Chumpus Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Mám za sebou degustaci kompletního portfolia Bushmills a musím říct, že jejich Black Bush je fakt vynikající. V poměru cena/kvalita opravdu pecka. Zajímavá je taky 16yo single malt, kterou dávají na půl roku do sudů po portském, takže barva je tmavší. Nejenom u mě porazila i jejich 21yo. No a konečně jsem se taky dostal k Balvenie 12yo Double Wood a šmakoval jsem si
bohus76 Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Dnes výběr z bobulí Rulandské modré a nealko domácí mochito.Domácí sirup z černého bezu+ perlivá voda+ limetka s citrony a domácí máta.To mě potěšilo velmi.
mondeo2 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 jak jsem to viděl, musel jsem si nalít, tak na krásný večer.........
jacob Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 včera toto a lahoda...Jen to chce dávkovat maximálně láhev na osobu, ten cukr dělá divy :-).
Gustaf Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 jj, sladky to je...ale moooc dobrý sem to kombinoval s duem Morgan mít Cola
Návštěvník swanieck Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Odesláno 6. července 2014 (upraveno) i když je to babské pití, tak i chlapa osvěží.....SMIRNOFF ICE ledově chlazená Upraveno 6. července 2014 uživatelem swanieck
mondeo2 Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 A není těch kabelů k tomu topinkovači nějak hodně?
instant Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Je to na mna este mlade ale pit sa to uz da.
Krakonosh Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 (upraveno) A tebe si, kamaráde, nechám na pátek, to bych ráno asi nedal Upraveno 21. července 2014 uživatelem Krakonosh
Locque Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Je dobrej? To já moc rád. Raději teda bretaňskej "cídr" než britskej "sajdr" , ale tohle mě zajímá...
tombed Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Je dobrej? To já moc rád. Raději teda bretaňskej "cídr" než britskej "sajdr" , ale tohle mě zajímá...Podlehnul jsem reklamě, ale musím říct, že mi to chutnalo, a 4% alkoholu jsou v tomhle pařáku tak akorát, dovedu si představit vycumlat jich 10 za odpoledne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se