Přejít na obsah

Vaše malé obsese a fobie

Doporučené příspěvky

-úplně se vidím hned v prvním příspěvku - volný konec toaleťáku musí být ode zdi!

-ruce si myju snad 100x za den, pusu vyplachuju po každý cigaretě pokud to jde,

-hrozně často si čistím uši, to je takovej rituálek

-přílišná blízkost cizích lidí - co úplně nejvíc nedávám je, když se mi kdokoli naklání přes rameno, zejména při práci na kompu

+ spousta dalších již zmíněných maličkostí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dámy a pánové, opravdu jsem se pobavil :).

Musím říct, že netrpím ničím výše zmíněným, snad kromě kontroly zamčeného domu, bytu, auta atd ..., ale to mi přijde naprosto standardní a normální.

Dále také musím říct, že nechápu ty (nic proti vám), kteří denně cídí auto a nemůže se zde bouchnout dveřmi nebo šoupnout sedačka:), já to beru jako spotřební zboží, které jsem si nekupoval na okrasu. Samozřejmě, že když mi to někdo obouchá na parkovišti nebo si ťuknu o futra do lunety, tak mě to mrzí, ale jsou to již utopené náklady.

Jediná obsese, která mě napadá, ale to je spíš "nemoc z povolání", což beru také jako standard u všech lidí, je uplatňování (neoklasických i dalších) ekonomických teorií na všechny problémy světa i běžného života:D :D

Odkaz ke komentáři

tak strach, že bych je sněd to není, spíš představa, že bych se probudil s knoflíkem v puse :-)

taky mě štve, že o ten knoflík občas ve spánku zavadím

Tohle strašně vytáčí mou lepší půlku, že mi je to putna a klidně se přikryju peřinou s knoflíkama u hlavy
Odkaz ke komentáři

já si myslím, že tohle jsou fakt bežný lidský vlastnosti - pořádkumilovnost, puntičkářství, pedantství, pověrčivost, atd atd. skutečná obsese je něco jako psal na začátku vojt - o studentovi, který si 2 hodiny čistí zuby a teď nevím, co všechno tam ještě bylo...

Odkaz ke komentáři

jn, uz se moc tesim...nadrobeno, nablinkano a okopany sedacky. Auuuu, uz mam husi kuzi :-D

Bandi, nedrobivy susenky? To jsou vyrobeny ze zele,ne?

Doporučuju rozhodně gumový koberečky aspoň pod sedadlo s dítětem, synátor (20měsícu) mi takle pokřtil týden starý auto a byl jsem rád že tam byly. Málem trefil i sedadlo spolujezdce před sebou, ještě že bylo posunutý dopředu aby ho nemohl okopávat.

Odkaz ke komentáři

Já jsem vcelku flegma, ale dělají mi problém prasklé kachličky, nějak na ně nemůžu šlápnout. Nebo když je podlaha z větších bloků, tak nikdy ne na ten spoj, vždycky před nebo za něho. Občas mě to štve, při tom poskakování musím vypadat jak debil. Ale není to vždycky...

Odkaz ke komentáři

tak do teď jsem si myslel že jsem v celku normální, ale musím neustále kontrolovat jestli je peněženka a klíče na svém místě a to i v případě, že jsou pevně uzamčený v šuplíku ve stolu ke kterýmu chodim jen já. Naopak mobil můžu nechat pohozený kdekoli a je mi to v celku jedno.

Dál mam absolutní děs z toho, že neudělám něco co je prostě samozřejmostí, nespláchnuté WC, nezhasnuté světlo, nezamčené dveře od bytu, auta, práce... o tom kolik jsem už takhle najezdil km sem a tam zbytečně by bylo na dlouhé vyprávění

Odkaz ke komentáři

Doporučuju rozhodně gumový koberečky aspoň pod sedadlo s dítětem, synátor (20měsícu) mi takle pokřtil týden starý auto a byl jsem rád že tam byly. Málem trefil i sedadlo spolujezdce před sebou, ještě že bylo posunutý dopředu aby ho nemohl okopávat.

:) Zadní strana předních sedaček potažená igelitem, 2 autosedačky vzadu s pratelnými potahy, pod nimi natažená pratelná podložka na sedadle, gumové koberečky. Několik úložišť na blicí pytlíky. Tolik "dětská úprava" naší Oktávie. Už jsem o své zkušenosti s poblitým autem psal jinde. Vyčištění mě stálo 2 litry, tak se radši jistím.
Odkaz ke komentáři

Mám fóbiu z neumytých rúk a mokrých uterákov/do práce idem s tromi uterákmi a umývam možno 80x za smenu, po použití telefónu a klávesnice, v aute bez uteráka a plastovej dvojlitrovky z vodou ani ranu /, z červov a podobných hmýriacich živočíchov všeobecne/to je hádam najsilnejšie/, hady mi napodiv nevadia. Gombíky neznášam/na košeliach a saku mi pritom vôbec nevadia/.

Odkaz ke komentáři

No naše dítě zásadně blilo bez upozornění, takže to šlo odzadu stopem až na budíky a čelní sklo. Při prodeji tohoto auta si pán notoval, jak je ten interier zachovalej, bodeť ne, když se drhnul po každé cestě s dítětem. Bohudík děcko dnes chodí na VŠ a s náma už jezdit nechce.....:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Knofliky u periny musej bejt taky dole. U pusy je mam jen kdyz to prezenu s pitim. U pusy je mam casto.

Metro plny lidi nedam, mam hruzu z toho, kdyz z jakychkoliv duvodu zastavi vlak mezi stanicemi, byt na par vterin. Za poslednich 10 let jsem jel metrem nanejvys petkrat - opravdu.

Miluju letadla, mene uz letani, byt letam pomerne dost.

Nikdy mi nevadily vysky, dnes se nevyklonim z balkonu vyssim, nez v patem patre.

Posledni neni fobie, ale nesnasim, kdyz je mi zima!!!

Odkaz ke komentáři

Jezismarja, kam jsem to vlezl! :-) Ale mam dojem, ze, aspoň u mě, těch obsesi ubyva a rozlišuju mezi důležitým a méně důležitým. Nicmene, na hajzlu stale dýchám zasadne nosem, aby se mi ten smrad nedostal do huby. Což je kravina, zejo, proč by nemoh, a stejne se dostane...

Odkaz ke komentáři

Jezismarja, kam jsem to vlezl! :-) Ale mam dojem, ze, aspoň u mě, těch obsesi ubyva a rozlišuju mezi důležitým a méně důležitým. Nicmene, na hajzlu stale dýchám zasadne nosem, aby se mi ten smrad nedostal do huby. Což je kravina, zejo, proč by nemoh, a stejne se dostane...

Bravo. Málem jsem se roztrhl vedví. Posted Image
Odkaz ke komentáři

Já si stejně myslím, že oproti tomu, co člověk potkává denně na ulicích, jsme úplně normální..

S tím smradem je to ale fakt blbost :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...