Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je nějaká jejich nová kořalka?

Abych pomohl Řekům z bryndy, tak jsem vyzkoušel AKROPOLIS - není to špatný, ale Metaxa je Metaxa.

Odesláno

tak každopádně pro mě nejlepší pití je to, které si sám udělám - ať žije kvalitní (bez přidavání cukrů a jiných hnusů do kvasu) domácí slivovica  :clap:

jinak z piva Radegast a dobré víno ( víno rozlišuju na to, které mně chutná a které mně nechutná  :whistling: )

Odesláno

Já věděl, že si mám vzít do foroty, že bude šmakovat i jiným :-)

Hmm, vypadá dobre. Kerner mám rad , naposledy jsem měl od Dufka, byl skvělý

Odesláno

Eman: No jak tady občas koukám, ty jseš taky dobrej chlastometr. Jak u toho není flaška, tak hodinky ani nevyfotíš. :lol2:

A ten půllitr je tak akorát pro jednoho, když má žena noční... :rolleyes:

Odesláno

Eman: No jak tady občas koukám, ty jseš taky dobrej chlastometr. Jak u toho není flaška, tak hodinky ani nevyfotíš. :lol2:

A ten půllitr je tak akorát pro jednoho, když má žena noční... :rolleyes:

... no tak, čas od času si dám...přežil bych hodně nočních... :wine:

post-10202-0-17868000-1377378022_thumb.jpg

Odesláno

Tak mě tedy Guinness chuťově celkem zklamal.

Kdes ho pil? Pokud v Česku tak se nedivím. V UK je moc dobrý a v Irsku jeste lepší :-). Ale fakt je ze nesedne kazdemu, pro spoustu lidi to chutná jako kafe

Odesláno

V Liberci u Černhýko koně. Ke kafi bych to nepřirovnal, prostě to bylo takové jiné. Neříkám že špatné, ale nesedlo mi to. Když pivo, tak si dám Radegast a jsem happy.

Odesláno

V Liberci u Černhýko koně. Ke kafi bych to nepřirovnal, prostě to bylo takové jiné. Neříkám že špatné, ale nesedlo mi to. Když pivo, tak si dám Radegast a jsem happy.

Sto lidi sto chuti :-)

Ja v posledních letech objevuju drive neznáma piva z malých pivovaru a nekteré jsou moc zajimave

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...