Návštěvník TRX2010 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Tak můj typ je Johny Walker Blue a nebo Smirnoff Black. Posledních šest let jse msi s tím vystačil. Upraveno 30. října 2010 uživatelem TRX2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Vzhledem k tomu, že se již setmělo, gentlemani již mohou požívat nápoje pro dospělé :-)Vavřinec, 2009 od Mrhala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Jsem kousek od Přerova, tak Zubra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 co piju? jak kdy momentálně druhej lahváč Bráníka. (ten co má dva litry) No a co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 pivo (nejlepe plzen, ale nejcasteji gambrinus)vino (jen zridka)rum, vodka, gin, whisky, slivovice Nova zjisteni od zacatku semestru: - Jemna vodka neni jemna- Gin za 150 kc neni dobre pit bez toniku (nevim jestli drazsi gin je lepsi, ale tento chutnal stejne jako kdybych si nacpal plnou buhu jehlicim a zapil to alkoholem)- I po dobre whisky boli hlava (takze nema smysl kupovat drazsi flasku nez za dve kila )- Zasoby domaci slivovice nejsou tak velke jak sem si myslel - neni dobre kupovat chlast do zasoby !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 pivo (nejlepe plzen, ale nejcasteji gambrinus) vino (jen zridka) rum, vodka, gin, whisky, slivovice Nova zjisteni od zacatku semestru: - Jemna vodka neni jemna - Gin za 150 kc neni dobre pit bez toniku (nevim jestli drazsi gin je lepsi, ale tento chutnal stejne jako kdybych si nacpal plnou buhu jehlicim a zapil to alkoholem) - I po dobre whisky boli hlava (takze nema smysl kupovat drazsi flasku nez za dve kila ) - Zasoby domaci slivovice nejsou tak velke jak sem si myslel - neni dobre kupovat chlast do zasoby !!! Beefeater za 320 se dobre pije i bez toniku a wizour za pár set se pije o dost jináč, než ten za 2...tady platí, že dobré pití se pozná hlavně podle peněz, je to smutné ale na 100% pravdivé jinak teď aktuálně mám ve sklenici čistou vodku sfinskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TRX2010 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 A po drahé wisce je sice standartně blbě ale nikdy mě po ní nebolela hlava.... Beefeater za 320 se dobre pije i bez toniku a wizour za pár set se pije o dost jináč, než ten za 2...tady platí, že dobré pití se pozná hlavně podle peněz, je to smutné ale na 100% pravdivé jinak teď aktuálně mám ve sklenici čistou vodku sfinskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 A po drahé wisce je sice standartně blbě ale nikdy mě po ní nebolela hlava.... taky je dost nebezpečné ji pít, páč i 43% je natolik jemných, že to člověk pozná, až když nemůže zvednout nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Včera mně přišla Laphroaig 10, je to úžasné pití, rozhodně to vyměním za Taliskera, ale zajímalo by mě, jestli někdo z vás ochutnal Laphroaig 10 cask strenght (55%). Mně tady ty kouřové hrozivě chutnají a chtěl bych okoštovat i tu silnější (quarter nechcu. Když už, tak pořádně Ale právě se bojím, aby mně to nedalo po hubě (teď nemyslím vůbec procento alkoholu, na tom nesejde, ale chuťově) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Teď po večeři Gambrinus 12° :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 A já teď po gulášku Plzeeeň... Jak pivo moc nechlastám, tak bez něho si nějaké ostřejší jídlo neumím (a ani nechcu) představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 pil som uz vselico, ale tato ukrajinska vec ma momentalne celkom prekvapuje najprv ze ci neoslepnem, ci hostitela neurazim a tak.. a nakoniec to nevyzera marne s tym panom Sabom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Mám u baráku vinotéku, kde prodávají hlavně bulharská a moldavská vína, občas nějaké slovensko a morava, dneska jsem tam objevil klasický ribízák, koupil jsem litr za mrzký peniz a rázem se vrátil o 25 let zpět. Jsem zvědavý, jestli bude fungovat, jako kdysi, pokuj jo, všechny moje hodinky odkazuji psovi jackovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 By mě taky zajmalo kolik toho denně vypijete-to tu nikdo nenapíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 No já vypil jednoho Konráda 11 a půldeci Morgoše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Asi se budete smát, nebo mnou hluboce pohrdat.... ale objevili jsme nedávno s manželkou nealkoholického Bernarda s příchutí švestek a chlastáme to tak moc, že z toho skoro mám opici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Pocucávám domácí slivovičku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Dneska slavíme, Veuve Clicquot.Manželka s jahodovým džusem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Modrý portugal... :wine: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Viktore, tak Ty slavis s manzelkou a k tomu surfujes po chronomagu? Ts-s-s Jinak ja jsem mel dneska par kousku Lech, kdyz se me ta servirka ptala, jestli chci polsky pivo, tak se hezky usmivala... no copak jsem ji mohl rict, ze si dam Grolsch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se