Přejít na obsah

Vaše malé obsese a fobie

Doporučené příspěvky

V 28. 2. 2014 v 22:10, African napsal:

Jedna z hodně, nejím třeba vajíčka, kde jsou dva žloutky :eek: Vajíčka kupuji pouze od soukromníků a je takových čím dál tím víc, nevím čím ty slepice ozařují, ale mě to připadne zvláštní a tak se pro mě míchaná vajíčka pomalu, ale jistě stávají španělskou vesnicí" Rozdělám vajíčko, jsou tam dva žloutky a už volám na mladou, dělám ti večeři.....Prostě to je divný, jako ovce s dvěmi hlavami.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

No vidíš, já si je nechávám speciálně vozit od kámošky...  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 1. 3. 2014 v 22:19, African napsal:

Jéžiši marjá, to je přesně o čem mluvím" Jak dlouho svítí, když je rozbiješ? :lol2:

Ale nesvítí, to není nic výjimečného. Z vaječníku se prostě utrhnou dva žloutky najednou a spadnou do vejcovodu, kde se obalí skořápkou. Většinou slepice žere víc bílkovin, nebo se to děje u mladé slepice na začátku snášení. Kámoška má mámu v třídírně, kde vajíčka prosvítí při kontrole a ty se dvěma žloutky dávají stranou pro známé...  :smile_anim: Proto se málokdy objeví v obchodech.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  V 21. 3. 2014 v 8:56, filo-boxer napsal:

Nesnasim, kdyz na me pri otevrenem notebooku cumi webkamera, takze prelepuju nepruhlednou lepici paskou. :bag:

taky me to znervoznuje,minule sem si dal v hodpode 4piva a tri myslivce,pak jsem cumel na chronomag a premejslel jsem,co s ni udelat...priste si dam vo dva snajpry navic a vydloubnu ji nozem.

Odkaz ke komentáři

Když nemám žvejkačku tak mám neustále pocit, že mi smrdí z huby. Přitom jsem se pár dobrých kamarádů ptal a nikdo neříkal že by to bylo opodstatněné, nicméně nesnáším komunikaci s člověkem kterýmu je cejtit z pusy, takže to mám asi z toho.

Přítelkyně študuje v oboru a straší mě, že mi časem vypadne pant, protože se ochodí.

Odkaz ke komentáři

V 23. 3. 2014 v 7:29, Milan156 napsal:

to filo-boxer: a jak to řešíš s telefonem? Tam je z každé strany jedna

mimochodem mám to na notasu stejně :) zakázané v nastavení plus samolepka

Na telefonu to mam vyresene takhle  :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokaždé, když jsem si u sebe všiml nějaké obsese, kladl jsem si otázky, jestli to také někdo má, jestli jsem normální a jestli s tím nemám něco dělat. Pak jsem narazil na tohle vlákno. Poctivě jsem ho přečetl od prvního do posledního příspěvku a hlasitě jsem zvolal: HURÁÁÁ, JSEM NORMÁLNÍ!!! Všechno, čím trpím, jste tu už dokonale popsali. Díiky kamarádi. Jedu v tom s vámi a ulevilo se mi  :clap: :D   :clap:  :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...