Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

pivo (nejlepe plzen, ale nejcasteji gambrinus)

vino (jen zridka)

rum, vodka, gin, whisky, slivovice

Nova zjisteni od zacatku semestru:

- Jemna vodka neni jemna

- Gin za 150 kc neni dobre pit bez toniku (nevim jestli drazsi gin je lepsi, ale tento chutnal stejne jako kdybych si nacpal plnou buhu jehlicim a zapil to alkoholem)

- I po dobre whisky boli hlava (takze nema smysl kupovat drazsi flasku nez za dve kila :))

- Zasoby domaci slivovice nejsou tak velke jak sem si myslel :(

- neni dobre kupovat chlast do zasoby !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pivo (nejlepe plzen, ale nejcasteji gambrinus)

vino (jen zridka)

rum, vodka, gin, whisky, slivovice

Nova zjisteni od zacatku semestru:

- Jemna vodka neni jemna

- Gin za 150 kc neni dobre pit bez toniku (nevim jestli drazsi gin je lepsi, ale tento chutnal stejne jako kdybych si nacpal plnou buhu jehlicim a zapil to alkoholem)

- I po dobre whisky boli hlava (takze nema smysl kupovat drazsi flasku nez za dve kila :))

- Zasoby domaci slivovice nejsou tak velke jak sem si myslel :(

- neni dobre kupovat chlast do zasoby !!!

Beefeater za 320 se dobre pije i bez toniku a wizour za pár set se pije o dost jináč, než ten za 2...tady platí, že dobré pití se pozná hlavně podle peněz, je to smutné ale na 100% pravdivé :smile_anim:

jinak teď aktuálně mám ve sklenici čistou vodku sfinskou

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník TRX2010

A po drahé wisce je sice standartně blbě ale nikdy mě po ní nebolela hlava....

Beefeater za 320 se dobre pije i bez toniku a wizour za pár set se pije o dost jináč, než ten za 2...tady platí, že dobré pití se pozná hlavně podle peněz, je to smutné ale na 100% pravdivé :smile_anim:

jinak teď aktuálně mám ve sklenici čistou vodku sfinskou

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Včera mně přišla Laphroaig 10, je to úžasné pití, rozhodně to vyměním za Taliskera, ale zajímalo by mě, jestli někdo z vás ochutnal Laphroaig 10 cask strenght (55%). Mně tady ty kouřové hrozivě chutnají a chtěl bych okoštovat i tu silnější (quarter nechcu. Když už, tak pořádně :evil: Ale právě se bojím, aby mně to nedalo po hubě (teď nemyslím vůbec procento alkoholu, na tom nesejde, ale chuťově)

Odkaz ke komentáři

Mám u baráku vinotéku, kde prodávají hlavně bulharská a moldavská vína, občas nějaké slovensko a morava, dneska jsem tam objevil klasický ribízák, koupil jsem litr za mrzký peniz a rázem se vrátil o 25 let zpět. Jsem zvědavý, jestli bude fungovat, jako kdysi, pokuj jo, všechny moje hodinky odkazuji psovi jackovi :sick01:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...