnesu asi jenom překroucený kabel ke sluchátkům, když se mi tkanička u bot dotýká země a to je vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Pokaždé, když jsem si u sebe všiml nějaké obsese, kladl jsem si otázky, jestli to také někdo má, jestli jsem normální a jestli s tím nemám něco dělat. Pak jsem narazil na tohle vlákno. Poctivě jsem ho přečetl od prvního do posledního příspěvku a hlasitě jsem zvolal: HURÁÁÁ, JSEM NORMÁLNÍ!!! Všechno, čím trpím, jste tu už dokonale popsali. Díiky kamarádi. Jedu v tom s vámi a ulevilo se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se