bradda Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Jsem doplnil zasoby, tohle uz jsem dlouho nepil, tak uvidime Stejnou sestavu jsem si ted privezl z Frankfurtskeho letiste, kde shodou okolnosti byly obe ve sleve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 (upraveno) Teď nic. Do setmění *) zásadně nepiju a po setmění neodmítnu skleničku.*) - platí pro zimní období. V letním období "po setmění" = do 18.00 hod :-) Upraveno 28. dubna 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Stejnou sestavu jsem si ted privezl z Frankfurtskeho letiste, kde shodou okolnosti byly obe ve sleve. ta Dalmore mne sedi vyrazne lip, co ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 horké thé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Zatim jsem ochutnal jenom Dalmoreku a vyhovuje. Velice jemna a lehce nasladla a tak to mam rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 kozel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Almradler. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 (upraveno) Veromire, ty jsi muj clovek. V Headquarters akcionare jsem povestny laskou k Almdudleru.U nas ho bohuzel uz ani v Bille nemaji a to kdysi koketovali i s sugarfree verzi. Dneska jsem se zaleval Cool lemonem. Ten je moc fajn, lemta se to jak limonada... Upraveno 28. dubna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 tuhletu náramnou dobrotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Dneska jsem se zaleval Cool lemonem. Ten je moc fajn, lemta se to jak limonada... To ten Almradler taky, na tahle vedra ideální pití tyhlety mixy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Cider s brusinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 (upraveno) Dneska jsem se zaleval Cool lemonem. Ten je moc fajn, lemta se to jak limonada...Já dnes zkoušel ten jejich nový Cool Grep a přišel mi ještě lepší než Lemon. A to samé od Zlatopramenu je možná ještě lepší. Viktor: To je ten z Marks & Spencer? Jak to chutná? Už ho chci delší dobu vyzkoušet, ale většinou lemtám české Mad Apple. Upraveno 28. dubna 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Decentní začátek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 testuju Zlatopramen radler citron a u mě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Dnes jsem měl staropramen lemon a je to lepší jak limonáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Zase - viz výše - Hoegaarden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Aberlour 12 Non Chill Filtered Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Včera Zlatopramen pomeranč, dnes Staropramen grep, do tohoto počasí ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 starouš lemon chutná i mejm dětem:smile_anim: jinak teď je ideální pro mě sříček bílého, klidně jen 0,2l vínka, velice osvěžující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se