MadButcher Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Pyrat jeste ne, je na seznamu ale urcite po poslednich zkusenostech nejdriv najdu bar kde ho muzu panaka ochutnat. Ja rad vanilku, karamel a tak. Nebo bylinky, na normalni uplne sproste piti mam Morgana Gold Spiced, jenom na takove to svatecnejsi piti prubezne hledam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 nejdriv najdu bar kde ho muzu panaka ochutnat. V zum zum v Žitny mají asi 500 rumu. Tam jdi degustovat. Jsou tam znalci a poradí ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Dik za tip, tam bych nekdy mohl zajit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Díky všem za rady. Koupil jsem nakonec Pampero Aniversario, tak uvidíme. Už se na něj těším. Do zálohy jsem vzal Glenfiddich 12. V makru teď mají super ceny. Pampero za 520, glenfiddich 650, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 a já si jdu votevřít budvar :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Já dnes Primátor 24. Je to trochu silná "káva". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Včera na príjemnej degustácii...tak tomu bych rozumněl, tiše tvým chuťovkám závidím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 tak tomu bych rozumněl, tiše tvým chuťovkám závidím!Hostiteľ bol someliérom v dobrej reštaurácii v Salzburgu... všetky vína boli z jeho súkromného archívu... príjemný chlapík, i večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Jsem ty zásoby asi trochu přehnal - vlevo 1.5 litru, vpravo 1.75 litru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 To máš na zítřek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Ne, spis tak na prvni kvartal 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yxcvbn Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 dneska jsem nabral tohle, ale teda na chuť je to fakt pecka největší, takže doporučuji! mám rád sladký, a med a kávu, a oříšky, takže tohle je balení toho všeho v jednom!Sladký dominikánský za mě teda Siboney 34, ale to je jiná cenová kategorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 ja dnes pri príprave kapustnice obyčajné LAMBRUSCO ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Jsem ty zásoby asi trochu přehnal - vlevo 1.5 litru, vpravo 1.75 litru Jo, dnes byla "akce" v Tescu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Na zítra čekaj Budvary, Kozle a Svijany, dnes ochutnám, zda nejsou zkažený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Jo, dnes byla "akce" v Tescu :-)Videl jsem, asi 649 Kc? Ja ho mam z akce v Globusu myslim za 449 Kc tak mesic zpatky, to uz vychazi smysluplne, vzhledem k tomu ze jsem hrozne chtel tu velkou flasku/soudek, a litrovku kupuju za 319 Kc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 dnes jen tak zlehounka...Budvárek..sem si udělal řezanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Hostiteľ bol someliérom v dobrej reštaurácii v Salzburgu... všetky vína boli z jeho súkromného archívu... príjemný chlapík, i večer...V takové společnosti dobrých flašek nemůže být večer nepříjemný:-) a someliéři jsou většinou veselé kopy, z čeho, to je přece jasné:-D Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Zkouška na Silvestrovský vecer Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Diskusia ma inspirovala, som veľmi zvedavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se