Jeena Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Mlíko Odesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Dnes otevru tohle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Pak mi napiš jaký to bylo, mám jej v merku... Jinak já dnes a asi i nadále kuántro... Fakt příjemný pití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Na to koľko stoji bol velmi dobry! V dany večer mi viac chutil mount gay, ale tento som bol mimo prekvapeny.. Nepamatam si presne opis chuti, ale nebol ani prilis silny ani prilis sladky, bol naozaj "dobrý" moc taka recenzia nepomôže asi, ale rad som si na neho spomenul.. Presne vlani na Vianoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Tak jsem teď jedno koupil. Ale zkazilo se, než jsme ho stačili vypít.... :-) MlíkoOdesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeena Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Tak jsem teď jedno koupil. Ale zkazilo se, než jsme ho stačili vypít.... :-)Nevím jestli je to ironie, ale to moje mlíko je z vody, sladu a chmele... Jen jinak načepovaný. Odesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Pak mi napiš jaký to bylo, mám jej v merku... Jinak já dnes a asi i nadále kuántro... Fakt příjemný pití Spatny to neni, ale ja nejsem zadnej fajnsmekr. Ma radsi vic ovocnejsi, tohle je takovy spis do whisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Trochu Vam tu zavidim tie fajn destilaty ,ale ja mozem na posr... zaludok uz len cervene vino, nasiel som cervene hodinkove tak ho idem okostovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Dostal jsem tuhle lahev a nejsem si úplně jistej jestli mám radost nebo se mám naštvat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Sauternské... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) Poradil by někdo, kde koupit Ardbeg 10 a jestli to stojí za to? Dostal doporučení od kolegy. Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) Stojí. World whisky of the year 2008. V mojí top trojce. Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) Si piš, že stojí... Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem tally7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Taky se přidávám, že stojí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Děti chtějí zítra sushi, tak jsme byli koupit v Makru nějaký mrtvý ryby. Jak na potvoru tam byl stánek s ochutnávkou rumů a já jsem řídil. Žena moje dala 5 panáčků a poručila koupit tohle, tak teď popíjíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Dnes som si otvoril po obede dalsie cervene ,(neviem preco sa tie foto obracaju ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Malbec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Pivec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 To je Zlatý Bažant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ano Bazant, '73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se