MadButcher Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Vidis, uplne jsem zapomnel ze jsem stejnej barel koupil minuly tyden v Globusu, taky meli akci. Jinak je to pekne predrazeny kus skla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Domácí medovina od kamaráda včelaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Vánoce s těmahle nábojema:-) Yo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jak jako Vánoce? Toe tak na večer, max dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jsem si na svatky koupil rum. Fotka je z minulyho tydne a dle aktualniho stavu hladiny se Stedreho dne pravdepodobne nedozije . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Vánoce s těmahle nábojema:-) Yo!lepší by ty náboje byly tak za 5 let. Škoda to teď pít. Snad krom brunela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jsem si na svatky koupil rum. Fotka je z minulyho tydne a dle aktualniho stavu hladiny se Stedreho dne pravdepodobne nedozije . Vánoční svátky bez dobrého rumu, to není ono. Já v pondělí koupil dvě lahve mých oblíbenců, no a dnes jsem do košíku přihodil i něco "pro jistotu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Já leju budvarek a mám chuť se vylejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 lepší by ty náboje byly tak za 5 let. Škoda to teď pít. Snad krom brunela.ale riziko aby mi to vydrželo, abych neměl pak vadnej korek, to by mě kleplo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 dneska jsem nabral tohle, ale teda na chuť je to fakt pecka největší, takže doporučuji! mám rád sladký, a med a kávu, a oříšky, takže tohle je balení toho všeho v jednom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Když jsou ty vánoce, tak jsem zalovil ve sklepě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Začnu na Gotbergu a přesunu se na Sonberk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Loni jsem dostal darkovy baleni Morgena, letos je to hodne velkej posun A uz letos koncim, posledni rok hodne zkousim a stejne piju tak panaka tydne, mozna ani to ne... Pyrata sem objednaval 15.10.2015 a to Santiago 25.1.2016... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Santiago de Cuba mě taky zrovna nevzal za chuťové pohárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Me docela prekvapil, za 400 a na 7yo docela pitelny, diplomatico anejo mi prislo horsi... Ten matusalem 15yo neni spatny, ale ja radsi "ovocny" rumy, top je zatim pyrat, eldorado zklamalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 dneska jsem nabral tohle, ale teda na chuť je to fakt pecka největší, takže doporučuji! mám rád sladký, a med a kávu, a oříšky, takže tohle je balení toho všeho v jednom!Potvrzuji,dnes na něj také přišla řada, sladká tečka,jak má být.To jak píšeš,možná trochu rozinek,šmakuláda... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Me docela prekvapil, za 400 a na 7yo docela pitelny, diplomatico anejo mi prislo horsi... Ten matusalem 15yo neni spatny, ale ja radsi "ovocny" rumy, top je zatim pyrat, eldorado zklamalo Jj, Matusalem 15yo taky ho přinesl ježíšek i s těma Steinama, "nutně" jsem potřeboval do práce ruční nátah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Bile.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Ja iba mainstream (zľavu 37% som proste musel využiť ). A sorry za filter, nudím sa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se